Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Έτσι όπως τον θέλει!!

Με σούπερ εμφάνιση στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» 6-0 τη Νις στην Τούμπα, στο φιλικό «κρας-τεστ» πριν τις μάχες με την Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγκ! Χατ-τρικ από τον Αθανασιάδη! Χαμόγελα από Στέφενς.

Έτσι όπως τον θέλει!
Ήταν μέχρι να πάρει μπρος!

Ο ΠΑΟΚ «ισοπέδωσε» τη Νις, με σκορ 6-0 στο γήπεδο της Τούμπας, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος και πέρασε με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο φιλικό τεστ πριν ριχτεί στην μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μέταλιστ.

Έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ζήτησε γκολ και… εισακούστηκε με το παραπάνω από τους παίκτες του!

Τρία γκολ με ενέργειες και τελειώματα για σεμινάριο από τον Κλάους Αθανασιάδη (74’, 78’, 81’), ενώ τα άλλα τέρματα σημειώθηκαν από τους Γεωργιάδη (54’), Κατσικά (90’) και Πιέλ (34’ αυτ.).

Αρχοντική εμφάνιση από τον Λούκας, ευχάριστη έκπληξη ο Κίτσιου!

Με σχηματισμό 4-2-3-1 παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ. Με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο, δεξιά τον Κίτσιου, στόπερ τους Κατσουράνη, Βίτορ, μπροστά τους στα χαφ τους Λάζαρ, Τζιόλη, σε ελεύθερο ρόλο τον Βούκιτς, στα άκρα τους Λούκας, Γεωργιάδη και μοναδικό προωθημένο τον Σαλπιγγίδη.

Δύο πράγματα είχε ζητήσει επιτακτικά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Μεγαλύτερη διάθεση στην επίθεση και φυσικά αποτελεσματικότητα. Και είδε το «αίτημά» του να γίνεται αποδεκτό με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια μεσοεπιθετικά, παράλληλα κατάφερε να κρατήσει ισορροπία, αφού δεν απειλήθηκε από τη Νανσί. Το πρώτο του τέρμα πάντως δεν ήταν …προϊόν δικής του έμπνευσης, αλλά από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Γεωργιάδη, με τον Πιέλ να στέλνει άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ακόμα όμως δεν είχαν δει τίποτα οι φίλοι της ομάδας. Ο καταιγιστικός ρυθμός του δευτέρου ημιχρόνου και η… εκνευριστική ευστοχία του Αθανασιάδη που πέρασε ως αλλαγή, απέφεραν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ακόμα πέντε γκολ για τον ΠΑΟΚ.



ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Τζιόλης (84' Κάτσε), Γεωργιάδης (72' Ολίσε), Βούκιτς (62' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77' Νέσιντ).

Νις (Κλοντ Πιέλ): Οσπινά, Πιέλ, Κολοτζιέτζακ, Πεϊτσίνοβιτς, Αμαβί, Μεντί, Ντιγκάρντ, Πιέντ, Τραορέ, Μπρουλς, Εϊσερίκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: