Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Δεν αντέχω άλλο»

Δεν του έφτανε το γεγονός ότι η διοίκηση της ΑΕΚ τον πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έχει έρθει και η περιθωριοποίηση από τον Μανόλο Χιμένεθ για ολοκληρώσει το «πακέτο». Ο Σταύρος Αδαμίδης θα καταθέσει, όπως όλα δείχνουν την πρόταση-σίριαλ στον Αργεντινό επιθετικό σήμερα, ο οποίος σκέφτεται πλέον, ακόμα και αν καλυφθεί οικονομικά να μην παραμείνει. Χωρίς «Λύμπε» στην Τούμπα.

Ο πάγκος δεν του αρμόζει και έχει βαλθεί να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την τελευταία τετραετία, είναι σε φόρμα, αλλά βασικός δύσκολα ξεκινάει. Ο τεχνικός της «Ένωσης» δείχνει να προτιμάει τον Ναμπίλ Μπαχά, ο οποίος εκτός από ανέτοιμος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Χιμένεθ, δεν έχει δείξει και κάτι συγκεκριμένο μέσα στο γήπεδο. Ο Μπλάνκο βλέποντας όλα αυτά, ξέσπασε τονίζοντας σε συνομιλία με συμπαίκτες του: «Δεν αντέχω άλλο. Να τελειώσει η χρονιά και να φύγω αν δεν με θέλουν».

Εκτός από το αγωνιστικό υπάρχει και το θέμα με την πρόταση ανανέωσης, η οποία κρατάει καιρό. Μάλιστα ο φορ των «κιτρινόμαυρων» έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που να σκέφτεται να μην υπογράψει, ακόμα κι αν καλυφθεί οικονομικά από τον «Δικέφαλο». Η πρόταση από την διοίκηση της ομάδας προκύπτει ότι θα είναι περί της 600.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: