Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

«Έδωσε» τη γυναίκα του Τουρέ ο Βενγκέρ!

Φως στην υπόθεση του Αφρικανού αμυντικού, Κόλο Τουρέ ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο προπονητής της Άρσεναλ θα ήταν αυτός ο οποίος θα προσπαθούσε να διαφωτίσει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι από χτες το βράδυ που βγήκε στη δημοσιότητα η σχετική είδηση, ψάχνουν να βρουν το που, το πώς, το πότε και το… γιατί!

Κι αν οι ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Σίτι στάθηκαν άτυχοι, οι συνάδελφοί τους που ασχολούνται με την Άρσεναλ βρήκαν άκρως ενδιαφέρουσα την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος υποστήριξε ότι για όλα φταίει η σύζυγος του Τουρέ!

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου! Ήθελε να ελέγξει το βάρος του γιατί είχε κάποια προβλήματα κι έτσι πήρε χάπια διαίτης από τη σύζυγό του. Ήταν λάθος, αφού έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός», δήλωσε ο Βενγκέρ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ιβοριανό άσο, καθώς ήταν αυτός που τον είχε φέρει σε ηλικία 21 ετών στους «κανονιέρηδες», όπου έμεινε επτά χρόνια.

«Δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι παράνομο. Τον ξέρω χρόνια, είναι ένα παιδί πολύ ήσυχο, μένει πάντα σπίτι, οικογενειάρχης. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε αναβολικά για να βελτιώσει την απόδοσή του. Απλώς πιστεύω ότι έκανε λάθος, αφού ξέχασε να ρωτήσει: 'Επιτρέπεται να πάρω αυτό το χάπι;'», κατέληξε ο Βενγκέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: