Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πρώτη του Ηρακλή με... τρέλα για την άνοδο! (photos)

Η χρονιά ξεκίνησε κι επίσημα στον Ηρακλή. Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων από την διοίκηση της ΠΑΕ, το ραντεβού δόθηκε στο Καυτανζόγλειο για την επίσημη - πρώτη της ομάδας. Εκεί παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος έδωσαν το παρών, με τους οπαδούς να δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς με το τεχνικό του επιτελείο (Καλαποθαράκος, Γκιζέλης) και τους φροντιστές της ομάδας έδωσε το έναυσμα, αφού προηγήθηκε μια σύντομη ομιλία προς τους παίκτες. Οι τελευταίοι ξεκίνησαν με ελαφρύ τρέξιμο και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης. Δεν υπήρξε οικογενειακό διπλό, αφού το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μικρές ασκήσεις με τη μπάλα και ανοίγματα στο φινάλε.

Στην προπόνηση (που διήρκησε περίπου 1,5 ώρα) συμμετείχαν αρκετοί από την ομάδα των Νέων, κανονικά ο Σίλβα Χουάντερσον αλλά και τα 9 από τα 10 μεταγραφικά αποκτήματα (Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Κοντοδήμος, Κοντέων, Μπριλάκης, Κηπουρός, Λίμα, Σίμιτς, Ζαχόρα). Απουσίαζε μόνο ο Μπένζαμιν Ονουάτσι, που δεν κατάφερε να διευθετήσει ένα πρόβλημα με τη βίζα του στο Βέλγιο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο πρόγραμμα των "κυανόλευκων" μετείχε και ο νεαρός Αφρικανός Νασίρ, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Εμπενίζερ Χάγκαν. Την ίδια ώρα, στα επίσημα του γηπέδου βρέθηκε ο Σάββας Κωφίδης, ενώ δίπλα από την φυσούνα παρακολούθησαν την προπόνηση ο πρόεδρος Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος Αργύρης Ασφαλτίδης.

Το παρών φυσικά έδωσε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καραϊσκος, παρά τον τραυματισμό του στο πόδι. Στο φινάλε ο κόσμος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές που από σήμερα θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, μέχρι και τις 31 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Κοντά και ο κόσμος!

Ο κόσμος του Ηρακλή έδωσε από την αρχή το στίγμα του. Ο κόσμος του Ηρακλή θα βρίσκεται και φέτος ενεργά δίπλα στην ομάδα, σε όποιο γήπεδο κι αν αυτή αγωνίζεται. Κάτι τέτοιο φάνηκε περίτρανα και χθες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο.

Περισσότεροι από 3.000 οπαδοί της ομάδας, με τους οργανωμένους μπροστάρηδες για μία ακόμη χρονιά, αποθέωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία κατά την εμφάνιση των τελευταίων από τη φυσούνα του γηπέδου. Παλιοί παίκτες και νέα αποκτήματα πήραν μια γεύση από όσα θα ακολουθήσουν τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, όπου απαίτηση του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο στη Superleague.

Το γνωστό σύνθημα "Όπου πας μαζί σου θα΄ μαι" δονούσε την ατμόσφαιρα κατά το ζέσταμα και το ελαφρύ τρέξιμο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεκάδες καπνογόνα έκαναν από νωρίς την εμφάνιση τους.

Φωτογραφικό Υλικό




Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: