Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σα να κέρδισε...!

Ο Ατρόμητος μπορεί να ηττήθηκε 2-1 από την Γουίγκαν, στο πρώτο του φιλικό επί αγγλικού εδάφους, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Ο Καραμάνος το πρώτο "κυανόλευκο" γκολ.

Σα να κέρδισε...
Με αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, με πειθαρχημένες γραμμές αλλά και πολλά περιθώρια βελτίωσης, ο Ατρόμητος έχασε 2-1 στο πρώτο του φιλικό επί αγγλικού εδάφους, από την Γουίγκαν.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με αμφισβητούμενο πέναλτι του Γκόμεζ, ενώ ο Φορτουνέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 35’. Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος για μεγάλο μέρος του αγώνα, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες με τους κινητικούς Παπαδόπουλο, Ούμπιντες και Καραγκούνη, έχασε κάποιες καλές με τον πρώτο και κατάφερε να πετύχει ένα πολύ ωραίο τέρμα με τον Καραμάνο στο 77’.

Ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε διάταξη 4-4-1-1 με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο Νάστος έπαιξε δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Φυτανίδης και Ταυλαρίδης στο κέντρο της άμυνας. Οι Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ οι Καραγκούνης και Ούμπιντες ξεκίνησαν στα πλάγια. Σύντομα όμως, ο Μπρίτο ήρθε αριστερά και ο Ούμπιντες έπαιξε πίσω από τον Παπαδόπουλο, σαφώς πιο απελευθερωμένος.

Γουίγκαν (Όουεν Κόιλ): Νίκολς, Μπάξτον, Πέρτς, ΜακΚαν, Μποσεζούρ, Γουότσον, Φάιβι, Εσπινόζα, Γκόμεζ, ΜακΜάναμαν, Φορτούνε.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Τζενάμο, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Καλέργης, Ναπολεόνι, Παπουτσογιαννόπουλος, Δημούτσος, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Καραμάνος, Τζαμάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: