Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Πράσινη ενέργεια» στον Άρη κέρδους 300.000 ευρώ!

Πέρα από τα ντέρμπι και την πίεση των αγώνων, ο Άρης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι καλά τα... γκολ και η αγωνιστική δράση, χρειάζεται να δοθεί βάρος και στην γενικότερη οργάνωση και υποδομή της ομάδας. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των έργων που έγιναν στον χλοοτάπητα του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και του «μικρού θαύματος» που έγινε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο.

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας η κίτρινη ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει μετά το τέλος της περιόδου αρχικά σε αλλαγή των προβολέων του Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να μπουν πιο σύγχρονοι (τύπου LED), αλλά στη συνέχεια στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων πάνω από τη θύρα 9. Και εδώ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της επένδυσης.

Ειδικότερα με αυτήν την τελευταία... «πράσινη ενέργεια» αναμένεται να εξοικονομηθεί ένα πόσο ετησίως περίπου 300.000 ευρώ που πλήρωνε (κάθε χρόνο) στη ΔΕΗ, ενώ σε ορίζοντα δυο-τριών χρόνων θα έχει και επιπλέον έσοδα από τη χρήση των φωτοβολταϊκών. Με άλλα λόγια και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και σημαντικά οικονομικά οφέλη στο ύψος μιας... μεταγραφής κάθε χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: