Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το μυστικό ραντεβού του Νταμπίζα με Κροάτη άσο!!

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι είχε χθες ραντεβού με συγκεκριμένο μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ο Νίκος Νταμπίζας. Τι και πώς; Ο sportdog έχει το αποκλειστικό θέμα! Το θέμα έχει μία ακόμα φορά η στήλη "Sportdog Penalty" και αφορά τον Σίντενφελντ, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Από χθες έχουμε γράψει ότι ο πρώην άσος του Δικέφαλου βρέθηκε στην Ελλάδα με τον μάνατζέρ του, αλλά και ότι ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με τον Γιώργο Δώνη για την αξία του παίκτη.
Τώρα, με νέο ρεπορτάζ, αποκαλύπτουμε ότι ο Νταμπίζας έκανε ραντεβού με τον Σίντενφελντ το μεσημέρι της Κυριακής, το οποίο μάλιστα ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον να βγήκε τίποτα καλό από τη συγκεκριμένη συνάντηση; Γιατί τόσο ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που να έχει την εμπειρία να καθοδηγήσει την "πράσινη" άμυνα, όσο και ο παίκτης ψάχνει ομάδα για να αγωνιστεί.
Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, είχαν προλάβει να διαψεύσουν (δύο μέρες πριν) ότι τους ενδιαφέρει η περίπτωσή του, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας μέχρι το 2015. Αν, όμως, βρεθεί μία λύση με το οικονομικό και μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση, τους "χαλάει" η περίπτωση του Κροάτη;

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: