Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αυτοί είναι οι ερυθρόλευκοι στόχοι!!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία των μεταγραφών του έχοντας ως βασική του προτεραιότητα τον Μολό, έναν πολύ καλό αμυντικό χαφ και τον Ρομπέρτο. Πάντα στο... παιχνίδι ο Μαρβό.
Το τελεσίγραφο Μολό, οι αξιώσεις της Νανσί και ο Μαρβό
Ο Γιοάν Μολό έστειλε την Δευτέρα το ξεκάθαρό του μήνυμα προς την διοίκηση της Νανσί επισημαίνοντας πως «δεν θέλω να μείνω στην Ligue 2 και τη νέα χρονιά». Ο παίκτης ζήτησε με τον τρόπο του να βρεθεί λύση και να κλείσει στην επόμενή του ομάδα, που κατά προτίμηση θα παίζει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο ποδοσφαιριστής ξέρει για τον Ολυμπιακό και είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Ελλάδα, όμως θα πρέπει να επέλθει το οριστικό deal Νανσί-Ολυμπιακού.
Οι Γάλλοι ξεκίνησαν τα... παζάρια από τα 6 εκατ. ευρώ για να πέσουν στα 3,5 με 3. Οι Πειραιώτες από μέρους τους επιδιώκουν ακόμα να αποκτήσουν τον Μολό με τρόπο αλά Μιραλάς, δηλαδή με δανεισμό με οψιόν αγοράς και τμηματική καταβολή των χρημάτων προς τον σύλλογό του. Γενικότερα πάντως υπάρχει ακόμα θετικό κλίμα και η υπόθεση συνεχίζει να πηγαίνει σε καλό δρόμο.
Κατά τα άλλα η Μαρσέιγ δεν είναι πλέον και τόσο... ζεστή για τον ποδοσφαιριστή. Ένας ακόμα παίκτης που δεν έχει φύγει από τα ερυθρόλευκα σχέδια είναι ο Σιλβέν Μαρβό της Νιουκάστλ (σ.σ. συμπαίκτης του αδερφού του Μοργκάν Αμαλφιτανό, Ρομάν). Και σε αυτόν έχει ρίξει βάρος ο Ολυμπιακός, μήπως και καταφέρει να πετύχει τον δανεισμό του.
Αμυντικό χαφ πολύ καλού επιπέδου...
Στο Λιμάνι παράλληλα ψάχνουν μία πολύ καλή επιλογή για την θέση του αμυντικού χαφ. Ο Μοχάμεντ Ραμπιού αποτελεί μία εναλλακτική ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικές λύσεις από την Γαλλία και την Ισπανία. Μέσα στα ονόματα που εξετάζονται είναι και εκείνο του Αμπέλ Αγκιλάρ που δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Χέρκουλες και επίσης είναι αρνητικός για την "μετακόμισή" του στην Γρανάδα.
Στην πειραϊκή ΠΑΕ από την άλλη θέλουν έναν χαφ από το... πάνω ράφι. Έναν παίκτη που να κάνει την διαφορά και ως όνομα και ως ποδοσφαιρική ποιότητα για μία τέτοια θέση που είναι "κλειδί" για τη νέα αγωνιστική περίοδο και που δεδομένα θέλει προσθήκη ο Ολυμπιακός. Πάνω σε αυτό θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις μέσα στις επόμενες ώρες και ημέρες.
Μεντζανί και στόπερ από άλλες αγορές
Ο Καρλ Μεντζανί μπορεί να είναι ακόμα κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο επειδή το ζήτημά του δεν έχει προχωρήσει ακόμα όσο θα έπρεπε οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν και άλλες εναλλακτικές από την Ισπανία, την Γαλλία και την Πορτογαλία. Επίσης στο... παιχνίδι παραμένει πάντα και η Αγγλία, μία αγορά την οποία ανέκαθεν κοιτούσα οι νταμπλούχοι Ελλάδας.
Ο Ρομπέρτο και ο Ελμάντερ
Για την θέση του πορτιέρε ο Μίτσελ έχει ήδη κάνει τις κινήσεις του, έχοντας σε πρώτο πλάνο για το Νο1 της επόμενης χρονιάς τον Ρομπέρτο της Σαραγόσα. Οι Ισπανοί -όπως σας έχουμε γράψει- χρίζουν φαβορί τους Πειραιώτες για την απόκτηση του συγκεκριμένου γκολκίπερ και οι εξελίξεις μάλλον θα δρομολογηθούν λίαν συντόμως. Όσον αφορά στον φορ ο Ελμάντερ σύμφωνα με τους Τούρκους συνεχίζει να πλησιάζει για τα καλά στην Ελλάδα και τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο στόχος δεν έχει αλλάξει βέβαια. Στον Πειραιά κινούνται με μεγάλη μυστικότητα και σοβαρότητα για να κλείσουν από έναν έως και τρεις παίκτες από την Τρίτη μέχρι το αργότερο στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην διοίκηση της ομάδας η Τρίτη θα είναι καθοριστική ημέρα και για αποφάσεις και για εξελίξεις...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: