Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Βελτιωθήκαμε πολύ, μπορούμε κι άλλο»

Ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του, αλλά κυρίως από την βελτίωση που έδειξαν, έμεινε ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, μετά το φιλικό με τον Πανιώνιο.

«Βελτιωθήκαμε πολύ, μπορούμε κι άλλο»
Αρκετά θετικά στοιχεία αλλά και πρόβλημα στις στημένες φάσεις είδε από τους παίκτες του, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για βελτίωση σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες και το προηγούμενο φιλικό, όμως τόνισε πως η συνέχεια πρέπει να είναι εξίσου καλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παρουσιαστήκαμε καλύτεροι σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα των παικτών μου τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει, με εξαίρεση τις στημένες φάσεις στις οποίες χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά. Στον αντίποδα, εμείς δημιουργήσαμε αρκετές καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ», είπε ο προπονητής των Κρητικών και πρόσθεσε:

«Είμαι ικανοποιημένος που εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι. Κρατάμε πράγματα από αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στρέφοντας την προσοχή στις προπονήσεις μας και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: