Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

To πρώτο στην Μπάρτσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ενισχύθηκε αισθητά με την έλευση καινούριου προπονητή και πρωτοκλασάτων παικτών, ωστόσο έχει ακόμα να διανύσει πολύ δρόμο μέχρι να αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή και την αρμόζουσα ομοιογένεια. Απόρροια αυτού η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει της "βασίλισσας" με 86-82 για λογαριασμό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας.

Οι καταλανοί κατέκτησαν τον συγκεκριμένο τίτλο ύστερα από πέντε άγονα χρόνια, έχοντας ως κορυφαίο τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 22 πόντους και 5/7 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 29-27, 46-49, 66-71, 86-82.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Μπαζίλε, Ρούμπιο 5, Λάκοβιτς, Ναβάρο 22 (5), Βάσκεθ 3, Ν’ Ντονγκ 13, Μόρις 12 (2), Σάντα 7 (1), Λόρμπεκ 12, Μάικλ 12 (1).

Ρεάλ Μαδρίτης (Μεσίνα): Πριτζιόνι 12 (3), Χάνσεν 9 (1), Ρέγες 11, Καουκένας 6, Βελίτσκοβιτς 6, Γκαρμπαχόσα 17 (2), Ερβέλ 6, Βιδάλ 3 (1), Μπούλοκ 7, Γιουλ 5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

Ημιτελικά

Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα 51-74
Κάχα Λαμποράλ – Ρεάλ Μαδρίτης 62-87

Τελικός

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 86-82

Νυχτοπερπατεί ο "Ρόνι"

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Μίλαν μετά τα νέα... κατορθώματα του Ροναλντίνιο. Ο βραζιλιάνος άσος έχει ξεκινήσει και πάλι τα νυχτοπερπατήματα στην πόλη του Μιλάνου, με την διοίκηση των "ροσονέρι" να λαμβάνει δραστικά μέτρα, προκειμένου να τον... συμμαζέψει.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, o αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, εξοργίστηκε με τον 29χρονο όταν έμαθε ότι ο "Ρόνι" διασκέδαζε σε κλαμπ της περιοχής μέχρι τα ξημερώματα, δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι με τη Ζυρίχη.

Παρόλο που ο παίκτης ήταν συνεπής για το παιχνίδι και πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, μπαίνοντας ως αλλαγή, η κακή απόδοση έκανε έξω φρενών τον Γκαλιάνι, που αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ροναλντίνιο. Οπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η διοίκηση θα προχωρήσει σε τιμωρία του παίκτη ή ακόμα και σε περικοπή του μισθού του και σύντομα θα ενημερώσουν και την αρμόδια επιτροπή του Campionato σχετικά με το θέμα.

Κοντά στη Μίλαν o Μπέκαμ

Μπορεί να τον διεκδικούν αρκετές αγγλικές ομάδες, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προτιμάει να πάει προς τη νότια Ευρώπη. Ο έμπειρος μέσος επανέλαβε για ακόμα μία φορά το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στη Μίλαν, μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του με τους Λ.Α. Γκάλαξι.

Ο Μπέκαμ υποστήριξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει την φανέλα των "ροσονέρι" τον προσεχή Ιανουάριο, μετά από τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκόμισε από τη θητεία του ως δανεικός την περσινή σεζόν.

"Υπάρχουν και άλλες προοπτικές διαθέσιμες, όμως η Μίλαν είναι η πρώτη μου επιλογή. Είναι κοντά στο να οριστικοποιηθεί", δήλωσε στη Mail on Sunday ο άγγλος διεθνής και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που θα τον έκαναν να επιστρέψει:

"Πέρασα υπέροχα εκεί και είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Πάντα έλεγα από τότε που έφυγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι το να παίξω σε άλλη αγγλική ομάδα θα ήταν δύσκολο", κατέληξε ο Μπέκαμ.

Η επιστροφή του 34χρονου μέσου σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα θα του ανοίξει τις πόρτες της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Οπως έχει δηλώσει και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φάμπιο Καπέλο, αν ο Μπέκαμ βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα θα αγωνιστεί και πάλι με τα "λιοντάρια", κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Tenorio...Στοίχημα...

Την καλησπέρα μου στη παρέα.

Χωρίς πολλά λόγια, φεύγωντας με την παρέα μου
για την κυριακάτικη μεσημεριανή μού έξοδο.

Μετά την άσκησει τις εκλογικής μου ψήφου,σειρά έχει και η στοιχηματική.

Προβάδισμα για ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΛΑΝ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ-ΛΙΛ-ΓΙΟΥΒΕ

οι σημερινές μου επιλογές σε σύστημα με ζητούμενα. καλά να περνάτε, τα σέβη μου....