Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τσίου: «Δεν είμαστε προσωπολάτρες»

Στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και στην εκπομπή “ΦΟΥΛ ARENA” φιλοξενήθηκε ο  πρόεδρος του Σ.Φ ΠΑΟΚ Σκύδρας “Πάμπλο Γκαρσία”, Τάσος Τσίου.
Αρχικά είπε:
«Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την πρόκριση και μακριά από τραυματισμούς. Όσον αφορά το όνομα του συνδέσμου μας που μας λένε προσωπολάτρες, θέλω να εξηγήσω στον κόσμο ότι εμείς κάναμε μία τιμή σε έναν αθλητή. Δεν είμαστε προσωπολάτρες, τις αξίες ενός αθλητή πρέπει να τις αναγνωρίζουμε είτε είναι Έλληνας είτε ξένος. Ο κόσμος στο εξωτερικό τον αθλητή ανεξαρτήτου χρώματος θρησκείας ή οτιδήποτε άλλο τον βραβεύουν για τα κατορθώματα τους. Είτε δίνοντας το όνομα του σε ένα γήπεδο σε μία φανέλα και διάφορα άλλα.

Για τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλούρη που ήταν ο σκόρερ της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ στον περσινό τελικό με τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας τον τίτλο στον Δικέφαλο:
«Ο Ευθύμης είναι ένα παιδί με ήθος. Ξέρω καλά το παιδί και τους γονείς του και είναι άξιος συγχαρητηρίων. Η φανέλα έχει γίνει κάδρο όπως και του Γκαρσία»

Ενώ τέλος κατέληξε:
«Θα έχουμε σύντομα τον Γκαρσία στον σύνδεσμο όπου θα βραβεύσουμε και τον Ευθύμη παράλληλα. Είναι δύο παιδιά που αξίζουν την τιμή μας και εμείς ότι πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας θα το κάνουμε»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: