Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Καλύπτουν τη ρήτρα του Αμπντούν!

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις προτάσεις για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Καρίμ Ακλίλ μιλώντας στη «SportDay» ξεκαθάρισε πως καμία από αυτές δεν προέρχεται από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον ακραίο μεσοεπιθετικό της Καβάλας και δήλωσε πως έρχεται στην Ελλάδα για να τις παρουσιάσει στην οικογένεια Ψωμιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ακλίλ στην «SportDay»:

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Από Ελλάδα πραγματικά δεν με έχει ενοχλήσει καμία ομάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Τις δύο ομάδες τις ξέρω, είναι μεγάλοι σύλλογοι, όμως το ενδιαφέρον τους το μαθαίνω από εσάς. Ούτε ο Τζαμέλ μου έχει μεταφέρει κάτι. Αν θέλουν πάντως να τον αποκτήσουν, τότε θα πρέπει να βιαστούν».

Για τις τρεις προτάσεις που έχει στα χέρια του: «Αμέσως μετά το παιχνίδι της Καβάλας με την ΑΕΚ στην Αθήνα, θα έρθω στην Ελλάδα για να συζητήσω με την οικογένεια Ψωμιάδη για την πώληση του παίκτη. Η διοίκηση είναι θετική σε αυτή την προοπτική, αρκεί να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας, που είναι δύο εκ. ευρώ. Έρχομαι με τρεις προτάσεις από ομάδες που δίνουν το συγκεκριμένο ποσό(!), αλλά δεν μπορώ να σας πω ποιες είναι. Επομένως, τώρα τον λόγο έχει ο παίκτης. Θα συζητήσουμε με τον Τζαμέλ και όποια ομάδα τον ικανοποιήσει οικονομικά και στην διάρκεια του συμβολαίου, θα τον αποκτήσει. Το σίγουρο είναι ότι η Καβάλα έχει πει ήδη το «ναι» γι αυτό και έρχομαι στην Ελλάδα για να συναντηθώ με τον πρόεδρο Σταύρο Ψωμιάδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: