Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο Σεσκ και οι άλλοι

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως το ιατρικό επιτελείο αντιμετωπίζει ξεχωριστά και με πολλή μεγάλη προσοχή την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο ηγέτης των «κανονιέρηδων» τραυματίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου στον αγώνα πρωταθλήματος με την Στόουκ και από τότε έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου με προορισμό τις πύλες του Καμπ Νόου την Τρίτη για τη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα στη φάση των «16».

Τις τελευταίες μέρες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με τους γιατρούς της ομάδας και τον Αρσέν Βενγκέρ να έχουν στρέψει τα βλέμματα πάνω του ελπίζοντας να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα της τελευταία στιγμής.

«Ο τραυματισμός του κρίνεται μέρα με τη μέρα. Εκείνος νιώθει καλύτερα και είναι θετικός για τη συμμετοχή του. Δεν θέλω να δυσαρεστήσω τους φιλάθλους και να τους γεμίσω ελπίδες. Οπότε θα πως ότι έχει κάποιες πιθανότητες», τόνισε ο Βενγκέρ θέλοντας να ηρεμήσει την κατάσταση, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά για την υγεία του αστέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: