Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

“Έσπασε” το φράγμα των 2000 διαρκείας!!

Πολύ χαρούμενος εμφανίστηκε ο Πολυδεύκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης, για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας όπως δήλωσε στον Arena fm 89,4.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη κίνηση των διαρκείας, σπάσαμε και το φράγμα των 2000 και είμαστε πολύ περισσότερα από αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όπως φαίνεται ο κόσμος εμπιστεύεται την διοίκηση Ηλιάδη και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που λέγαμε προεκλογικά και κάνουμε ήδη πολλά από αυτά, επίσης χαίρομαι για τα τηλέφωνα που δέχομαι ασταμάτητα για το φιλικό με την Ρόμα. Πιστεύω θα είναι μια μεγάλη βραδιά και θα ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές.
Οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει στο πετσί για το τι σημαίνει Άρης και προσπαθούν να βοηθήσουν και αυτοί με την σειρά τους όλη αυτή την νέα προσπάθεια που κάνουμε. Τοσο ο Αγκάνθο όσο και ο Οντότζι έχουν έρθει στην κοινωνία μελών Άρη να βοηθήσουν, καλούν και αυτοί με την σειρά τους τον κόσμο να έρθουν να πάρουν εισιτήρια».
Για τα εισιτήρια με την Ρόμα: «Από σήμερα (23/7) στις 17:00 θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το φιλικό».
Για τις τιμές: «Τόσο αυτά του φιλικού όσο και τα διαρκείας είναι πολύ φιλολαϊκά, εντάσσονται στην γενική ιδέα της διοίκησης, καθώς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάει ο καθένας σε αυτή την δύσκολη περίοδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: