Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δύο δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν τον Γιώργο Παράσχο

Δύο δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (04/03) τον Γιώργο Παράσχο, ενόψει του σαββατιάτικου (05/03) ντέρμπι με τον Άρη.Αρχικά ο Πάμπλο Λίμα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Έλληνας τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός αμυντικός αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις που του έκανε σε μία συγκεκριμένη φάση ο προπονητής του, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βουτσιά (προηγουμένως ο Έλληνας επιθετικός είχε σπρώξει τον Λίμα με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο τελευταίος).
Η απόφαση αυτή, όπως ήταν φυσικό, κάθε άλλο παρά δικαίωσε τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής ενόψει ντέρμπι, έναν παίκτη που όχι μόνο αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες στα τελευταία ματς, αλλά είναι και από τους λίγους καθαρόαιμους αμυντικούς που έχουν απομείνει για το ματς με τον Άρη (υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Κατσαμπής, Κατσικάς, καθώς και ο τιμωρημένος Αραμπατζής). Τη θέση του Λίμα (ο οποίος αποχώρησε στα αποδυτήρια χωρίς να ολοκληρώσει την προπόνηση) στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Κανακούδης.
Παρόλα αυτά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν σταμάτησαν εκεί για τον Γιώργο Παράσχο, αφού ανησυχία προέκυψε και για τον Καρίμ Σολτάνι. Ο Γαλλοαλγερινός άσος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον μηρό του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του στην τελική 18άδα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, πριν από τον αγώνα.
Την 20μελή αποστολή του Ηρακλή για το ντέρμπι με τον Άρη αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Ντάνι, Επαλέ, Γκαρσία, Χοσέμι, Γιάκομπ, Καϊτά, Σολτάνι, Μάρα, Μαχόπ, Ρόμπλες, Σζοτ, Ζερκά, Βουτσιάς, Κανακούδης, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Στάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: