Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στην Νάπολι ο Ιγκουαΐν!!

Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι τα βρήκαν περίπου στα 40 εκατ. ευρώ και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ίσως και μέσα στην ημέρα οι ανακοινώσεις.

Στην Νάπολι ο Ιγκουαΐν
Παίκτης της Νάπολι θα πρέπει να θεωρείται ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με την «AS». Η Ρεάλ και οι Ιταλοί τα βρήκαν στο οικονομικό και ο Αργεντινός άσος αποχαιρετά την Μαδρίτη. Οι Ναπολιτάνοι θα δαπανήσουν για την απόκτησή του 37 εκατ. ευρώ, τα οποία θα φτάσουν στα 40 μαζί με κάποια μπόνους.

Ο παίκτης προτιμούσε να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ, όμως οι «κανονιέρηδες» προσέφεραν λιγότερα χρήματα στην «βασίλισσα» και έμειναν... πίσω στην διεκδίκησή του. Έτσι αν και περίμενε να βελτιώσουν την πρότασή τους, αυτό δεν έγινε και ουσιαστικά έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει, ωστόσο για κάθε χρόνο αυτού θα αμείβεται με περίπου 6 εκατ. ευρώ, ένα περισσότερο από όσα έπαιρνε μέχρι τώρα στους «μερένχες». Το μοναδικό που απομένει για να «κλείσει» το deal είναι οι ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές, κάτι που πιθανώς συμβεί μέσα στην ημέρα. Ο Ιγκουαΐν λέει αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά από επτά συνεχόμενες χρονιές, όπου πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα (2007, 2008, 2012), ένα Κύπελλο (2011) και δύο Σούπερ Καπ (2008, 2012), ενώ θα συναντήσει δύο πρώην Μαδριλένους, τους Καγιεχόν και Αλμπιόλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: