Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο χορός του Σκολάρι!

Το τίμημα μιας υπόσχεσης πλήρωσε ο τεχνικός της Παλμέιρας Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι αν ο επιθετικός Αντριάνο πετύχαινε τρία γκολ στον αγώνα της «verdao» απέναντι στην Κομερσιάλ θα χόρευε με τον τρόπο που το κάνει ο παίκτης του!
Ο στράικερ της βραζιλιάνικης ομάδας αποκαλείται με το παρατσούκλι Μάικλ Τζάκσον, αφού όταν σημειώνει κάποιο τέρμα συνηθίζει να χορεύει με περίτεχνα χορευτικά, που παραπέμπουν στον μετρ του είδους αποθανέντος καλλιτέχνη.
Ο «Φελιπάο» υποσχέθηκε τον χορό σε περίπτωση που ο 23χρονος επιθετικός πετύχαινε χατ-τρικ και ο τελευταίος σημείωσε τέσσερα γκολ στον αγώνα για το Κύπελλο Βραζιλίας. Ο Σκολάρι τη σκαπούλαρε καταρχήν μετά την Πέμπτη μετά τον αγώνα με τη δικαιολογία ότι ο Αντριάνο σκόραρε τέσσερα τέρματα και όχι τρία… Η δικαιολογία αυτή όμως φυσικά δεν έπεισε κανέναν και στην προπόνηση της Παρασκευής και κράτησε τον λόγο του μη μπορώντας να ξεφύγει. Αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας να ξεσπάσουν σε γέλια και να αρχίζουν τα πειράγματα στον τεχνικό τους, βλέποντας τον τελευταίο να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: