Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έτοιμος για όλα ο Τσάβες!

Τίτλους και διακρίσεις θέλει να πετύχει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβες. Ο Αργεντινός άσος, έφτασε το βράδυ στην πόλη της Ηπείρου.

Έτοιμος για όλα ο Τσάβες
Ο Κρίστιαν Γκάμπριελ Τσάβες βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στα Γιάννενα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΣ. Ο έμπειρος Αργεντινός άσος ανακοινώθηκε νωρίτερα από την ομάδα της Ηπείρου, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για τίτλους, πολλά γκολ και καλό ποδόσφαιρο.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και ελπίζω να προσφέρω πολυετή επιτυχία στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω πολλά γκολ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το κύπελλο».

Για τα όσα γνωρίζει για τη νέα του ομάδα: «Ξέρω ότι ο ΠΑΣ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω ρωτήσει φίλους από την Αργεντινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μου έχουν πει ότι είναι σημαντικό το πρωτάθλημα».

Για την επιτυχημένη παρουσία πολλών Αργεντίνων στον ΠΑΣ Γιάννινα, που αγαπήθηκαν από τον κόσμο: «Μακάρι να κάνω κι εγώ μια καλή καριέρα εδώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι σημαντικό για έναν Αργεντίνο να παίζει στην Ευρώπη».

Και για τη θέση που του αρέσει να παίζει στο γήπεδο: «Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση και να κάνω γκολ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: