Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Eκτός Γκαρσία, μέσα ο Νέσιντ για το φιλικό με Νις!!

Ο Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό με την Νις και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές δεν είναι ο Γκαρσία καθώς κρίθηκε ανέτοιμος και μαζί με τους παίκτες που αποκλείστηκαν θα προπονηθεί αύριο το πρωί. Αντίθετα είναι ο Νέσιντ. Την αποστολή αποτελούν οι:
Τερματοφύλακες: Παναγιώτης Γλύκος, Σανθ Χακόμπο.
Αμυντικοί: Στέλιος Κίτσιου, Μιγκέλ Βίτορ, Αλβες Λίνο, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σπυρόπουλος.
Μέσοι: Κοστίν Λαζάρ, Αλέξανδρος Τζιόλης, Εργκίς Κάτσε, Λίαμ Λόρενς.
Επιθετικοί: Ζβόνιμιρ Βούκιτς, Γιώργος Γεωργιάδης, Σέκου Ολίσε. Πέρεθ Λούκας, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τομάς Νέτσιντ.

Συνεχείς παρατηρήσεις από Στέφενς
Στην σημερινή προπόνηση, εκτός του Λόπεθ που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι Σπυρόπουλος, Ολίσε, Λούκας και Νέτσιντ το πρωί πέρασαν εργομετρικό έλεγχο. Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- περιείχε ασκήσεις τεχνικής με παιχνίδι κατοχής της μπάλας 8 εναντίον 4. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στα τελειώματα φάσεων με σέντρες από πλάγια και τρεις επιθετικούς εναντίον ενός αμυντικού, με τον Χουμπ Στέφενς να επιμένει στην επίτευξη όσων το δυνατόν περισσότερων γκολ. Μάλιστα δεν δίστασε να διακόψει την προπόνηση για μα ζητήσει μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα. Ότι δηλαδή έκανε και χθες στην Τούμπα. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: