Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Το "κάστρο" της Ρεάλ

Η Ρεάλ συνέτριψε τη Μάλαγα με 7-0, πετυχαίνοντας την 23η συνεχόμενη νίκη της στο "Μπερναμπέου" σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, οι "μερένχες"... έκαναν πλάκα στη Μάλαγα του πρώην προπονητή τους, Μανουέλ Πελεγρίνι και μείωσαν και πάλι στους 7 βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" ήταν και η τελευταία ομάδα που κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Από τον Απρίλιο του 2010, η Ρεάλ μετράει 23 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 16 στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει παραχωρήσει ούτε ισοπαλία!

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν αυτό ήταν το 13ο "τρίποντο" σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τους Μαδριλένους, οι οποίοι... τέλος, έχουν 31 νίκες στους τελευταίους 32 αγώνες στο "σπίτι" τους για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Αριθμοί, που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες του κόσμου και που δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στη φετινή κούρσα.

Στην παράσταση που έδωσαν οι παίκτες του Πορτογάλου κόντρα στη Μάλαγα, πρωταγωνιστής ήταν ο συμπατριώτης του-"συνήθης ύποπτος", Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα χατ-τρικ, σκοράροντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51', το 68' με πέναλτι και το 77'.

Δύο γκολ πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά (27', 62') και από ένα οι Ντι Μαρία (35') και Μαρσέλο (45'). Η Μάλαγα έμεινε με 10 παίκτες στο 67', όταν αποβλήθηκε ο Μανόλο Γκασπάρ, ενώ με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα και η Ρεάλ, αφού ο Ρονάλντο αισθάνθηκε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο μετά το τρίτο του γκολ και αποχώρησε, με τον Μουρίνιο να έχει κάνει ήδη και τις 3 αλλαγές.
ΡΕΑΛ (Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Αλόνσο (55' Γκάγο), Οζίλ (63' Κανάλες), Λ. Ντιαρά, Ντι Μαρία (56' Αντεμπαγιόρ), Ρονάλντο, Μπενζεμά
ΜΑΛΑΓΑ (Πελεγρίνι): Καμπαγιέρο, Ντεμικέλις (64' Φερνάντες), Γκασπάρ, Ουέλινγκτον, Τόρες, Φερνάντο, Καμάτσο, Σίλβα, Ελισέου, Αμπέγιε (69' Καλά), Χουάνμι (64' Στάντσγκααρντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: