Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οι ουραγοί και το ντέρμπι της 3ης θέσης!!

Με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να κάνει… πλάκα τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, το ενδιαφέρον στρέφεται αλλού, και συγκεκριμένα στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και φυσικά τη σωτηρία.

Η 25η αγωνιστική ανοίγει με την αναμέτρηση της πρωτοπόρου με την Κολωνία, η οποία στα τελευταία παιχνίδια έχει κάνει την αντεπίθεση της και δείχνει πως είναι… παραπάνω από ικανή να σωθεί. Η Μπορούσια από την πλευρά της με νίκη πλησιάζει ακόμα περισσότερο στον τίτλο, ενώ δεν θέλει να αφήσει ανικανοποίητο το απαιτητικό κοινό της., τα «κριάρια» ακόμα και με ισοπαλία πανηγυρίζουν…

Το «κυρίως πιάτο» της αγωνιστικής διεξάγεται το Σάββατο, με το Στουτγκάρδη να έχει μια από τις τελευταίες της ευκαιρίες για σωτηρία. Η πάλαι ποτέ δύναμη της Μπουντεσλίγκα βρίσκεται σε δεινή θέση και κόντρα στη Σάλκε έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Καϊζερσλάουτερν επίσης μάχονται για μια θέση στην κατηγόρια, με την ομάδα των Γκέκα, Τζαβέλα και Αμανατίδη να είναι σε καλύτερη μεν αλλά όχι ξεκάθαρη θέση.

Η απρόσμενα καλή φέτος Νυρεμβέργη υποδέχεται τη μαχητική ζανκτ Πάουλι, η οποία έχει κάνει καλό δεύτερο γύρο, αλλά δεν έχει σταματήσει να κινδυνεύει, ενώ η τελευταία Χόφενχαϊμ που έχει πτωτική πορεία δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Γκλάντμπαχ. Το Ανόβερο-Μπάγερν Μονάχου συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την 3η θέση, ενώ η Λέβερκούζεν που υποδέχεται τους «λύκους» της Βόλφσμπουργκ θέλει να συνεχίζει να ελπίζει για το «θαύμα».

Την Κυριακή διεξάγονται ακόμα δύο αναμετρήσεις, με τη Βέρντερ Βρέμης να δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ, τέλος, το Αμβούργο θα αναζητήσει νίκη και μόνο κόντρα στην Μάιντζ, προκειμένου να μπει δυνατά στη μάχη του πέμπτου εισιτηρίου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Παρασκευή 25/02 (21:30)

Ντόρτμουντ-Κολωνία 21:30

Σάββατο 26/02 (16:30)

Στουτγκάρδη-Σάλκε
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Καϊζερσλάουτερν
Νυρεμβέργη-Ζανκτ Πάουλι
Γκλάντμπαχ-Χόφενχαϊμ
Ανόβερο-Μπάγερν Μονάχου
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 19:30

Κυριακή 27/02

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 16:30
Αμβούργο-Μάιντς 18:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: