Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τζιόλης: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας»

Ως ένα δυνατό ματς χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Νις.

Τζιόλης: «Θα είναι ένας δυνατός αγώνας»
Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Νις (23/7) αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει ένα δυνατό ματς ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Champions League κόντρα στη Μέταλιστ (30/7).

Ακόμη, ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, να κάνει δοκιμές λίγο πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν σ/ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν έκπληξη η πορεία της, για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του προπονητή της, που είναι από τους πιο πετυχημένους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο κ. Πιέλ έδωσε και στη Νις ταυτότητα νικητή.

Για εμάς αυτό είναι το τελευταίο δυνατό φιλικό πριν ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες. Νομίζω ότι θα είναι ένα δυνατό ματς, στα επίπεδα αυτών που θα αντιμετωπίσουμε στην αρχή της χρονιάς κι ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές για τους αγώνες με τη Μέταλιστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: