Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Είναι κι αυτοί… οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Θερμά υποδέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τους χορηγούς της για τη νέα σεζόν, χαρακτηρίζοντάς του κι αυτούς… μέλη της οικογένειας του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Είναι κι αυτοί… οικογένεια του ΠΑΟΚ»
Σε ειδική συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τους νέους χορηγικούς της συνεργάτες.

«Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και από τις δύο πλευρές», το μήνυμα του προέδρου, Ζήση Βρύζα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε σήμερα τους νέους χορηγούς για τη νέα περίοδο, με ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση. Πρόκειται για νέους συνεργάτες, γνωστά ονόματα της αγοράς, που επιθυμούν να συνδέσουν το brandname των εταιριών τους με την συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Οι εταιρίες JET OIL, NIKE, VODAFONE, AVANCE, μέσω των εκπροσώπων τους, τόνισαν την ικανοποίησή τους για την συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τους χορηγούς παρουσίασε ο Πρόεδρος, Ζήσης Βρύζας, λέγοντας:

“Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και από τις δύο πλευρές”.

Εκ μέρους της Jet Oil, μίλησε ο κ. Μαμιδάκης: “Συγχαίρω την ΠΑΕ και την εταιρία που συνεργάζεται στο διαφημιστικό κομμάτι για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φέτος. Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια. Η ιστορία της οικογένειάς μας αναφορικά με τον ΠΑΟΚ πηγαίνει κοντά στην ίδρυση του συλλόγου. Εύχομαι ότι και τα επόμενα χρόνια θα συμβάλλουμε στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ”.

Εκ μέρους της ΝΙΚΕ ο γενικός διευθυντής Ελλάδος – Κύπρου, Κρίστιαν Λούχα, τόνισε: “Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ένα σύλλογο που αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση για την Ελλάδα λόγω της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και του πάθους με το οποίο τον περιβάλλουν οι οπαδοί του. Επισκεφθήκαμε το PAOK Megastore, το οποίο είναι πολύ όμορφο και θα εξυπηρετήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεργαστούμε στενά και να γίνουμε κομμάτι του όμορφου ταξιδιού του ΠΑΟΚ”.

Από πλευράς της Vodafone ο διευθυντής Βορείου Ελλάδος κ. Μίσσας είπε ότι “αποτελεί τιμή και χαρά η επέκταση της συνεργασίας μας που μπαίνει στο 13ο χρόνο ζωής. Έχουμε βρει άξιους συνεργάτες που προσπαθούν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Εύχομαι στους φιλάθλους η νέα σεζόν να τους φέρει αυτά που δικαιωματικά τους ανήκουν, νίκες και επιτυχίες”.

Τέλος, η εκπρόσωπος της Avance (ενοικιάσεις αυτοκινήτων), κ. Τσακατούρα, τόνισε ότι “είμαστε καινούριοι στην παρέα των χορηγών του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτή τη συνεργασία. Εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους του ΠΑΟΚ”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: