Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αμπντούν-Θα ήμουν χαρούμενος να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Γιατί όχι...;

Να... σμίξει με τον "αδερφό" του, Ράφικ Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό επιθυμεί ο μεγάλος σταρ της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε γαλλική ιστοσελίδα.
Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ της Αλγερίας στέλνουν τον μέσο των Αργοναυτών στον Παναθηναϊκό, ο 25χρονος παίκτης με δηλώσεις το στο "footbal365.fr" επαναλαμβάνει την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ερυθρολεύκους.
"Όπως έχω αναφέρει ξανά, ο Τζιμπούρ είναι αδελφός μου και θα ήταν χαρά για εμένα να παίξω μαζί του. Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα ήμουν χαρούμενος να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Γιατί όχι...;", είπε ο Αμπντούν αρχικά και πρόσθεσε:
"Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε έναν τέτοιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον με τιμά αλλά νομίζω είναι πρόωρο να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει".

Ο αλγερινός ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του για λογαριασμό της Καβάλας και έχει ήδη κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: