Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

«Φεύγει ο Ελμάντερ, διαφορά με Ολυμπιακό»

Μισό εκατ. ευρώ διαφορά παρατηρείται στις συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Γιόχαν Ελμάντερ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Μάλιστα, ο Σουηδός φορ δεν υπολογίζεται από τον Τερίμ στη Γαλατασαράι.

«Φεύγει ο Ελμάντερ, διαφορά με Ολυμπιακό»
Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ ο Γιόχαν Ελμάνταρ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο και αυτή τη στιγμή υπάρχει διαφορά της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες προσφέρουν 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Σουηδό φορ, την ώρα που εκείνος στην Τουρκία παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το δημοσίευμα

«Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Γιόχαν Ελμάντερ από την Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “TFF”, ο Σουηδός υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση από τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει σε πρώτο πλάνο τους Ντρογκμπά, Μπουράκ και Ουμούτ Μπουλύτ.

Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μάλιστα, προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,3 εκατ. ευρώ, την ώρα που στη Γαλατασαράι παίρνει 1,8 εκατ. ευρώ και για να πάει στην Ελλάδα η διαφορά αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: