Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το ξέσπασμα του Μήτογλου!!

O Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Μήτογλου, μίλησε στον Arena fm 89,4 για τον “Δικέφαλο” ενώ ξέσπασε για την κακή διαχείριση που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.
Για το παιχνίδι με την ΝΙΣ: «Είναι σαν πρόβα τζενεράλε, πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τον προπονητή και για τα παιδιά, είναι καλό τεστ όπου ο Στέφενς θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, μια βδομάδα πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μέταλιστ. Επίσης θα βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι ».
Για το άμα χρειάζονται άλλες προσθήκες: « Ένας ποιοτικός παίκτης πίσω από τους επιθετικούς νομίζω ότι χρειάζεται, άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος ο προπονητής».
Για τις αλλαγές από πέρυσι στον τρόπο παιχνιδιού: «Σίγουρα θα παίξει διαφορετικά, ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟΚ, βλέπω το σχήμα του ΠΑΟΚ φέτος να είναι πάρα πολύ επιθετικό, κάτι ανάλογο είχε προσπαθήσει και ο Δώνης πέρυσι στην αρχή αλλά δεν του βγήκε».
Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και τα νέα παιδιά: «Εδώ μπορώ να πω πολλά πράγματα, υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που δουλεύουν καλά και κάποιοι άλλοι που δεν πρέπει να βρίσκονται και να δουλεύουν στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουν καμία εμπειρία και δεν τον λέω επειδή είχα ένα παιδί μέσα για 7 χρόνια αλλά γιατί πολύ απλά δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους, με 45 άτομα δεν γίνεται προπόνηση, τα τμήματα υποδομής είναι το βασικό και στον ΠΑΟΚ δεν γίνεται σωστή δουλεία. Αυτά δεν γίνονται πουθενά και άμα κάνω κάπου λάθος ας βγει κάποιος να με διορθώσει. Το θέμα είναι να δουλευτούν σωστά αυτά τα παιδιά αλλά δεν υπάρχει αντικειμενική δικαιοσύνη. Δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους. Άμα εξαιρέσεις τον Αθανασιάδη και άλλους 2-3 δεν υπάρχει άλλος. Η διαχείριση που γίνεται δεν είναι και καλή και το έχω δει με τα μάτια μου. Και με τον Στέφενς δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να αλλάξουν τα πράγματα. Μακάρι να βγω λάθος αλλά η άποψη μου είναι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: