Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αυστηρές συστάσεις από Ηλιάδη!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Μούτα, για το συμβόλαιο του Νταβίντ Αγκάνθο, ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης. Τα όσα είπε ο κ. Μούτας στην εκπομπή «Μ’ όποιον Δάσκαλο καθίσεις» στον ARENA 89.4, ειδικά για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ψηφίδη και το συμβόλαιο του Ισπανού στράικερ, έγιναν σημείο αναφοράς και συζητήσεων καθ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, καθώς θεώρησε ότι προκλήθηκε μια ανησυχία στο εσωτερικό της ομάδας ουσιαστικά για το τίποτα. 
Πέραν της ανακοίνωσης που έδωσε εντολή να εκδοθεί, την οποία και προσυπέγραψαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο Δημήτρης Ηλιάδης επικοινώνησε και προσωπικά με τον κ. Μούτα, κάνοντάς του αυστηρές συστάσεις για το περιεχόμενο των δηλώσεών του για το συμβόλαιο του Αγκάνθο. Ο ίδιος ο κ. Μούτας (που πιάστηκε ολίγον… αδιάβαστος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αγκάνθο), ξεκαθάρισε στον πρόεδρο ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει τον ποδοσφαιριστή, αλλά να καυτηριάσει το σκεπτικό της προηγούμενης διοίκησης. 
Για τον Δημήτρη Ηλιάδη, μετά τις συστάσεις που έγιναν και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, το θέμα έληξε εκεί. Αυτό που επισημάνθηκε από τον ίδιο, με την ευκαιρία του συγκεκριμένου περιστατικού, προς όλες τις κατευθύνσεις και προς όλα τα στελέχη της ΠΑΕ Άρης, είναι ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και πιο φειδωλοί στις δηλώσεις τους στα Μ.Μ.Ε.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: