Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

To πρώτο στην Μπάρτσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να ενισχύθηκε αισθητά με την έλευση καινούριου προπονητή και πρωτοκλασάτων παικτών, ωστόσο έχει ακόμα να διανύσει πολύ δρόμο μέχρι να αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή και την αρμόζουσα ομοιογένεια. Απόρροια αυτού η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει της "βασίλισσας" με 86-82 για λογαριασμό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας.

Οι καταλανοί κατέκτησαν τον συγκεκριμένο τίτλο ύστερα από πέντε άγονα χρόνια, έχοντας ως κορυφαίο τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 22 πόντους και 5/7 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 29-27, 46-49, 66-71, 86-82.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Μπαζίλε, Ρούμπιο 5, Λάκοβιτς, Ναβάρο 22 (5), Βάσκεθ 3, Ν’ Ντονγκ 13, Μόρις 12 (2), Σάντα 7 (1), Λόρμπεκ 12, Μάικλ 12 (1).

Ρεάλ Μαδρίτης (Μεσίνα): Πριτζιόνι 12 (3), Χάνσεν 9 (1), Ρέγες 11, Καουκένας 6, Βελίτσκοβιτς 6, Γκαρμπαχόσα 17 (2), Ερβέλ 6, Βιδάλ 3 (1), Μπούλοκ 7, Γιουλ 5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

Ημιτελικά

Γκραν Κανάρια – Μπαρτσελόνα 51-74
Κάχα Λαμποράλ – Ρεάλ Μαδρίτης 62-87

Τελικός

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 86-82

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kατα τυχη πριν απο εβδομαδες ακουσα μια φωνη γνωριμη και κοντοσταθηκα για λιγο στο σταθμο.Σοκαριστικα και λυπηθηκα που αυτος που καποτε ελεγε πως το Ροκ ηταν ειναι και θα ειναι τροπος και εκφραση ζωης ...οπως και πολλα αλλα ευφανταστα που απο οτι φαινεται τα ελεγε αλλα δεν τα πιστευε,συμμετειχε σε αθλητικη εκπομπη...στην οποια η παρουσια ολων ηταν κατω του μετριου.Αθλητικη εκπομπη..ελεος.Δεν εχω τιποτα με το σταθμο ουτε και με σενα.Καλο ειναι οι ανθρωποι να εχουν ενα βαθμο αυτογνωσιας και κριτικης ομως γιατι αυτο μας συγκρατει απο ατοπηματα και πολλα αλλα που αν τα γραψω οπως τα αισθανομαι θα κατηγορηθω ως εμπαθης.Μπορει να σου αρεσουν τα αθλητικα αλλα...
Γνωριζω πως τα σχολια μου ειναι ασχετα με το αρθρο σου.Μηπως να εκανες μια δευτερη υπερβαση και να ξαναγυρναγες στη μουσικη...με καποια επιφυλαξη παντα βεβαια γιατι η ''αλοιωση'' εχει επελθει και αυτο δυστυχως φαινεται.Καλο ειναι να ακουμε και μια αλλη αποψη και οχι μονο οτι χαιδευει τα αυτια μας.
SIMPLE MAN