Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έτσι όπως τον θέλει!!

Με σούπερ εμφάνιση στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» 6-0 τη Νις στην Τούμπα, στο φιλικό «κρας-τεστ» πριν τις μάχες με την Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ! Χατ-τρικ από τον Αθανασιάδη! Χαμόγελα από Στέφενς.

Έτσι όπως τον θέλει!
Ήταν μέχρι να πάρει μπρος!

Ο ΠΑΟΚ «ισοπέδωσε» τη Νις, με σκορ 6-0 στο γήπεδο της Τούμπας, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος και πέρασε με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο φιλικό τεστ πριν ριχτεί στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μέταλιστ.

Έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ζήτησε γκολ και… εισακούστηκε με το παραπάνω από τους παίκτες του!

Τρία γκολ με ενέργειες και τελειώματα για σεμινάριο από τον Κλάους Αθανασιάδη (74’, 78’, 81’), ενώ τα άλλα τέρματα σημειώθηκαν από τους Γεωργιάδη (54’), Κατσικά (90’) και Πιέλ (34’ αυτ.).

Αρχοντική εμφάνιση από τον Λούκας, ευχάριστη έκπληξη ο Κίτσιου!

Με σχηματισμό 4-2-3-1 παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ. Με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Κίτσιου, στόπερ τους Κατσουράνη, Βίτορ, μπροστά τους στα χαφ τους Λάζαρ, Τζιόλη, σε ελεύθερο ρόλο τον Βούκιτς, στα άκρα τους Λούκας, Γεωργιάδη και μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

Δύο πράγματα είχε ζητήσει επιτακτικά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Μεγαλύτερη διάθεση στην επίθεση και φυσικά αποτελεσματικότητα. Και είδε το «αίτημά» του να γίνεται αποδεκτό με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια μεσοεπιθετικά, παράλληλα κατάφερε να κρατήσει ισορροπία, αφού δεν απειλήθηκε από τη Νανσί. Το πρώτο του τέρμα πάντως δεν ήταν …προϊόν δικής του έμπνευσης, αλλά από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Γεωργιάδη, με τον Πιέλ να στέλνει άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ακόμα όμως δεν είχαν δει τίποτα οι φίλοι της ομάδας. Ο καταιγιστικός ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου και η… εκνευριστική ευστοχία του Αθανασιάδη που πέρασε ως αλλαγή, απέφεραν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ακόμα πέντε γκολ για τον ΠΑΟΚ.



ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Τζιόλης (84' Κάτσε), Γεωργιάδης (72' Ολίσε), Βούκιτς (62' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77' Νέσιντ).

Νις (Κλοντ Πιέλ): Οσπινά, Πιέλ, Κολοτζιέτζακ, Πεϊτσίνοβιτς, Αμαβί, Μεντί, Ντιγκάρντ, Πιέντ, Τραορέ, Μπρουλς, Εϊσερίκ. Πηγή: sport-fm.gr

Φήμες για Σαβιόλα και μέσω Βραζιλίας!!

Δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Βραζιλία αναφέρει ότι ο Σαβιόλα δεν θα αποδεχθεί πρόταση της Σάντος γιατί οδεύει προς Ελλάδα!

Φήμες για Σαβιόλα και μέσω Βραζιλίας!
Μετά το τιτίβισμα του ισπανού δημοσιογράφου της AS έρχεται και άλλο ένα δημοσίευμα από την Βραζιλία να εμπλέξει μια ελληνική ομάδα με τον Σαβιόλα!

Το σχετικό δημοσίευμα της Lancenet.com.br αναφέρει ότι η Σάντος κατέθεσε πρόταση στον Σαβιόλα η οποία θα τον καθιστούσε τον καλύτερα αμειβόμενο παίκτη της ομάδας.

«Ωστόσο ο παίκτης δεν θα κλείσει στην ομάδα του Μπελμίρο. Έχει καλύτερη προσφορά από ελληνική ομάδα και είναι κοντά στο να παραμείνει στην Ευρώπη», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα!

Το όνομα του Ολυμπιακού δεν αναφέρεται πουθενά στο δημοσίευμα, αλλά βάσει των οικονομικών δεδομένων στην Ελλάδα μόνο οι ερυθρόλευκοι μπορούν να καλύψουν τα οικονομικά «θέλω» του Αργεντινού επιθετικού. Πηγή: sport-fm.gr

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του για την απόκτηση του Σαβιόλα καθώς έχει καταθέσει δελεαστικότατη προσφορά για την απόκτησή του.

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Σαβιόλα!
Δεν υπάρχει μόνο… καπνός στο θέμα του Σαβιόλα και του Ολυμπιακού αλλά και… φωτιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 οι ερυθρόλευκοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν τον Αργεντινό επιθετικό.

Έχουν καταθέσει δελεαστικότατη προσφορά στον Σαβιόλα, η οποία μάλιστα είναι καλύτερη από αυτή της Σάντος, και από κάθε άλλη που έχει στα χέρια του.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά προχωρημένες με τον Αργεντινό να βρίσκεται πολύ κοντά στο... λιμάνι!

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα!Πηγή: sport-fm.gr

Πιστοποιητικό σε τέσσερις απ’ την ΕΕΑ!!

Πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας χορήγησε την Τρίτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Πλατανιάς.

Πιστοποιητικό σε τέσσερις απ’ την ΕΕΑ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε την Τρίτη πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στις πρώτες τέσσερις ΠΑΕ και συγκεκριμένα σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πλατανιά.

Θυμίζουμε πως από πέρσι και σύμφωνα με την τελευταία νομοθετική ρύθμιση, η μη χορήγηση πιστοποιητικού δεν σημαίνει και αποβολή από το πρωτάθλημα, αλλά παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για επιβολή ποινών, ανάλογα με την παράβαση και τα δικαιολογητικά που λείπουν.

Η ΕΕΑ, εξάλλου, χορήγησε άδεια αγοράς του 40% των μετοχών του Ηρακλή Ψαχνών στον Γιώργο Στούπα.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. (α) Αίτηση του αθλητή Οδυσσέα Χαρίτου περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ και, (β) αίτηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής της επιστολής: ΑΝΑΒΟΛΗ για 31-7-2013.

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
α. ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
β. ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
γ. ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
δ. ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

3. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ:
(α) Άδειες 69Α - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σε Στούπα Γεώργιο (40%): ΧΟΡΗΓΕΙ.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 31-7-2013 και ώρα 12:00».

Τόσα έβγαλε από το Champions League ο Ολυμπιακός!!

Ένα ποσό που ξεπερνά τα 23 εκατομμύρια ευρώ ήταν το κέρδος του Ολυμπιακού από την περσινή παρουσία του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Τόσα έβγαλε από το Champions League ο Ολυμπιακός!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η UEFA στη δημοσιότητα, οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν στα ταμεία τους 8,6 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής στους στη φάση των ομίλων, 3 εκατ. ευρώ εξ αιτίας της βαθμολογικής συγκομιδής και 11.646.000 ευρώ από το market pool. Αν σε αυτά προσθέσουμε και 524.738 ευρώ από το Europa League, οι Πειραιώτες φτάνουν στα 23.770.738 ευρώ.

Από την άλλη, τα έσοδα του Παναθηναϊκού από το Europa League φτάνουν 3.784.735 ευρώ.

Οι 32 ομάδες που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων μοιράστηκαν 904 εκατ. ευρώ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, να εισπράττει 55.046 εκατ. και τη φιναλίστ Ντόρτμουντ 54.161 εκατομμύρια.

Πάντως. η Γιουβέντους πήρε περισσότερα χρήματα από και από τις δύο γερμανικές ομάδες, εκμεταλλευόμενη το market pooll , βάζοντας στα ταμεία της 65.3 εκατομμύρια ευρώ! Πηγή: sport-fm.gr

Διαρκείας δια χειρός Ασημακόπουλου!

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος… έδωσε τα πρώτα διαρκείας του Άρη για την επόμενη σεζόν. Ο αρχηγός των «κιτρίνων» βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και μίλησε με τον κόσμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας 2013-2014 την Δευτέρα (22/07) και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο “Nick Galis Hall” έσπευσαν να προμηθευτούν τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς, στηρίζοντας την αγαπημένη μας ομάδα!
Στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, που συνομίλησε με τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Ο αρχηγός αντάλλαξε απόψεις με τους φίλους της ομάδας, φωτογραφήθηκε μαζί τους και άπαντες ευχήθηκαν στήριξη και επιτυχίες για την ομάδα μας.
Τα εισιτήρια διαρκείας της Κ.Α.Ε.ΑΡΗΣ διατίθενται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 20:00 από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2, Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, 1ος όροφος). Πληροφορίες στο 2310 265 600.

Tέλος η ΑΕΛ απο τη Football league!!

Δύσκολη ως απίθανη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Football League με  τα υπάρχοντα δεδομένα.Δεν κατέθεσαν φάκελο οι «βυσσινί», δύο τα σενάρια για το μέλλον του συλλόγου.
Οριστικά φαίνεται πως τελειώνει το σενάριο για συμμετοχή της Λάρισας στη B΄ Εθνική της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι ιθύνοντες των «βυσσινί» δεν θα καταθέσουν φάκελο προκειμένου να πάρουν αδειοδότηση.
Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης που θεωρείται ειλημμένη  δεν είναι άλλος από το ότι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κώστας Πηλαδάκης δεν θεωρεί βιώσιμο το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ όωπς αναφέραμε και πιο πάνω να μην καταθέσει φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ το πλάνο των δύο ομίλων που θα αποτελούνται από 14 ομάδες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ.της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής όπου και θα αποφασιστεί η οριστική μορφή της Football League της νέας σεζόν.
Όσονα αφορά τα σενάρια της επόμενης μέρας για την «βασίλισσα του κάμπου» αυτά είναι δύο. Το ένα κάνει λόγο για συμφωνία με τη Βέροια και αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και την ανάληψη της διοίκησης από το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής την 1η Αυγούστου.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 31 Ιουλίου. Τα χαρτιά τα οποία χρειάζονται για να γίνει αυτό  είναι η σχετική  δήλωση, το παράβολο των 500 ευρώ και το παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιείται ως έδρα.
Πηγή: arenafm.gr

Τσίου: «Δεν είμαστε προσωπολάτρες»

Στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και στην εκπομπή “ΦΟΥΛ ARENA” φιλοξενήθηκε ο  πρόεδρος του Σ.Φ ΠΑΟΚ Σκύδρας “Πάμπλο Γκαρσία”, Τάσος Τσίου.
Αρχικά είπε:
«Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την πρόκριση και μακριά από τραυματισμούς. Όσον αφορά το όνομα του συνδέσμου μας που μας λένε προσωπολάτρες, θέλω να εξηγήσω στον κόσμο ότι εμείς κάναμε μία τιμή σε έναν αθλητή. Δεν είμαστε προσωπολάτρες, τις αξίες ενός αθλητή πρέπει να τις αναγνωρίζουμε είτε είναι Έλληνας είτε ξένος. Ο κόσμος στο εξωτερικό τον αθλητή ανεξαρτήτου χρώματος θρησκείας ή οτιδήποτε άλλο τον βραβεύουν για τα κατορθώματα τους. Είτε δίνοντας το όνομα του σε ένα γήπεδο σε μία φανέλα και διάφορα άλλα.

Για τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλούρη που ήταν ο σκόρερ της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ στον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας τον τίτλο στον Δικέφαλο:
«Ο Ευθύμης είναι ένα παιδί με ήθος. Ξέρω καλά το παιδί και τους γονείς του και είναι άξιος συγχαρητηρίων. Η φανέλα έχει γίνει κάδρο όπως και του Γκαρσία»

Ενώ τέλος κατέληξε:
«Θα έχουμε σύντομα τον Γκαρσία στον σύνδεσμο όπου θα βραβεύσουμε και τον Ευθύμη παράλληλα. Είναι δύο παιδιά που αξίζουν την τιμή μας και εμείς ότι πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας θα το κάνουμε»
Πηγή: arenafm.gr

«Τελείωσε ο Πανσερραϊκός»

Tηλεφωνική παρέμβαση έκανε στο «ΔΙΚΤΥΟ TV» το Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραίκός, Γιώργος Γούνας, ο οποίος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το κρίσιμο ΔΣ, απογοητευμένος για όλα όσα άκουσε.
Αναλυτικά το όσα είπε:
Στο ΔΣ υπήρχαν και δυο Νομικοί Σύμβουλοι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Δημήτρης Τσαούσης και της ΠΑΕ  Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος ήταν ενήμερος για το θέματα υπαγωγής στο άρθρο 99, όπου μας είπαν ότι τα πράγματα είναι τετελεσμένα. Υπήρχε δηλαδή μια περίπτωση να βρεθούν 150.000 € μέσα σε 10 ημέρες αλλά αυτό είναι αδύνατο, ενώ η άλλη περίπτωση να πάει η ομάδα για την Γ΄ Εθνική, που πιστεύω ότι αυτή θα είναι η λύση, αλλά θα υπάρχουν τρομερές επιπτώσεις οικονομικές και ποινικές για τον Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάζαρο Θεοδωρίδη και τα μέλη του ΔΣ. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι τραγικά και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Ελήφθη κάποια απόφαση, συνεχίζεται η συνεδρίαση! Εσείς γιατί αποχωρήσατε, απογοητευθήκατε;
Και γιατί απογοητεύθηκα και γιατί δεν υπάρχει λύση, αφού γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς ουσία. Με κουράζουν όλες αυτές οι ανούσιες συζητήσεις. Το μέλλον σας είπα είναι προδιαγεγραμμένο.
Εσείς τι θα περιμένατε κ. Γούνα να ακούσετε σήμερα, αφού η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι;
Κοιτάξτε, εδώ μιλάμε ότι υπήρξαν κωλυσιεργίες τρομερές. Όλο αυτό το διάστημα που φάγαμε με τον Ρώσο αχυράνθρωπο, ήταν για μένα μια προσωπική αποτυχία του Λάζαρου Θεοδωρίδη που δυστυχώς εμείς τον εμπιστευθήκαμε, αλλά δυστυχώς οι ποινικές ευθύνες θα βαρύνουν τόσο τον Λάζαρο Θεοδωρίδη αλλά βέβαια και εμάς.
Από δω και πέρα;
Από δω και πέρα δεν υπάρχει μέλλον για τον Πανσερραϊκό, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είναι δύσκολο να βρεθούν 150.000 € που χρειάζονται για να μπούμε στο άρθρο 99, σαν αρχή, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα για όλη την χρονιά δεν μπορούν να βρεθούν.
Ο κ. Θεοδωρίδης τί στάση κράτησε; Τί σας είπε για όλα αυτά;
Ο κ. Θεοδωρίδης ήταν κι αυτός απογοητευμένος, περίμενε κι αυτός τον Ρώσο, αλλά δυστυχώς αυτό μας έφαγε δυο μήνες και τώρα οι ποινικές ευθύνες βαραίνουν όλους μας.
Δηλαδή ο Πανσερραϊκός τέλος;
Δεν υπάρχει Πανσερραϊκός! Δεν θα υπάρξει Πανσερραϊκός! Αυτή είναι η άποψή μου! Είναι δύσκολα ακόμα και στην Γ΄ Εθνική. Ας μην λέμε άλλα ψέματα στον κόσμο.
Οπότε η συζήτηση που συνεχίζετε ως τώρα;
Χωρίς σκοπό. Είναι ανούσια. Το είπε ξεκάθαρα ο δικηγόρος(Χριστοφορίδης).
Ή άρθρο 99 ή Γ΄ Εθνική.
Άρθρο 99 για να πάμε θέλει 150.000 € σε 10 μέρες, είναι μεγάλο το ποσό και δεν μπορούν να βρεθούν αυτή την στιγμή. Και για τη Γ΄ Εθνική θα την πάρει την ομάδα ο Ερασιτέχνης αλλά οι ποινικές ευθύνες θα μας βαρύνουν. Καταλαβαίνετε εγώ είμαι εξοργισμένος, γιατί μπήκαμε σε μια διαδικασία να βοηθήσουμε μια ομάδα αλλά στην ουσία τα πράγματα είναι πού δύσκολα για όλους μας.
Οι δικές σας επόμενες κινήσεις ποιές είναι τώρα;
Θα συμβουλευτώ κι εγώ τον δικό μου νομικό σύμβουλο γιατί από δω και στο εξής κρίνεται η ζωή και η κατάσταση του καθενός μας. Αλλά επαναλαμβάνω η λύση της Β΄ Εθνικής είναι δύσκολη αφού για το άρθρο 99, χρειάζονται χρήματα. Στην άλλη λύση της Γ΄ Εθνικής η νέα Διοίκηση θα παραλάβει μια ομάδα καθαρή, αλλά τα 700.000 € του Δημοσίου θα βαραίνουν τον Λάζαρο Θεοδωρίδη και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Εκτός αν βρεθεί ένας από μηχανής θεός;
Ποιος να βρεθεί; Είναι δύσκολο!
 serresgoal

“Έσπασε” το φράγμα των 2000 διαρκείας!!

Πολύ χαρούμενος εμφανίστηκε ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης, για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας όπως δήλωσε στον Arena fm 89,4.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη κίνηση των διαρκείας, σπάσαμε και το φράγμα των 2000 και είμαστε πολύ περισσότερα από αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως φαίνεται ο κόσμος εμπιστεύεται την διοίκηση Ηλιάδη και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που λέγαμε προεκλογικά και κάνουμε ήδη πολλά από αυτά, επίσης χαίρομαι για τα τηλέφωνα που δέχομαι ασταμάτητα για το φιλικό με την Ρόμα. Πιστεύω θα είναι μια μεγάλη βραδιά και θα ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει στο πετσί για το τι σημαίνει Άρης και προσπαθούν να βοηθήσουν και αυτοί με την σειρά τους όλη αυτή την νέα προσπάθεια που κάνουμε. Τοσο ο Αγκάνθο όσο και ο Οντότζι έχουν έρθει στην κοινωνία μελών Άρη να βοηθήσουν, καλούν και αυτοί με την σειρά τους τον κόσμο να έρθουν να πάρουν εισιτήρια».
Για τα εισιτήρια με την Ρόμα: «Από σήμερα (23/7) στις 17:00 θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το φιλικό».
Για τις τιμές: «Τόσο αυτά του φιλικού όσο και τα διαρκείας είναι πολύ φιλολαϊκά, εντάσσονται στην γενική ιδέα της διοίκησης, καθώς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάει ο καθένας σε αυτή την δύσκολη περίοδο».
Πηγή: arenafm.gr

«Χρειάζεται ηρεμία ο Άρης»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Γιάννης Ψηφίδης φιλοξενήθηκε στον Arena fm 89,4 και μίλησε μεταξύ άλλων για την δικαίωση του Άρη στο θέμα Αμορόσο ενώ τοποθετήθηκε στα όσα είπε ο κ.Μούτας
Για την δικαίωση Αμορόσο: «Πολύ καλό το αποτέλεσμα και μπράβο στον Άρη μας , γλυτώσαμε 580.000 ευρώ και ο κ.Αμορόζο πρέπει να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα τα οποίο είναι 40.000. Μπράβο στον κ.Ζέμπερη ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το όλο θέμα και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία».
Για τον Άρη και τα όσα είπε ο κ.Μούτας: «Πρώτα από όλα αυτό που χρειάζεται  ο Άρης είναι να ηρεμήσει προς πολλές κατευθύνσεις και το λέω σε όλους. Και αυτό το λέω προς όλους. Η χρονιά που τελείωσε ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα, παρόλο τις πολλές αντιξοότητες και την κακή πλευρά του κ.Σκόρδα τα καταφέραμε και είμαι βέβαιος ότι θα μπούμε στο άρθρο 99. Πηγαίνουν όλα πολύ καλά και δεν έχω καμία αμφιβολία. Θέλουμε λίγες μέρες για να κλείσει το θέμα. Πρέπει να σταματήσουμε τις δηλώσεις αυτού του τύπου, δεν κάνουν καλό στην ομάδα, και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ο κ.Μουτας δημιουργεί μόνος του προβλήματα, με παρακαλούσε ως ευλογημένο να βγω να κάνω δηλώσεις, είπε ότι εγώ έκανα ένα εγκληματικό λάθος. Εγώ δεν έκανα κανένα λάθος, ο ίδιος δημιουργεί όμως μεγάλο πρόβλημα στον Άρη και πρώτα από όλα στον Αγκάνθο ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε υπογράψει το συμβόλαιο του. Πως θα νιώθει ο ίδιος  ο παίκτης όταν βγαίνει ο τεχνικός διευθυντής και λέει για την καταλληλότητα του παίκτη. Είναι δικιά του δουλεία το ποιον ποδοσφαιριστή θα κρατήσει, τεχνικός διευθυντής είναι, αυτός αποφασίζει και βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα τα οποία δεν στέκουν σε μια περίοδο που ο Άρης θέλει μόνο ηρεμία. Άμα δεν τον ήθελαν ας τον έδιωχναν, θα τα έβρισκαν με τον παίκτη, αλλά εγώ νομίζω ότι οφείλει και λίγο την θέση του σε αυτό τον παίκτη… Πρώτα του ανανεώσανε το συμβόλαιο και μετά βγαίνει και λέει άλλα. Σαν αγκαλιά πρέπει να πάει ο Άρη , δεν υπάρχει  άλλος τρόπος, υπάρχουν βουνά μπροστά που πρέπει να περάσαμε, ο δρόμο είναι γεμάτος προβλήματα.
Ίσως να έχει δίκιο ο κ.Μούτας που με αποκαλεί ευλογημένο, όντος αυτή η διοίκηση μπορεί να ήταν και ευλογημένη. Εμείς βοηθήσαμε τον Άρη να ορθοποδήσει. Έπρεπε να σέβεται την όλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».
Για την διοίκηση του Ηλιάδη: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος ακόμα, θέλω να δω έργα, και για τα 100 χρόνια του Άρη δεν έχει γίνει τίποτα».
Πηγή: arenafm.gr

Αυστηρές συστάσεις από Ηλιάδη!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Μούτα, για το συμβόλαιο του Νταβίντ Αγκάνθο, ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης. Τα όσα είπε ο κ. Μούτας στην εκπομπή «Μ’ όποιον Δάσκαλο καθίσεις» στον ARENA 89.4, ειδικά για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ψηφίδη και το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ, έγιναν σημείο αναφοράς και συζητήσεων καθ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, καθώς θεώρησε ότι προκλήθηκε μια ανησυχία στο εσωτερικό της ομάδας ουσιαστικά για το τίποτα. 
Πέραν της ανακοίνωσης που έδωσε εντολή να εκδοθεί, την οποία και προσυπέγραψαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο Δημήτρης Ηλιάδης επικοινώνησε και προσωπικά με τον κ. Μούτα, κάνοντάς του αυστηρές συστάσεις για το περιεχόμενο των δηλώσεών του για το συμβόλαιο του Αγκάνθο. Ο ίδιος ο κ. Μούτας (που πιάστηκε ολίγον… αδιάβαστος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αγκάνθο), ξεκαθάρισε στον πρόεδρο ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει τον ποδοσφαιριστή, αλλά να καυτηριάσει το σκεπτικό της προηγούμενης διοίκησης. 
Για τον Δημήτρη Ηλιάδη, μετά τις συστάσεις που έγιναν και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, το θέμα έληξε εκεί. Αυτό που επισημάνθηκε από τον ίδιο, με την ευκαιρία του συγκεκριμένου περιστατικού, προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα στελέχη της ΠΑΕ Άρης, είναι ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και πιο φειδωλοί στις δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε.
Πηγή: arenafm.gr

Χρόνια πολλά Λόπεθ!!

Τα 31 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ίνιγο Λόπεθ, ο νεοαποκτηθείς Ισπανός αμυντικός της ομάδας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του εύχεται ολόψυχα υγεία, επιτυχίες και πολλές ευτυχισμένες στιγμές στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του.
Ο Λόπεθ, είναι γεννημένος στις 23/7/1982 στο Λογκρόνιο της Ισπανίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την CD Las Rozas, μεταπήδησε στην Ατλέτικο Β´ κι από κει στη Σαν Σεμπαστιάν και την Αλκορκόν. Τα καλύτερά του χρόνια τα πέρασε με τη φανέλα της Γρανάδα τα προηγούμενα 3 χρόνια, τα δυο εκ των οποίων ήταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ο.που ντεμπουτάρισε κάτω από τις οδηγίες του γνωστού μας (από το περυσινό πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό) Φάμπρι.
Ο Λόπεθ έχει συνολικά παίξει 51 αγώνες στην Πριμέρα (49 βασικός – 4 γκολ), 6 στο Κόπα Ντελ Ρέι (όλα βασικός – 1 γκολ) και 36 αγώνες στη Σεγούντα (4 γκολ). Έχει πλέον συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως τις 30.6.2015.
Πηγή: arenafm.gr

Στην Θεσσαλονίκη η Νις!!

Στην Ελλάδα βρίσκεται η ομάδα της Νις για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η αποστολή της OGC Nice, την οποία θα αντιμετωπίσει στις 21.00 στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας που την ακολούθησαν στο ταξίδι στην Ελλάδα θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός της OGC Nice κ. Κλοντ Πιέλ στην αποστολή είναι:
Τερματοφύλακες: Ospina, Veronese
Αμυντικοί: Amavi, Kolodziejczak, Lloris, M’Bow, Pejcinovic, Palun, G. Puel
Μέσοι: Albert, Bruins, Brüls, Constant, Dada, Dao Castellana, Eysseric, Digard, Mendy, Pied, Traoré
Επιθετικοί: Astier, Bauthéac, Cvitanich.

Το ξέσπασμα του Μήτογλου!!

O Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Μήτογλου, μίλησε στον Arena fm 89,4 για τον “Δικέφαλο” ενώ ξέσπασε για την κακή διαχείριση που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.
Για το παιχνίδι με την ΝΙΣ: «Είναι σαν πρόβα τζενεράλε, πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τον προπονητή και για τα παιδιά, είναι καλό τεστ όπου ο Στέφενς θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, μια βδομάδα πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μέταλιστ. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι ».
Για το άμα χρειάζονται άλλες προσθήκες: « Ένας ποιοτικός παίκτης πίσω από τους επιθετικούς νομίζω ότι χρειάζεται, άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο προπονητής».
Για τις αλλαγές από πέρυσι στον τρόπο παιχνιδιού: «Σίγουρα θα παίξει διαφορετικά, ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ, βλέπω το σχήμα του ΠΑΟΚ φέτος να είναι πάρα πολύ επιθετικό, κάτι ανάλογο είχε προσπαθήσει και ο Δώνης πέρυσι στην αρχή αλλά δεν του βγήκε».
Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τα νέα παιδιά: «Εδώ μπορώ να πω πολλά πράγματα, υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που δουλεύουν καλά και κάποιοι άλλοι που δεν πρέπει να βρίσκονται και να δουλεύουν στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουν καμία εμπειρία και δεν τον λέω επειδή είχα ένα παιδί μέσα για 7 χρόνια αλλά γιατί πολύ απλά δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους, με 45 άτομα δεν γίνεται προπόνηση, τα τμήματα υποδομής είναι το βασικό και στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται σωστή δουλεία. Αυτά δεν γίνονται πουθενά και άμα κάνω κάπου λάθος ας βγει κάποιος να με διορθώσει. Το θέμα είναι να δουλευτούν σωστά αυτά τα παιδιά αλλά δεν υπάρχει αντικειμενική δικαιοσύνη. Δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους. Άμα εξαιρέσεις τον Αθανασιάδη και άλλους 2-3 δεν υπάρχει άλλος. Η διαχείριση που γίνεται δεν είναι και καλή και το έχω δει με τα μάτια μου. Και με τον Στέφενς δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να αλλάξουν τα πράγματα. Μακάρι να βγω λάθος αλλά η άποψη μου είναι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα».
Πηγή: arenafm.gr

Γκουρλάκης στο Metropolis: «Κάνουμε πράξη ό,τι υποσχεθήκαμε»

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των «κιτρίνων», Πολυδεύκης Γκουρλάκης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το προσεχές μεγάλο φλικό κόντρα στη Ρόμα: «Είναι ένα πολύ δυνατό φιλικό και περιμένουμε ο κόσμος να προσέλθει μαζικά για τα αποκαλυπτήρια του Άρη, αλλά και για να δει και τα μεγάλα αστέρια της Ρόμα. Είναι, παράλληλα, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για έσοδα, τα οποία είναι φιλί ζωής για την ομάδα».

Για τις χαμηλές τιμές διαρκείας και μεμονωμένων εισιτηρίων: «Φέτος έχουμε φιλολαϊκές τιμές και στα διαρκείας και στα απλά εισιτήρια. Ο μέσος όρος είναι χαμηλότερος από πέρσι και ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί για να συμπαρασταθεί στην ομάδα για άλλη μια φορά.

Για την δικαίωση του Άρη στο θέμα Αμορόζο: «Οτιδήποτε μπορούμε να γλυτώσουμε από πλευράς εξόδων μας χαροποιεί. Το συγκεκριμένο θέμα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και χρόνια, αλλά δυστυχώς το θέμα μετατέθηκε στο διεθνές δικαστήριο. Ευτυχής όμως είχαμε αυτήν την επιτυχή εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι το περιμέναμε, απλά θεωρούμε ότι επιτεύχθηκε δικαιοσύνη και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Για το έργο της νέας διοίκησης: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που είπαμε προεκλογικά. Να μην χρεώσουμε σαν ΠΑΕ Άρης την ομάδα ούτε ένα σεντ παραπάνω και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Βασικές προτεραιότητες είναι αρχικά το άρθρο 99, αφού χωρίς το 99 δεν μπορεί να υπάρχει Άρης και έπειτα το αγωνιστικό και να αποφύγουμε τα περσινά. Να φτιάξουμε ομάδα ισάξια του ονόματος του Άρη».

Παράλληλα, ο κύριος Μπουρλάκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος για την κατάθεση του φακέλου για το άρθρο 99 πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της 19ης Αυγούστου. Πηγή: metrosport.gr

Ήττα για τη Γιουνάιτεντ!!

Την ήττα με σκορ 3-2 από την Γιοκοχάμα Μαρίνος γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά αμυντικά κενά.

Ήττα για τη Γιουνάιτεντ
Ο Μόγιες επέλεξε να ανακατέψει λίγο την τράπουλα όσον αφορά την 11αδα του. Ο νεαρός Λίνγκαρντ ξεκίνησε πάλι βασικός και δικαίωσε τον Μόγιες αφού εκτός από το τέρμα της ισοφάρισης σε 1-1 στο 19ο λεπτό, ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Σκωτσέζου.

Η Γιουνάιτεντ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ του Τασίρο όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Γιοκοχάμα αντέδρασε και με δύο τέρματα στο 50' και στο 88' υποχρέωσε τους «κόκκινους διαβόλους» σε ήττα με σκορ 3-2.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Γιουνάιτεντ σε τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και το σίγουρο είναι ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός θα έχει αρκετή δουλειά προκειμένου να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι της ομάδας του.

Μαν.Γιουν: Ντε Χέα - Φάμπιο, Έβανς (Σμόλινγκ), Εβρά - Αντερσον, Κλέβερλι, Ζαχά (Γκιγκς), Λίνγκαρντ (Γιανγκ), Γιανουζάι (Καγκάβα), Φαν Πέρσι (Γουέλμπεκ)



Πηγή: England365.gr

Δεν παραιτείται για Ιγκουαΐν η Άρσεναλ!

Προφορική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στη Νάπολι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όμως στο… κόλπο παραμένει η Άρσεναλ.

Δεν παραιτείται για Ιγκουαΐν η Άρσεναλ
Δεδομένη θεωρούν στην Ιταλία τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφού τα ξημερώματα της Τρίτης επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στην Νάπολι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για την μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού.

Οι δύο σύλλογοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα 40 εκατ. ευρώ (37 εκατ. ευρώ άμεσα και 3 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων) για τον διεθνή άσο για τον οποίο παραμονεύει ακόμα η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» φέρονται πριν από λίγο καιρό να είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον 26χρονο παίκτη και το μόνο που απέμενε είναι να τα βρουν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ που αξίωνε το παραπάνω συνολικό ποσό.

Παρόλα αυτά, οι Λονδρέζοι ευελπιστούν πως θα καταφέρουν την τελευταία στιγμή να κάνουν δικό τους τον Ιγκουαΐν, δίνοντας 28 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ και θα απαντήσει θετικά. Πηγή: sport-fm.gr

«Ανεβαίνει» για Σολδάδο η Τότεναμ!!

Τις απαιτήσεις της Βαλένθια για την παραχώρηση του Ρομπέρτο Σολδάδο πλησιάζει η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού.

«Ανεβαίνει» για Σολδάδο η Τότεναμ
Διαφορά της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ παρατηρείται αυτή τη στιγμή στις διαπραγματεύσεις της Τότεναμ με την Βαλένθια για την απόκτηση του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Η αρχική προσφορά των Λονδρέζων άγγιζε τα 22 εκατ. ευρώ στις «νυχτερίδες», όμως εκείνοι απάντησαν αρνητικά και ο βρετανικός σύλλογος επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση 26 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, οι Ισπανοί αξιώνουν 30 εκατ. ευρώ για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα, αν και η διαφορά είναι μικρή και δεν αποκλείεται ο διεθνής στράικερ να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας. Πηγή: sport-fm.gr

Εποχή Μαρτίνο στην «Μπάρτσα»!

Την πρόσληψη του Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα. Διετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο αντικαταστάτης του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο του καταλανικού συλλόγου.

Εποχή Μαρτίνο στην «Μπάρτσα»
Ο Χεράρδο Μαρτίνο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 51χρονου προπονητή, ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια και θα πάρει τη θέση του Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο της ομάδας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί πότε θα αφιχθεί στη Βαρκελώνη για να υπογράψει, να παρουσιαστεί και να… πιάσει δουλειά.

Ο αποκαλούμενος και «Τάτα», που κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, γίνεται ο τέταρτος Αργεντινός προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα μετά τους Ρόκε Όλσεν, Ελένιο Ερέρα και Σέζαρ Λουίς Μενότι.Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν πωλείται ο Φάμπρεγας»

Ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνει ο Σάντρο Ροσέλ όσον αφορά το μέλλον του Σεσκ Φάμπρεγας, το οποίο προβλέπεται… μπλαουγκράνα.

«Δεν πωλείται ο Φάμπρεγας»
Για ακόμη μία φορά ο Σάντρο Ροσέλ έσπευσε να διαψεύσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του Σεσκ Φάμπρεγας και το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που τους ήθελαν η αρχική τους πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ να έχει απορριφθεί, όμως ετοιμάζονται να επανέλθουν και να προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ στους Καταλανούς για να αποκτήσουν τον διεθνή χαφ.

Ωστόσο, το BBC υποστηρίζει ότι ο Ροσέλ έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, στέλοντας το παρακάτω μήνυμα στην Γιουνάιτεντ:

«Ο Φάμπρεγας δεν πωλείται» και το βρετανικό δίκτυο προσθέσει πως «ο πρόεδρος ήταν απόλυτα ξεκάθαρος στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Πηγή: sport-fm.gr

Αυτός είναι ο Τάτα Μαρτίνο!!

Ο Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα και η El Mundo Deportivo παρουσιάζει τα στοιχεία που τον διακρίνουν ως επαγγελματία και άνθρωπο.

Αυτός είναι ο Τάτα Μαρτίνο
Χεράρδο Μαρτίνο… Στο άκουσμά του οι περισσότεροι απόρησαν για το ποιος είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, αφού μόνο οι ποδοσφαιρικά μυημένοι γνωρίζουν τα πεπραγμένα του.

Τον Αργεντινό προπονητή, τον αποκαλούμενο και «Τάτα» που θα πάρει τη θέση του Τίτο (Βιλανόβα) επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει σαν επαγγελματία και άνθρωπο η El Mundo Deportivo παρουσιάζοντας στο σημερινό της φύλλο τον δεκάλογό του.

Αναλυτικά:

1) Έντονη πίεση στο μισό του γηπέδου που αμύνεται ο αντίπαλος, ώστε να ανακτάται γρήγορα η κατοχή και να αρχίζει η επίθεση της ομάδας του κοντά στην αντίπαλη εστία.

2) Προτιμά το 4-3-3, σύστημα που εφαρμόζει και η Μπαρτσελόνα, αλλά κάνει κάποιες παραλλαγές, ανάλογα με τον αντίπαλο.

3) Πέρα από τη μεθοδολογία του και την τακτική, ο Τάτα Μαρτίνο προσπαθεί να κινητοποιεί τους παίκτες του με λόγους, ενώ συζητά συχνά μαζί τους για να βρίσκεται κοντά τους.

4) Δίνει μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι συνεργάτες του συχνά κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έχει εμμονή με τα μικρά πράγματα και δεν θέλει να αφήνει το παραμικρό στην τύχη.

5) Είναι μαθητής και θαυμαστής του Μαρσέλο Μπιέλσα. «Είναι ο καλύτερος προπονητής, έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει αυτά που θέλει και να εφαρμόζει η ομάδα του αυτά που ο ίδιος θέλει. Επιπλέον δεν είναι βαρετός για τους παίκτες, ενεργεί με πρωτοποριακές ιδέες και έχει ξεκάθαρες απόψεις.

6) Βάζει το σύνολο πάνω από τα άτομα. Αν και δεν παραβλέπει το ατομικό ταλέντο των παικτών του, γνωρίζει πως η επιτυχία έρχεται μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας.

7) Θέλει τερματοφύλακα που παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια, κάτι σαν… λίμπερο, ενώ δεν του αρέσει να έχει στην ομάδα του υψηλόσωμους και βαρείς επιθετικούς τύπου… Ιμπραΐμοβιτς.

8) Του αρέσει να φορά φόρμα στον πάγκο του κι όχι κοστούμι. «Έτσι αισθάνομαι καλύτερα και δεν μου αρέσει να βλέπω το παιχνίδι απέξω σαν να πηγαίνω σε γάμο», δηλώνει.

9) Αρέσκεται στο να δουλεύει στις στημένες φάσεις, τόσο όταν η ομάδα του επιτίθεται, όσο κι όταν αμύνεται. Και η Μπαρτσελόνα έχει αδυναμία στον «αέρα» τα τελευταία χρόνια.

10) Είναι πολύ απλός και ταπεινός. Του αρέσει να περνά απαρατήρητος.
Πηγή: sport-fm.gr

Υπέγραψε και ο Μενδρινός!

Άλλη μια σημαντική υπογραφή για το άρθρο 99 απέσπασε η ΠΑΕ Άρης. Χθες ήταν ο Κουλουχέρης, σήμερα ο Μενδρινός.

Υπέγραψε και ο Μενδρινός
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές της ΠΑΕ Άρης με τους πιστωτές της, προκειμένου να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Χθες ο Ευθύμης Κουλουχέρης υπέγραψε τον διακανονισμό για τα χρήματα που του οφείλονται και σήμερα πήρε σειρά ο Κώστας Μενδρινός.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε αναμονή και άλλων απαντήσεων - υπογραφών, όπως από τους Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Βίκτορας Ιάκομπ, Κάρλος Τόχα και Σάκη Πρίττα.
Πηγή: sport-fm.gr

«Πολύ κοντά ο Μολό στην Ελλάδα»

Κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό είναι ο Ολυμπιακός όπως υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα mercato365!

«Πολύ κοντά ο Μολό στην Ελλάδα»
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό!

Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας, mercato365 αναφέρει ότι ο άσος της Νανσί έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες σε όλα και θέλει πάρα πολύ να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι ερυθρόλευκοι με την Νανσί… Ωστόσο και εκεί υπάρχει μια θετική εξέλιξη σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Το mercato365 υποστηρίζει ότι η Νανσί έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της. Η γαλλική ομάδα φέρεται να ζητά περίπου τρία με τριάμισι εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, την στιγμή που ζητούσε –ακατέβατα- έξι εκατομμύρια πριν από περίπου έναν μήνα.Πηγή: sport-fm.gr

«Είναι κι αυτοί… οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Θερμά υποδέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους χορηγούς της για τη νέα σεζόν, χαρακτηρίζοντάς του κι αυτούς… μέλη της οικογένειας του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Είναι κι αυτοί… οικογένεια του ΠΑΟΚ»
Σε ειδική συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τους νέους χορηγικούς της συνεργάτες.

«Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και από τις δύο πλευρές», το μήνυμα του προέδρου, Ζήση Βρύζα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε σήμερα τους νέους χορηγούς για τη νέα περίοδο, με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση. Πρόκειται για νέους συνεργάτες, γνωστά ονόματα της αγοράς, που επιθυμούν να συνδέσουν το brandname των εταιριών τους με την συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Οι εταιρίες JET OIL, NIKE, VODAFONE, AVANCE, μέσω των εκπροσώπων τους, τόνισαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τους χορηγούς παρουσίασε ο Πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, λέγοντας:

“Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και από τις δύο πλευρές”.

Εκ μέρους της Jet Oil, μίλησε ο κ. Μαμιδάκης: “Συγχαίρω την ΠΑΕ και την εταιρία που συνεργάζεται στο διαφημιστικό κομμάτι για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φέτος. Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια. Η ιστορία της οικογένειάς μας αναφορικά με τον ΠΑΟΚ πηγαίνει κοντά στην ίδρυση του συλλόγου. Εύχομαι ότι και τα επόμενα χρόνια θα συμβάλλουμε στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ”.

Εκ μέρους της ΝΙΚΕ ο γενικός διευθυντής Ελλάδος – Κύπρου, Κρίστιαν Λούχα, τόνισε: “Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ένα σύλλογο που αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για την Ελλάδα λόγω της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και του πάθους με το οποίο τον περιβάλλουν οι οπαδοί του. Επισκεφθήκαμε το PAOK Megastore, το οποίο είναι πολύ όμορφο και θα εξυπηρετήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεργαστούμε στενά και να γίνουμε κομμάτι του όμορφου ταξιδιού του ΠΑΟΚ”.

Από πλευράς της Vodafone ο διευθυντής Βορείου Ελλάδος κ. Μίσσας είπε ότι “αποτελεί τιμή και χαρά η επέκταση της συνεργασίας μας που μπαίνει στο 13ο χρόνο ζωής. Έχουμε βρει άξιους συνεργάτες που προσπαθούν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Εύχομαι στους φιλάθλους η νέα σεζόν να τους φέρει αυτά που δικαιωματικά τους ανήκουν, νίκες και επιτυχίες”.

Τέλος, η εκπρόσωπος της Avance (ενοικιάσεις αυτοκινήτων), κ. Τσακατούρα, τόνισε ότι “είμαστε καινούριοι στην παρέα των χορηγών του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτή τη συνεργασία. Εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους του ΠΑΟΚ”».

Άλλαξε ριζικά και… ασπρόμαυρα!!

Στα πρότυπα της αθλητικής εταιρείας ένδυσης που αποτελεί χορηγό της ομάδας είναι πλέον η επίσημη μπουτίκ του ΠΑΟΚ.

Άλλαξε ριζικά και… ασπρόμαυρα
(Photo: olapaok)
Τη δυνατότητα να κάνει τις αγορές του για προϊόντα του ΠΑΟΚ από την επίσημη μπουτίκ του συλλόγου έχουν οι οπαδοί της ομάδας.

Πλέον στο «ασπρόμαυρο» κατάστημα πωλείται όλο το υλικό που χρησιμοποιείται από τους παίκτες του Στέφενς τη νέα σεζόν, όπως για παράδειγμα οι φανέλες που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στους φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι τιμές για τις εμφανίσεις είναι 49,90 ευρώ, ενώ για τις παιδιές φτάνει στα 44,90 ευρώ. Επίσης, με 10 ευρώ μπορεί να τυπωθεί το όνομα και το νούμερο που επιθυμεί ο κάθε οπαδός στη φανέλα.

Το «παρών» στα εγκαίνια της μπουτίκ έδωσαν ο Άλκης Μαυροφρύδης, ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρεία ΔΗΜΕΡΑ, και ο εκπρόσωπο της NIKE που ενημέρωσε σχετικά τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η φανέλα είναι τελευταίας τεχνολογίας για να απορροφά τον ιδρώτα. Το κατάστημα παρουσιάζει πολλές αλλαγές, είναι βασισμένο στο design των καταστημάτων της NIKE.

Επίσης, οι πωλήτριες είναι ντυμένες στα ασπρόμαυρα. Τα βλέμματα έχει τραβήξει από την πρώτη στιγμή η ασπρόμαυρη ριγέ εμφάνιση.
Πηγή: sport-fm.gr

Προπόνηση για λίγους!!

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το σημερινό φιλικό περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Προπόνηση για λίγους
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (Τρίτη, 23/7, 21:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Νις στην αναμέτρηση που θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης του «Δικέφαλου του Βορρά» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Ωστόσο, οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν κανονικά. Στο πρωινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές αφιερώθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής, ενώ έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Ίνιγο Λόπεθ, με τον τραυματισμό του στο πόδι να παρουσιάζει βελτίωση.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης –χαλαρό πρόγραμμα- πήραν μέρος και Κατσικάς, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Λώρενς, Νέτσιντ, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό φιλικό.

Αλλαγή ημέρας του φιλικού

Την Πέμπτη (25/7) τελικά αντί για την Παρασκευή (26/7), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ύστερα από την προτροπή της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, καθώς την Παρασκευή αγωνίζεται και ο Άρης κόντρα στη Ρόμα.Πηγή: sport-fm.gr

Κάτι… ψήνεται στον Ολυμπιακό!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται οι ιθύνοντες του συλλόγου, αφού έφτασε στην Ελλάδα ο Πιέρ Ισά και παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας.

Κάτι… ψήνεται στον Ολυμπιακό
Στην Αθήνα επέστρεψε σήμερα ο Πιέρ Ισά και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός ενδέχεται σήμερα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου μετέβη κατευθείαν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου βρίσκεται ο Χουάνχο Λορένθο και προκύπτει η πληροφορία πως ενδέχεται σήμερα να υπάρξει κάτι… καλό.

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανακοινωθεί παίκτης ή παίκτες από τους Πειραιώτες.

Σήμερα το πρωί υπήρξε η πληροφορία από την Ολλανδία πως ο Άγιαξ έδωσε άδεια στον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, Έγιονγκ Ένοχ, να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Λίγο αργότερα στην Αγγλία υποστήριζαν ότι εκτός από την Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχουν εκδηλώσει η Φούλαμ και η Σαουθάμπτον.

Στη συνέχεια, ο ιταλικός Τύπος ανέφερε πως υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στη Λιβόρνο, αφού ο παίκτης ψάχνει τρόπο για να αποδεσμευτεί από τους Πειραιώτες και να έχει ένα «κέρδος».

Τέλος, στην Τουρκία υποστήριζαν πως είναι σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Γιόχαν Ελμάντερ και η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

«Φεύγει ο Ελμάντερ, διαφορά με Ολυμπιακό»

Μισό εκατ. ευρώ διαφορά παρατηρείται στις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γιόχαν Ελμάντερ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, ο Σουηδός φορ δεν υπολογίζεται από τον Τερίμ στη Γαλατασαράι.

«Φεύγει ο Ελμάντερ, διαφορά με Ολυμπιακό»
Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ ο Γιόχαν Ελμάνταρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες προσφέρουν 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Σουηδό φορ, την ώρα που εκείνος στην Τουρκία παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το δημοσίευμα

«Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γιόχαν Ελμάντερ από την Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “TFF”, ο Σουηδός υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση από τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει σε πρώτο πλάνο τους Ντρογκμπά, Μπουράκ και Ουμούτ Μπουλύτ.

Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,3 εκατ. ευρώ, την ώρα που στη Γαλατασαράι παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ και για να πάει στην Ελλάδα η διαφορά αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ». Πηγή: sport-fm.gr

Σχηματίζεται… ουρά για τη νέα φανέλα!

«Μεγάλη προσμονή για το άνοιγμα της νέας μπουτίκ» και τη νέα φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν εκδηλώσει οι οπαδοί της ομάδας.

Σχηματίζεται… ουρά για τη νέα φανέλα
(Photo: paokfc)
Ιδιαίτερα θετικές ήταν οι εντυπώσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη νέα φανέλα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα το μεσημέρι ξεκινάει η διάθεση των εμφανίσεων από την επίσημη μπουτίκ της ΠΑΕ και ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές από τους φίλους της ομάδας που θέλουν να την προμηθευτούν.

Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς έγραψαν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μεγάλη προσμονή για το άνοιγμα της νέας μπουτίκ!».
Πηγή: sport-fm.gr

Έκπληξη με Μάνταλο η ΑΕΚ!

Τον Πέτρο Μάνταλο απέκτησε η ΑΕΚ από τη Skoda Ξάνθη. Ο νεαρός μέσος, που είχε ακουστεί για τους «αιώνιους», θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Έκπληξη με Μάνταλο η ΑΕΚ
Μεταγραφική έκπληξη από την ΑΕΚ, που απέκτησε τον Πέτρο Μάνταλο. Η «Ένωση» συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, ο οποίος χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων, με τις φήμες να τον φέρνουν στο «μικροσκόπιο» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Μάνταλος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ με καθυστέρηση ενός έτους, δηλαδή από τη σεζόν 2014/15. Σημειώνεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με την ακριτική ομάδα ως το 2017.

Την περίοδο 2012/13 ο Μάνταλος είχε 31 εμφανίσεις και 5 γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης, ενώ πέρσι είχε 17 συμμετοχές και 2 γκολ. Τις σεζόν 2009/10 και 2010/11 είχε συνολικά 5 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Σκόντα Ξάνθη να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-15 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση Πηγή: sport-fm.gr

Τζιόλης: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας»

Ως ένα δυνατό ματς χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Νις.

Τζιόλης: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας»
Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Νις (23/7) αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει ένα δυνατό ματς ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Champions League κόντρα στη Μέταλιστ (30/7).

Ακόμη, ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, να κάνει δοκιμές λίγο πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν σ/ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν έκπληξη η πορεία της, για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του προπονητή της, που είναι από τους πιο πετυχημένους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο κ. Πιέλ έδωσε και στη Νις ταυτότητα νικητή.

Για εμάς αυτό είναι το τελευταίο δυνατό φιλικό πριν ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες. Νομίζω ότι θα είναι ένα δυνατό ματς, στα επίπεδα αυτών που θα αντιμετωπίσουμε στην αρχή της χρονιάς κι ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές για τους αγώνες με τη Μέταλιστ».

Δούλεψαν με μπάλα στου Ρέντη!

Κανονικά συμμετείχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, στον οποίο επιδόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας.

Δούλεψαν με μπάλα στου Ρέντη
Ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις με την κατοχή της μπάλας δόθηκε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δούλεψαν στον τομέα της τεχνικής και του ελέγχου της μπάλας.

Στη συνέχεια, επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της, αλλά και πίεσης προς τον αντίπαλο.

Ακολούθως χωρίστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς. Το ένα γκρουπ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ το δεύτερο δούλεψε επάνω στη σωστή αμυντική τακτική και λειτουργία.

Στη διάθεση του Μίτσελ επανήλθε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα. Επόμενη προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους» σήμερα στις 7 το απόγευμα.Πηγή: sport-fm.gr

Εμπλοκή για Γκρέκο!

Τα τυπικά είχαν απομείνει για την μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στην Λιβόρνο, όμως η αποδέσμευση του Ιταλού χαφ από τον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.

Εμπλοκή για Γκρέκο
Μια… ανάσα από την Λιβόρνο ήταν ο Λεάντρο Γκρέκο, όμως η μεταγραφή του κολλάει στον τρόπο με τον οποίο θα αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός χαφ φέρεται να αξιώνει αποζημίωση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον ικανοποιήσουν για να λύσει το συμβόλαιό του και οι διοικούντες του συλλόγου σκέφτονται σοβαρά για το αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πάντως, ο ιταλικός Τύπος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν σύντομα οι συζητήσεις ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και την Λιβόρνο, ώστε ο παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Πηγή: sport-fm.gr

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Αμπντούν!

Πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Τζαμέλ Αμπντούν κατέθεσε η Νότιγχαμ, σύμφωνα με τη Sun, που βάζει στο «παιχνίδι» για τον Αλγερινό εξτρέμ και τις Φούλαμ-Σαουθάμπτον.

Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Αμπντούν
Για επίσημη πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό για τον Τζαμέλ Αμπντούν κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της Sun. Συγκεκριμένα, η αγγλική εφημερίδα αναφέρει πως η ομάδα της Championship προσφέρει 1,75 εκατ. ευρώ για τον Αλγερινό εξτρέμ.

Προσθέτει, δε, πως στο κόλπο για την απόκτηση του Αμπντούν έχουν μπει δύο ομάδες της Premiership, η Σαουθάμπτον και η Φούλαμ. Πράγμα όχι παράλογο, βάσει των εμφανίσεων του παίκτη στο Champions League.

Ο Αμπντούν απέχει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα. Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος περιμένουν μία πρόταση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές για να τον παραχωρήσουν και ήδη κινούνται για τον αντικαταστάτη του. Πηγή: sport-fm.gr

«Συμφωνήσαμε με Σισοκό, τελειώνουμε με Βόλφσμπουργκ»

Τη συμφωνία της Σεντ Ετιέν με τον Ιμπραήμ Σισοκό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας. Χάνεται ο παίκτης για τον Παναθηναϊκό.

«Συμφωνήσαμε με Σισοκό, τελειώνουμε με Βόλφσμπουργκ»
Απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό ο Ιμπραήμ Σισοκό. Η Σεντ Ετιέν συμφώνησε με τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό και ίσως και μέσα στη μέρα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή (πιθανότατα με δανεισμό και οψιόν αγοράς από τη Βόλφσμπουργκ).

«Υπάρχουν συζητήσεις, ολοκληρώνουμε τη συμφωνία και το θέμα θα έχει τελειώσει το πρωί της Τρίτης. Έχουμε ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμίσουμε με τη Βόλφσμπουργκ», δήλωσε ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ρομεγιέ.
Πηγή: sport-fm.gr

Ικανοποιημένος ο Παντέλης!

Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Εργοτέλη (1-1) σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκος Παντέλης.

Ικανοποιημένος ο Παντέλης
Ικανοποιημένος από τη βελτιωμένη απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Νίκος Παντέλης μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου κόντρα στον Εργοτέλη (1-1).

Ο Έλληνας τεχνικός, ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Όσον αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις ο Παντέλης τόνισε πως ίσως γίνουν κάποιες προς το τέλος, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Sportday”:

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη (1-1):
«Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο μας να μας απειλήσει, με εξαίρεση τις στημένες μπάλες, στις οποίες χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος που εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι. Τελείωσε ένας δυνατός κύκλος προπονήσεων. Περιμένουμε επιστροφές για να δουλέψουμε στο επιθετικό κομμάτι».

Για τον Λάζνικ:
«Ήταν θετικός για πρώτο παιχνίδι. Του λείπει, όμως, ο ρυθμός».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις:
«Ίσως γίνει κάτι προς το τέλος στην επίθεση».

Υπογράφει ο «magico»!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκρατσίνι στον Αστέρα Τρίπολης.

Υπογράφει ο «magico»
Εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Γκρατσίνι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος προορίζεται για αντι-Ράγιος, έφτασε χθες στην πόλη της Αρκαδίας και ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, αφού πρώτα γνώρισε τον Σάκη Τσιώλη και τους νέου του συμπαίκτες.

Σήμερα ο 32χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του «magico».
Πηγή: sport-fm.gr

«Μιλά με Ένοχ ο Ολυμπιακός»

Άδεια από τον Άγιαξ για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξασφάλισε ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός Έγιονγκ Ένοχ, σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα. Δείτε το προφίλ του παίκτη και video.

«Μιλά με Ένοχ ο Ολυμπιακός»
Και ξαφνικά… Έγιονγκ Ένοχ. Ο Καμερουνέζος μεσοαμυντικός φέρεται-σύμφωνα με την έγκυρη ολλανδική «Telegraph»-να εξασφάλισε άδεια από τον Άγιαξ για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος άσος ανήκει στον Αίαντα από το 2008 και το συμβόλαιό του λήγει το 2015, αλλά είναι εκτός πλάνων. Τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Φούλαμ, με την οποία είχε 9 συμμετοχές στην Premier League. Τον παίκτη, που έχει 29 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική Καμερούν, φέρεται να παρακολουθεί και η τουρκική Μπεσίκτας.

Η καριέρα του Ένοχ με αριθμούς (συμμετοχές-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις)

2006/07-Άγιαξ Κέιπ Τάουν: 9-0
2007/08-Άγιαξ Κέιπ Τάουν: 27-1
2008/09-Άγιαξ: 19-1
2009/10-Άγιαξ: 27-1
2010/11-Άγιαξ: 27-1
2011/12-Άγιαξ: 22-0
2012/13-Άγιαξ: 9-0
2013-Φούλαμ: 9-0





Πηγή: sport-fm.gr

Κλείνει Ράφαελ ο Παναιτωλικός!!

Προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Ράφαελ Μπρακάλι έχει ο Παναιτωλικός.

Κλείνει Ράφαελ ο Παναιτωλικός
Πολύ κοντά στην απόκτηση Ράφαελ Μπρακάλι βρίσκεται ο Παναιτωλικός, στον οποίο είχε παρατηρηθεί στασιμότητα στην υπόθεση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το «Goal», οι Αγρινιώτες έχουν προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο πορτιέρο, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα έτος με την Πόρτο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπαθεί να πάρει ως ελεύθερο ή δανεικό τον Βραζιλιάνο (έχει ιταλικό διαβατήριο) από τους «δράκους», οι οποίοι τον είχαν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Ολιανένσε.

Εκεί έπαιξε σε 25 ματς, στα οποία δέχθηκε 34 γκολ και σε 7 παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία του. Πηγή: sport-fm.gr

Παραμένει… αλμυρός ο Κούτσι!!

Την ετοιμότητα των παικτών του Πανθρακικού θα τεστάρει σήμερα ο κ. Μάντζιος, ελπίζοντας πως θα ρίξει τις απαιτήσεις του ο Κούτσι.

Παραμένει… αλμυρός ο Κούτσι
Καμία εξέλιξη δεν έχει παρατηρηθεί στις μεταγραφικές υποθέσεις του Πανθρακικού τις τελευταίες μέρες.

Σε πρώτο πλάνο για τους Ακρίτες βρίσκεται ο Νιάζι Κούτσι, ο οποίος δεν έχει ρίξει τις απαιτήσεις του για να μετακομίσει στην Κομοτηνή.

Ο Φινλανδός φορ αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Μάντζιο για την επίθεση του Πανθρακικού, ο οποίος σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζει την Πιρίν. Πηγή: sport-fm.gr

Μετακομίζει στην Πλατεία ο Παπαδόπουλος!

Έτοιμος να επαναπατριστεί για λογαριασμό του Πανιωνίου παρουσιάζεται ο Νίκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay.

Μετακομίζει στην Πλατεία ο Παπαδόπουλος
Κοντά στην απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Πανιώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με την πλευρά του 23χρονο τερματοφύλακα και εκείνο που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αυτό θα γίνει άμεσα, αφού πρόθεση του πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού είναι πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, στην Πλατεία περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζίτο. Εφόσον ο Χρήστος Δάρας ανάψει το «πράσινο φως», τότε ο Ιβοριανός αμυντικός χαφ θα υπογράψει και θα αναχωρήσει για τη Νάουσα.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αραβίδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και χθες επέστρεψε πρόωρα στην Αθήνα για εξετάσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Φορτσάρει για την ενίσχυση!!

Στο εξωτερικό ψάχνεται ο Άρης για την απόκτηση ενός επιθετικού χαφ, ενώ την ίδια ώρα ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Μπάμπη Λυκογιάννη από τον Ολυμπιακό.

Φορτσάρει για την ενίσχυση
Στην αγορά του εξωτερικού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Άρη για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση του επιθετικού χαφ, ύστερα από το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Σουμπίνιο.

Σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις που δεν έχουν βγει τα ονόματα προς τα έξω με δυο παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό αλλά και ο Βιόλα με τον οποίο έχουμε έρθει σε συμφωνία. Το πρόβλημα, όμως έγκειται στα δικαιώματα του παίκτη, αφού είναι μοιρασμένα σε Ρετζίνα και Παλέρμο.

Πάντως, οι «κίτρινοι» έχουν ανεβάσει στροφές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμη τέσσερα κενά για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Αυτά αναμένεται να καλυφθούν με Έλληνες, οι οποίοι αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ή θα προέρχονται από το εξωτερικό.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ και χαφ. Άλλωστε, εκεί έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Πηγή: sport-fm.gr

Τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών!

Νέο σχέδιο για τον τρόπο καταβολής των τελών κυκλοφορίας στα ΙΧ με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών
Ένα νέο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο τέλη κυκλοφορίας στα ΙΧ με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω θα μπορούν να καταβάλλονται ισόποσα για κάθε μήνα κυκλοφορίας των οχημάτων και όχι για το σύνολο του έτους, επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Ημερησία», στελέχη του υπουργείου προσανατολίζονται στη νέα αυτή κίνηση λόγω της έλλειψης ρευστότητας των ιδιοκτητών Ι.Χ., αλλά και του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης των πινακίδων κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, τα τέλη κυκλοφορίας θα επιμερίζονται ισόποσα στους 12 μήνες του κάθε έτους, με αποτέλεσμα αν κάποιος θέλει να κυκλοφορήσει το Ι.Χ. του για ένα ή περισσότερους μήνες να καταβάλει το ανάλογο τίμημα.

Αν δηλαδή ο κάτοχος ενός οχήματος τετραετίας με κινητήρα 2,4 λίτρα αποφασίσει να το κινήσει για έναν μόνο μήνα θα καταβάλει 73,3 ευρώ για Τέλη και 25,8 ευρώ για Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης. Άλλος ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου τετραετίας με κινητήρα 3,6 λίτρων για ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας πρέπει να καταβάλλει 1.100 ευρώ, τα οποία στο δωδεκάμηνο επιμερίζονται σε 91,6 ευρώ για κάθε μήνα.

Αντίστοιχα, ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης κυμαίνεται στις 2.500 ευρώ, το οποίο αναλογικά στο δωδεκάμήνο ισούται με 208,3 ευρώ για κάθε μήνα.

Πρόκειται για ένα σχέδιο που αναμένεται να δώσει «ανάσα» σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, ενώ πιθανότατα θα αποτελέσει κίνητρο για να επανακυκλοφορήσουν και πάλι τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε ακινησία.

Πηγή: Protothema.gr

Ήταν ΠΑΟ, έγινε συνιστώσα του πρωταθλήματος!

Μόνον στα ντέρμπυ με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ θα θυμίζει Παναθηναϊκό, προβλέπει ο Αποδυτηριάκιας… Το πράμα εκεί έφθασε. Να αναρωτιέται κανείς όχι εάν και πότε ο Παναθηναϊκός θα ξαναγίνει αυτός που ήταν. Αυτός που γνωρίζουμε έναν αιώνα, αλλά αν το προσεχές πρωτάθλημα θα τα πάει καλύτερα. Καλύτερα απ’ ό,τι στο προηγούμενο, διότι πάντα παίζει να του προκύψει το χειρώτερο, ο υποβιβασμός.
Το όνομα του έμεινε του Παναθηναϊκού. Ούτε το ρόστερ δίνει ελπίδες, ούτε η διοίκηση εμπνέει.
Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, όχι κάποια ομάδα – κομήτη που σκάει μύτη στην σούπερ λίγκα και μετά από ένα – δυο χρόνια καρπαζωμένη επιστρέφει στα γνωστά λημέρια της. Πράγματι, υπάρχουν ομάδες που έκαναν ένα φεγγάρι στο μεγάλο πρωτάθλημα και σήμερα ψάχνεις να τις βρεις στη Γ΄ εθνική, στο ερασιτεχνικό, στο τοπικό. Παίζουν Κυριακές πρωϊνά σε ξερό γήπεδο.
Μια συνιστώσα του πρωταθλήματος είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός ναι, όταν τον βρει αντίπαλο θα τον αντιμετωπίσει σαν Παναθηναϊκό. Σα φανέλλα Παναθηναϊκού. Λειτουργεί ο αταβισμός, ο φετιχισμός. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άλλωστε, ειδικά στα δυο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, θα κάνουν αγωνιστικά την υπέρβαση.
Εκτός, λοιπόν, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, όλες οι άλλες ομάδες της σουπερ λίγκα βλέπουν τον Παναθηναϊκό, όπως είναι π.χ. ο Λεβαδειακός, ο Πανθρακικός.
Δεν υπάρχουν ένοχοι; Όχι, δεν υπάρχουν, λέει ο Αλαφούζος. Δεν φταίει κανείς που από ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ο Παναθηναϊκός κατέληξε ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη σήμερα και αύριο Λαός του Καρατζαφέρη; Όχι, δεν φταίει κανένας, λέει ο Αλαφούζος.

 Γιατί ο Αλαφούζος «κρύβει» τους ενόχους, τους μεγαλομετόχους, γράφει ο apodytiriakias.gr
Παραλαμβάνεις μια εταιρεία καταχρεωμένη. Μιλάμε συγκεκριμένα, όχι αέρα πατέρα. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό του 2012. Ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι ο Αλαφούζος δεν έχει καμμία ηθική ή, άλλου είδους δέσμευση απέναντι σε κανέναν υπεύθυνο της χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού.

Παραλαβή της σακατεμένης ανώνυμης εταιρείας σημαίνει ότι τα βλέπεις όλα. Τζάμι η δουλειά. Καθρέπτης. Όλα είναι γραμμένα. Και πιο αμαρτωλά είναι αυτά που δεν είναι γραμμένα. Ή, τα έχουν γραμμένα σε λαδόκολλα του μπακάλη και του λένε του καινούργιου «υπάρχουν κι αυτά…». Λίστα Λαγκάρντ, δηλαδή.

Συνεχίζουμε την κουβέντα μ’ ένα ακόμα δεδομένο. Ότι ο Αλαφούζος δεν είναι απατεώνας. Κι ακόμα δεν έχει πρόθεση να τσουρνέψει το ταμείο. Να μην κονομήσει από τον Παναθηναϊκό, που είναι το πιο εύκολο. Γιατί;

Αν παραλάβεις εταιρεία σε κατάσταση μπουρδελοειδή, όπου δεν βρίσκεις άκρη, τότε τα περιθώρια για αλεπουδιές είναι απεριόριστα. Λέρωσαν οι προηγούμενοι, λερώνεις κι εσύ. Αντίθετα, αν τα πράγματα σε μια εταιρεία είναι νοικοκυρεμένα, δεν χώνεται βαθειά το χέρι.

Στην πράξη ο Αλαφούζος κάνει το κορόϊδο. Σα να μην έγινε τίποτα. Χαθήκανε τα λεφτά. Πακέτα χοντρά, το ταμείο βάρεσε φαλιμέντο, η ομάδα αγωνιστικά εκτροχιάστηκε από το δρόμο του πρωταθλητισμού, και δεν υπάρχουν ένοχοι, για τον Αλαφούζο. Εκτός κι αν δεν υπάρχουν ευθύνες σε κανένα. Να μας το πει. Ότι όλα έγιναν κανονικά. Ότι δεν φταίει κανένας.

Αναφέρομαι στον Αλαφούζο διότι μόνον αυτός έχει τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να φωτίσει πώς και γιατί ο Παναθηναϊκός από κυρίαρχος, από πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος, κατέληξε σε δευτεροτριτοκλασάτη ομάδα.
Για όσους αντέχουν, τη συνεχίζω την κουβέντα.


Πηγή: gazzetta.gr

Σόφο τέλος από την Εθνική!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Σοφοκλής Σχορτσανίτης προφασίστηκε πρόβλημα τραυματισμού και... αυτο-αποκλείστηκε από την Εθνική Ελλάδος.
Ο Σοφοκλή Σχορτσανίτης δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει Eurobasket και λογικά δεν θα βρεθεί στη Σλοβενία. Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και δύο μέρες κυκλοφορούσε πως θα επικαλεστεί πρόβλημα τραυματισμού, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να θέσει τον εαυτό του εκτός της γαλανόλευκης.
Αλλωστε δεν είναι τυχαίο το δημοσίευμα για νέα διαρρροή παρότι στην ανακοίνωσης της ΕΟΚ γίνεται λόγος για πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα το επίσημο τέλος, αλλά η μπασκετική πιάτσα βούιζε τα τελευταία 24ωρα για τον... αυτοαποκλεισμό του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και πολύ δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή Σχορτσανίτη στην Εθνική. Ήδη στην θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς.
Οσον αφορά την περίπτωση του Νικ Καλάθη περιμένουν τις εξελίξεις. Ο νεαρός πλέι μέικερ έχει ζητήσει επιπλέον άδεια για να παρουσιαστεί αργότερα στις προπονήσεις, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σύγκληση απόψεων, κάτι που δύσκολα θα συμβεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
Η Εθνική Ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ 2013, χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει από το πρώτο στάδιο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην πορεία της προετοιμασίας. Στη θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς.
Πηγή: gazzetta.gr