Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Προπόνηση για λίγους!!

Πρωινή προπόνηση για τους παίκτες που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το σημερινό φιλικό περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Προπόνηση για λίγους
Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (Τρίτη, 23/7, 21:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Νις στην αναμέτρηση που θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης του «Δικέφαλου του Βορρά» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League.

Ωστόσο, οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή προπονήθηκαν κανονικά. Στο πρωινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές αφιερώθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής, ενώ έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Ίνιγο Λόπεθ, με τον τραυματισμό του στο πόδι να παρουσιάζει βελτίωση.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης –χαλαρό πρόγραμμα- πήραν μέρος και Κατσικάς, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Λώρενς, Νέτσιντ, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό φιλικό.

Αλλαγή ημέρας του φιλικού

Την Πέμπτη (25/7) τελικά αντί για την Παρασκευή (26/7), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ύστερα από την προτροπή της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, καθώς την Παρασκευή αγωνίζεται και ο Άρης κόντρα στη Ρόμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: