Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Τελείωσε ο Πανσερραϊκός»

Tηλεφωνική παρέμβαση έκανε στο «ΔΙΚΤΥΟ TV» το Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Πανσερραίκός, Γιώργος Γούνας, ο οποίος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το κρίσιμο ΔΣ, απογοητευμένος για όλα όσα άκουσε.
Αναλυτικά το όσα είπε:
Στο ΔΣ υπήρχαν και δυο Νομικοί Σύμβουλοι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Δημήτρης Τσαούσης και της ΠΑΕ  Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος ήταν ενήμερος για το θέματα υπαγωγής στο άρθρο 99, όπου μας είπαν ότι τα πράγματα είναι τετελεσμένα. Υπήρχε δηλαδή μια περίπτωση να βρεθούν 150.000 € μέσα σε 10 ημέρες αλλά αυτό είναι αδύνατο, ενώ η άλλη περίπτωση να πάει η ομάδα για την Γ΄ Εθνική, που πιστεύω ότι αυτή θα είναι η λύση, αλλά θα υπάρχουν τρομερές επιπτώσεις οικονομικές και ποινικές για τον Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάζαρο Θεοδωρίδη και τα μέλη του ΔΣ. Καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι τραγικά και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.
Ελήφθη κάποια απόφαση, συνεχίζεται η συνεδρίαση! Εσείς γιατί αποχωρήσατε, απογοητευθήκατε;
Και γιατί απογοητεύθηκα και γιατί δεν υπάρχει λύση, αφού γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς ουσία. Με κουράζουν όλες αυτές οι ανούσιες συζητήσεις. Το μέλλον σας είπα είναι προδιαγεγραμμένο.
Εσείς τι θα περιμένατε κ. Γούνα να ακούσετε σήμερα, αφού η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι;
Κοιτάξτε, εδώ μιλάμε ότι υπήρξαν κωλυσιεργίες τρομερές. Όλο αυτό το διάστημα που φάγαμε με τον Ρώσο αχυράνθρωπο, ήταν για μένα μια προσωπική αποτυχία του Λάζαρου Θεοδωρίδη που δυστυχώς εμείς τον εμπιστευθήκαμε, αλλά δυστυχώς οι ποινικές ευθύνες θα βαρύνουν τόσο τον Λάζαρο Θεοδωρίδη αλλά βέβαια και εμάς.
Από δω και πέρα;
Από δω και πέρα δεν υπάρχει μέλλον για τον Πανσερραϊκό, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είναι δύσκολο να βρεθούν 150.000 € που χρειάζονται για να μπούμε στο άρθρο 99, σαν αρχή, αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα για όλη την χρονιά δεν μπορούν να βρεθούν.
Ο κ. Θεοδωρίδης τί στάση κράτησε; Τί σας είπε για όλα αυτά;
Ο κ. Θεοδωρίδης ήταν κι αυτός απογοητευμένος, περίμενε κι αυτός τον Ρώσο, αλλά δυστυχώς αυτό μας έφαγε δυο μήνες και τώρα οι ποινικές ευθύνες βαραίνουν όλους μας.
Δηλαδή ο Πανσερραϊκός τέλος;
Δεν υπάρχει Πανσερραϊκός! Δεν θα υπάρξει Πανσερραϊκός! Αυτή είναι η άποψή μου! Είναι δύσκολα ακόμα και στην Γ΄ Εθνική. Ας μην λέμε άλλα ψέματα στον κόσμο.
Οπότε η συζήτηση που συνεχίζετε ως τώρα;
Χωρίς σκοπό. Είναι ανούσια. Το είπε ξεκάθαρα ο δικηγόρος(Χριστοφορίδης).
Ή άρθρο 99 ή Γ΄ Εθνική.
Άρθρο 99 για να πάμε θέλει 150.000 € σε 10 μέρες, είναι μεγάλο το ποσό και δεν μπορούν να βρεθούν αυτή την στιγμή. Και για τη Γ΄ Εθνική θα την πάρει την ομάδα ο Ερασιτέχνης αλλά οι ποινικές ευθύνες θα μας βαρύνουν. Καταλαβαίνετε εγώ είμαι εξοργισμένος, γιατί μπήκαμε σε μια διαδικασία να βοηθήσουμε μια ομάδα αλλά στην ουσία τα πράγματα είναι πού δύσκολα για όλους μας.
Οι δικές σας επόμενες κινήσεις ποιές είναι τώρα;
Θα συμβουλευτώ κι εγώ τον δικό μου νομικό σύμβουλο γιατί από δω και στο εξής κρίνεται η ζωή και η κατάσταση του καθενός μας. Αλλά επαναλαμβάνω η λύση της Β΄ Εθνικής είναι δύσκολη αφού για το άρθρο 99, χρειάζονται χρήματα. Στην άλλη λύση της Γ΄ Εθνικής η νέα Διοίκηση θα παραλάβει μια ομάδα καθαρή, αλλά τα 700.000 € του Δημοσίου θα βαραίνουν τον Λάζαρο Θεοδωρίδη και όλα τα μέλη του ΔΣ.
Εκτός αν βρεθεί ένας από μηχανής θεός;
Ποιος να βρεθεί; Είναι δύσκολο!
 serresgoal

Δεν υπάρχουν σχόλια: