Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το «μήνυμα» Ζαγοράκη στην ομάδα

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ παίζει όλη του τη χρονιά! Για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος του Δικεφάλου Θόδωρος Ζαγοράκης βρέθηκε κοντά στους παίκτες στη Σουρωτή, ζητώντας να ρίξουν όλοι το βαρός στα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν αφήνοντας στο πλάι το Κύπελλο, καθώς η ρεβάνς με την ΑΕΚ στην Τούμπα είναι άλλωστε τη μεθεπόμενη εβδομάδα στις 16 Μαρτίου.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης από το βράδυ της Τετάρτης ακόμη, παρότι «έβραζε» με τον Σιδηρόπουλο και τις αποφάσεις του, είχε ζητήσει από τους παίκτες της ομάδας να ξεχάσουν προσωρινά το Κύπελλο και να αφοσιωθούν στα σημαντικότατα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας χάσει πολύ πολύτιμο έδαφος –έστω και με ένα παιχνίδι λιγότερο- βρέθηκε εκτός 5άδας την 24η αγωνιστική!
Οσον αφορά το θέμα της διαιτησίας, όλος ο ΠΑΟΚ έχει φοβερά παράπονα με τις απαράδεχτες αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά οι επιτελείς του Δικεφάλου θεωρούν ότι είναι ένας καλός διαιτητής που βρέθηκε σε μία κακή μέρα, και όχι ένα… κακός διαιτητής που ήταν στη μέρα του!
Έτσι παρότι ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ΟΑΚΑ, δε θα ζητήσουν τη «καρατόμισή» του, θεωρώντας ότι είναι ένας από τους λίγους καλούς διαιτητητές (όταν θέλει βέβεια…) που έχουν μείνει και μπορεί να σφυρίξει «50-50» το Δικέφαλο, όπως είχε κάνει στο Βόλο (στη νίκη με 0-3) και στη Λάρισα (νίκη με 1-2) αλλά όχι με την ΑΕΚ (0-0) προχθές και με την Ξάνθη στα Πηγάδια (ήττα με 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Μαρσελίνιο).
Βέβαια ο Ζαγοράκης περιμένει από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να είναι πιο προσεκτική στη συνέχεια και ιδιαίτερα στις πολύ κρίσιμες δύο εβδομάδες που ακολουθούν και να υπάρξουν σωστοί ορισμοί διαιτητών στα ματς του ΠΑΟΚ, καθώς ο κόμπος έχει φτάσει πλέον στο κτένι με τις κακές διαιτητησίες που έχουν «τύχει» φέτος στο Δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: