Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αυτός θα... ψηλώσει τον Παναθηναϊκό!

Ποιος είναι ο παίκτης που λείπει πιο πολύ από το ρόστερ του «τριφυλλιού»; Γιατί θα δέσει με τον Μπαϊράμι και σε ποια θέση θα αγωνίζεται; Διαβάστε με ένα κλικ! Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο παίκτης που φαίνεται ότι μπορεί άμεσα να δώσει μπόι μέσα στο γήπεδο στον Παναθηναϊκό είναι ο Σισοκό. Μ’ αυτόν τον παίκτη οι πράσινοι θα ψηλώσουν αγωνιστικά στο άψε σβήσε, αφού ο Σισοκό δεν είναι άγνωστος. Και τον ξέρουν από τον Παναθηναϊκό, αλλά κι αυτός έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα από την περσινή του παρουσία.
 Με δεδομένο ότι ο Μπαϊράμι φαίνεται ότι ενσωματώνεται όσο περνάει ο καιρός, ενώ ο Μπεργκ θεωρείται έμπειρος παίκτης κι αναμένεται να βοηθήσει, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή με ταχύτητα που να μπορεί να παίξει σαν εσωτερικός χαφ, αλλά και στα άκρα. Και ο Σισοκό φαίνεται μια πολύ καλή επιλογή. Με τις ντρίμπλες του και τα σπριντ του έχει την ικανότητα να κάνει άνω – κάτω τις αντίπαλες άμυνες.
Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, παλεύει για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ίσως επειδή και στην ίδια την ομάδα έχουν καταλάβει ότι λείπει από το ρόστερ ένας παίκτης μ' αυτά τα χαρακτηριστικά...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: