Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»!

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε η Παναχαϊκή με στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Χωρίς μεγάλα λόγια κι έτοιμοι για δουλειά εμφανίστηκαν οι «κοκκινόμαυροι».

«Και του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα»!
Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Να επιστρέψει η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκα. Οι «κοκκινόμαυροι» πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, με την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να δίνουν το πρώτο τους «ραντεβού» στο Παμπελοποννησιακό το απόγευμα της Δευτέρας.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με ενότητα, άπαντες στο «στρατόπεδο» των Πατρινών ξεκίνησαν την δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Πριν αρχίσουν τα... βάσανα, παρουσιάστηκε ο προπονητής, Τίμος Καβακάς, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Κώστας Κιάσσος, Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γιώργος Λαζαρίδης, Χρήστος Παληγεώργος, Μιγκέλ Βιγιαρέχο, Γιάννης Κωστόπουλος, Νίκος Σταυριανός, όπως επίσης και ο Σταύρος Βαγγελόπουλος, που απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Μοναδική... παραφωνία οι ελάχιστοι οπαδοί που έδωσαν το «παρών», περίπου 60. Βέβαια, όπως τόνισαν και οι παίκτες, στόχος τους είναι να φέρουν πίσω στο γήπεδο τον κόσμο και να ενισχύσει την προσπάθεια για την επάνοδο στα «σαλόνια».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα και ήρθα σε μια άλλη μεγάλη. Θέλουμε να αναγκάσουμε την πόλη να ασχολείται με το παιχνίδι της Κυριακής. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει την μεγαλύτερη επιτυχία. Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Πάντως να ξέρετε ότι ήρθαμε εδώ για να πετύχουμε», τα λόγια του Καβακά.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Κιάσσος σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην Παναχαϊκή και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Το κέρδος μας θα είναι να έρθει και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο ώστε να μας βοηθήσω. Υπάρχουν νέα ταλέντα στην ομάδα και θέλω να τους βοηθήσουμε».

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με έφεραν στην ομάδα και μου έδειξαν ότι θέλουν να βαδίσω και εγώ μαζί τους σε μια δύσκολη χρονιά. Μας περιμένει πολύ δουλειά στο γήπεδο και καλώ τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: