Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αλέγκρι: «Δεν υποτιμούμε την Γιουβέντους»

«Κλειδί» για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Serie A χαρακτήρισε το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής των «ροσονέρι», που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παραδέχτηκε ότι μία ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του επί των «μπιανκονέρι» θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην στέψη.

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Γιουβέντους», δήλωσε ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της «Μεγάλης Κυρίας» δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του.

«Κέρδισαν την Ίντερ, έμειναν με δέκα παίκτες κόντρα στην Λέτσε. Με την Μπολόνια στάθηκαν άτυχοι. Δεν θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει παραιτηθεί», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Θα ήμασταν τρελοί να παίξουμε με μικρότερη ένταση αύριο. Η Γιουβέντους έπαιξε καλά στο μεταξύ μας παιχνίδι κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Τα πήγαμε καλά σε εκείνο το παιχνίδι, απλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Στα θετικά για τον Αλέγκρι συγκαταλέγεται η επιστροφή του Αλεχάντρε Πάτο σε αγωνιστική δράση, ο οποίος δείχνει να βρίσκει σταδιακά τον παλιό και καλό του εαυτό.
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί από την αρχή ο Πάτο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί «κλειδί» στη μάχη που δίνουμε για την κατάκτηση του σκουντέτο και για τους αντιπάλους μας μία ευκαιρία να πλησιάσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη», κατέληξε ο τεχνικός της Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: