Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πολλές απουσίες ενόψει ΑΕΚ

Συνολικά σε επτά ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μάκης Χάβος για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τους Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο και Βιεϊρία. Οι τρεις πρώτοι είναι τιμωρημένοι, ενώ ο τελευταίος είναι τραυματίας. Επίσης, εκτός πλάνων βρίσκονται και οι επίσης τραυματίες Χαλκιάς, Βιτόλο και Φωτάκης.
Ο Χάβος θα αναγκαστεί για μια ακόμα φορά να αναπροσαρμόσει τα πλάνα ενδεκάδας και να προσπαθήσει να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, απέναντι στην Ένωση. Μοναδικός στόχος για τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο συγκεκριμένο ματς είναι η νίκη, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, στην προσπάθεια για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγείς τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα έχει ως οδηγό την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος και ελπίζει πως αυτή τη φορά, η προσπάθεια των παικτών θα στεφθεί με επιτυχία. Ο Μάκης Χάβος θα επιστρέψει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αφού εξέτισε την ποινή του και πλέον δε θα χρειαστεί να δίνει τις οδηγίες του, μέσω κινητού τηλεφώνου, στον πάγκο της ομάδας, όπως έγινε στον αγώνα κυπέλλου των δυο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: