Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Από πού φυσάει ο Βοργιάς;

Θύελλα έχει σηκώσει ο Βοργιάς, ο οποίος γνωρίζει καλά από ...τρικυμίες από τα χρόνια του στο Πολεμικό Ναυτικό. Από τότε, λένε, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είχε υψηλές γνωριμίες!
Αυτές τις γνωριμίες - φιλίες άρχισαν να ...ξεσκονίζουν όσοι εμπλέκονται στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών, πολλοί εκ των οποίων υποστηρίζουν πως κάτι κρύβεται πίσω από τις αποκαλύψεις και τις "κραυγές" του παλιού διαιτητή.
Για αυτό το κάτι έχουν μάλιστα αρχίσει να ψάχνουν αρκετά πίσω, ακόμα και κατά την περίοδο που σφύριζε αγώνες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, πριν 20 και βάλε χρόνια.
Τότε, ως "καραβανάς" στο Πολεμικό Ναυτικό, με το βαθμό του Σημαιοφόρου, υπηρετούσε στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλου και όσοι τον γνώριζαν, είχαν να λένε για τους δεσμούς του με τον Καπετάνιο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη.
"Ερχόταν να κάνει υπηρεσία, κλεινόταν στο δωματιάκι και μίλαγε όλη μέρα στο τηλέφωνο. Πολλές φορές και με τον Καπετάνιο", λέει άνθρωπος που υπηρετούσε τότε στη βάση και είχε στενή επαφή μαζί του. Άλλωστε, εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα ώστε οι μονιμάδες να μιλάνε με όποιον θέλουν χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι. Τότε υπήρχε τηλεφωνικό κέντρο, όλες οι κλήσεις περνούσαν από εκεί κι ένα βύσμα αρκούσε για να κάνει τη δουλειά.
Πάντως, ούτε και ο ίδιος ο πρώην ρέφερι έκρυψε ποτέ τις σχέσεις του με τον Όμιλο μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον. Παίκτες ...έκρυβε πού και πού. Και τους "έφτιαχνε" κιόλας ως το "μέσον" τους μέσα στη μονάδα.
Τότε, ο Καπετάνιος είχε στείλει στον "Κανελλόπουλο" τον νεοσύλλεκτο Στράτο Αποστολάκη, για να τον έχει υπό την προστασία του ο Βοργιάς. Ο οποίος έβγαλε ...υπηρεσία φαντάρων, για να πηγαίνουν κρουασάν, μίλκο και τυρόπιτες στον Στράτο. Μάλιστα, για ξεκάρφωμα, έλεγε τότε πως "θέλω να προσέχετε όλους τους αθλητές της σειράς".
Ποιοι ήταν οι άλλοι; Δύο μπασκετμπολίστες με σημαντική καριέρα και κοινό σημείο την παρουσία τους για κάποια χρόνια στη μεγάλη ομάδα - τότε - του Περιστερίου...
Τώρα, η επανεμφάνιση Βοργιά ανοίγει πολλές συζητήσεις στο παρασκήνιο. Ξεχνιούνται οι παλιές φιλίες; Κι αν δεν ξεχνιούνται, έχουν τόση διάθεση ο Καπετάνιος και η υπόλοιπη οικογένεια, να ανοίξουν τέτοιο θέμα μέσω ενός παλιού φίλου;
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς, είναι ποια κανάλια παρουσιάζουν πιο δυνατά και συντηρούν το θέμα τις τελευταίες μέρες. Τυχαίο; Μεγάλα παιδιά είστε, ξέρετε να κρίνετε τι είναι τυχαίο και τι "δεν νομίζω"…Πηγη sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: