Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αμετακίνητος εμφανίζεται ο Βύντρα

Η περίπτωση του Λουκά Βύντρα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Από τη μία και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και από την άλλη, καμία δεν αλλάζει άποψη σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

Επί της ουσίας αρνητικός δεν είναι ούτε ο Βύντρα, ούτε ο Παναθηναϊκός, μόνο και οι δύο έχουν…δίκιο. Πως γίνεται θα μας πείτε; Απλά, ο Βύντρα περιμένει μία οικονομική (και καμία άλλη) αναγνώριση της προσφοράς του. Δεν επιθυμεί να πουλήσει λαϊκισμό, να κάνει παιχνίδι με τα ΜΜΕ, να δηλώσει πόσο «Παναθηναϊκάρα» είναι, τίποτα από όλα αυτά. Παρ’ ότι ως παίκτη δεν τον πιστεύουμε ιδιαίτερα, αυτά τον τιμούν και μπράβο του. Άλλοι θα τα έκαναν για πλάκα. Ζητεί 700 χιλιάδες χωρίς μπόνους και δεν πέφτει πιο κάτω. Και ακόμη πιο απλά, η ΠΑΕ πατάει πάνω στην οικονομική κρίση, πάνω στη δική της οικονομική στενότητα και στο γεγονός πως γενικά θα κάνει περικοπές συμβολαίων, άρα δεν μπορεί να δώσει πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε κανέναν. Αν ο Βύντρα ρίξει τις απαιτήσεις του στις 600 χιλιάδες καθαρά (πάγια και τα μπόνους εξτρά, όχι μέσα στο συγκεκριμένο ποσό) τότε θα υπογράψουν σε ένα λεπτό.

Ο 30χρονος αμυντικός για την ώρα δεν το συζητάει καν και μέχρι να γίνει νέα προσέγγιση, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποια θα είναι η κατάληξη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή, αφού οι πράσινοι έχουν αγώνα. Λογικά νέα ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση ο Γόντικας να ανεβάσει λίγο την προσφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: