Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πιστοποιητικό σε τέσσερις απ’ την ΕΕΑ!!

Πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας χορήγησε την Τρίτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Πλατανιάς.

Πιστοποιητικό σε τέσσερις απ’ την ΕΕΑ
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε την Τρίτη πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας στις πρώτες τέσσερις ΠΑΕ και συγκεκριμένα σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πλατανιά.

Θυμίζουμε πως από πέρσι και σύμφωνα με την τελευταία νομοθετική ρύθμιση, η μη χορήγηση πιστοποιητικού δεν σημαίνει και αποβολή από το πρωτάθλημα, αλλά παραπομπή στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για επιβολή ποινών, ανάλογα με την παράβαση και τα δικαιολογητικά που λείπουν.

Η ΕΕΑ, εξάλλου, χορήγησε άδεια αγοράς του 40% των μετοχών του Ηρακλή Ψαχνών στον Γιώργο Στούπα.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. (α) Αίτηση του αθλητή Οδυσσέα Χαρίτου περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ και, (β) αίτηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ περί ανακλήσεως της από 10-4-2013 αποφάσεως της Επιτροπής περί καταπτώσεως της εγγυητικής της επιστολής: ΑΝΑΒΟΛΗ για 31-7-2013.

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
α. ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
β. ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
γ. ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
δ. ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

3. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ:
(α) Άδειες 69Α - ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σε Στούπα Γεώργιο (40%): ΧΟΡΗΓΕΙ.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 31-7-2013 και ώρα 12:00».

Δεν υπάρχουν σχόλια: