Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο... Σαλονικιός έχει σφυγμό!

Μετά το «Βικελίδης» και την Τούμπα, ο Παναθηναϊκός πέρασε και από το Καυτανζόγλειο. Οι «πράσινοι» καθάρισαν 3-1 τον ελλιπέστατο Ηρακλή με πρωταγωνιστές «Πετρογκόλ»(2), Σισέ και έδειξαν... σημάδια ζωής!
Ενδεκάδα ανάγκης
Έχοντας να διαχειριστεί σχεδόν μια… ντουζίνα προβλήματα ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολόγιζε τους τραυματίες Κατσαμπή, Κατσικά, Ηλιάδη αλλά και τους τιμωρημένους Χοσέμι, Γιάκομπ, Σολτάνι και Γκαρσία.
Έτσι, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ελευθερόπουλος, δεξιά ο Αραμπατζής, αριστερά ο Λίμα και ο Κυριαζής με τον Παπαστεριανό στο κέντρο της άμυνας. Η τριάδα στον άξονα αποτελούνταν από Μάρα, Κανακούδη και Ντάνι, αριστερό «φτερό» τον Ζερκά, δεξί τον Μαχόπ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ζοέλ Επαλέ σε σύστημα 4-3-3.
Πρεμιέρα για 4-4-2
Για πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε από την αρχή το 4-4-2, αφήνοντας στην άκρη το αγαπημένο του 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Σπυρόπουλος και ο Καντέ με τον Σαριέγκι κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο κεντρικά χαφ, αριστερό ο Καραγκούνης, δεξί ο Μαρίνος και στην κορυφή ο Σισέ με τον Πετρόπουλο. Οι δύο φορ του «τριφυλλιού» είχαν εντολή ανάλογα την φάση να παίζει ο ένας λίγο πιο πίσω από τον άλλον.
«Πράσινη» αρχή, φινάλε με… ροπαλιά!
Καλύτερα αρχή δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό που ακριβώς ήθελε να πάρει από το επιθετικό του δίδυμο ο Φερέιρα το πήρε με το… καλημέρα. Μόλις στο 4’ Σισέ και Πετρόπουλος συνεργάστηκαν άψογα, ο Γάλλος έκανε σούπερ προσπάθεια από δεξιά και ο Έλληνας φορ έκανε καλά αυτό που ξέρει από οτιδήποτε άλλο. Τελείωσε ιδανικά την σέντρα  με κεφαλιά… ψαράκι και άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές.
Οι «πράσινοι» μέχρι το πρώτο ημίωρο πατούσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο, είχαν κάποιες μικρό-ευκαιρίες πέρα από το γκολ αλλά η αμυντική του τετράδα σε κάποιες στιγμές φαινόταν… ευάλωτη όπως στο τετ-α-τετ που χάνει στο 8’ ο Μάρα.
Από το 30’ και έπειτα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 36’ ο Αραμπατζής εκμεταλλεύθηκε τον τραυματισμό του Σπυρόπουλου(θα μπορούσε να κάνει fair play ο παίκτης του Ηρακλή) και ο Μαχόπ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε.
Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν μια ανάσα από το να φέρουν… τούμπα το ματς στο φινάλε. Ο Ιωαννίδης που αντικατέστησε τον Σπυρόπουλο έκανε πάσα στον… Επαλέ αλλά ο Τζόρβας έβγαλε το τετ-α-τετ με τον Καμερουνέζο.
«Καθάρισε» με τριάρα
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έκανε… copy-paste το ξεκίνημα του ματς. Γρήγορο γκολ, ξανά από συνεργασία Σισέ-Πετρόπουλου. Ο «Πετρογκόλ» σημείωσε το 2-1 στο 51’ και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για τους «πράσινους» κόντρα σε έναν Ηρακλή που δεν είχε τρόπο να απειλήσει.
Ο Φερέιρα γύρισε το σύστημα σε 4-2-3-1 με τον Λάζαρο αντί του Πετρόπουλου ενώ ο Παράσχος με Καϊτά και Ρόμπλες προσπάθησε να βρει λύση στο δημιουργικό κομμάτι. Προδόθηκε, όμως, ξανά από την άμυνα του. Ο Ελευθερόπουλος… κέρασε το 3-1 στον Χριστοδουλόπουλο και το παιχνίδι επί της ουσίας τελείωσε στο 83’.
MAN OF THE MATCH: Πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο αποψινό πέρασμα από το Καυτανζόγλειο δεν ήταν άλλος από τον Αντώνη Πετρόπουλο. Ο Έλληνας στράικερ που παίρνει τις ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο λόγω Σισέ, δικαίωσε τον Φερέιρα για το 4-4-2 που επέλεξε. Είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Γάλλο, βρίσκοντας δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με υποδειγματικά τελειώματα.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μπορεί το προσωπικό του κοντέρ να έμεινε σταματημένο στα 18 γκολ αλλά ο Τζιμπρίλ Σισέ απόψε έδειξε πόσο καλά μπορεί και να προσφέρει εκτός από το να «εκτελεί». Με δύο… μπούκιες «έφτιαξε» τον Πετρόπουλο. Εξαιρετική σέντρα και προσπάθεια στο πρώτο γκολ, εξίσου καλή ενέργεια και στο δεύτερο. Από τα δικά του πόδια ξεκινά και το τρίτο γκολ.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η παιδική αντίδραση της άμυνας του Ηρακλή και στις τρεις φάσεις που ο Παναθηναϊκός βρίσκει δίχτυα. Μάλλον οι αμυντικοί του «γηραιού» είχαν αφήσει το μυαλό τους στο «διπλό» επί του Άρη.
Η ΓΚΑΦΑ:  Μιλάμε για γκάφες ολκής που τελικά, όμως,  δεν στοίχισαν ούτε στον Παναθηναϊκό αλλά ούτε και στον Ηρακλή. Λάθη από αυτά που δεν γίνονται. Ένα του Ιωαννίδη στο φινάλε του πρώτου μέρους με μεγαλοπρεπέστατο… τσαφ που βγάζει μόνο τον Επαλέ απέναντι στον Τζόρβα και ένα του Κυριαζή στο 56’ που πήγε να «γράψει» τον Ελευθερόπουλο
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κατά έναν περίεργο τρόπο κατάφερε να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Κατά τα άλλα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ο Τριτσώνης.

Διάβολοι έτοιμοι για νταμπλ!

Δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της, αλλά ακόμα και έτσι δεν είχε πρόβλημα! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, βάζοντας τις βάσεις για το νταμπλ!
Η Άρσεναλ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας και φτάνοντας πιο συχνά στην αντίπαλη εστία, όμως η... μουδιασμένη Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν η κεφαλιά του Ράφαελ στο 15' έφυγε άουτ. Οι Λονδρέζοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, όντας όμως αρκετά φλύαροι και στο 28' είδαν τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ έπειτα από πολύ καλή αντεπίθεση. Ο Ρούνεϊ σέντραρε για τον Τσιτσαρίτο και ο Μεξικανός με κεφαλιά ανάγκασε τον Αλμούνια σε δύσκολη απόκρουση. Το κακό για την Άρσεναλ ήταν ότι ο Φάμπιο πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 1-0! Το ημίχρονο έληξε με αυτό το σκορ καθώς τόσο η κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο 33' όσο και το σουτ του Νασρί στο τέλος δεν βρήκαν στόχο.

Μέσα σε ένα λεπτό, το παιχνίδι έλαβε τέλος! Στο 48' ο Φαν Ντερ Σαρ απέκρουσε το σουτ του Κονσιελνί σε μία σπουδαία φάση για την Άρσεναλ και στην εξέλιξη του αγώνα, η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντεπίθεση κάνοντας το 2-0 με φαλτσαριστή κεφαλιά του Ρούνεϊ!

Η συνέχεια είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Άρσεναλ να απειλεί με μακρινά σουτ των Φαν Πέρσι, Νασρί και Ροσίτσκι αλλά και να έχει πολύ καλή ευκαιρία με τον Γουίλσιρ στο 75' και τον Σαμάκ στο 76' να μειώσει, αλλά στην πρώτη περίπτωση η μπάλα έφυγε άουτ και στην δεύτερη «μίλησε» ο Φαν Ντερ Σαρ. Στο 80' ο Τζουρού τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με φορείο μετά από πέντε λεπτά, η Άρσεναλ συνέχισε με δέκα παίκτες καθώς είχε κάνει όλες τις αλλαγές, ενώ ο Ρούνεϊ και ο Τσιτσαρίτο είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Το 2-0 παρέμεινε, η Γιουνάιτεντ γιόρτασε την πρόκριση στα ημιτελικά σε ένα παιχνίδι όπου κέρδισε εύκολα παρότι δεν έβγαλε μάτια και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ έχει και το ελαφρύ προβάδισμα και για το πρωτάθλημα.  Στα θετικά, η επανεμφάνιση του Βαλέντσια μετά τον σοβαρό τραυματισμό, με τον Λατινοαμερικανό να παίζει σε όλο το δεύτερο μέρος.

Από την μεριά της, η Άρσεναλ είπε αντίο και στο τρίτο στόχο της σε δύο εβδομάδες! Το Λιγκ Καπ ανήκει στην Μπέρμιγχαμ, η Μπαρτσελόνα πέταξε έξω τους Λονδρέζους από το Champions League, η Γιουνάιτεντ την απέκλεισε από το κύπελλο ενώ μόνο στο πρωτάθλημα είναι ζωντανή, αλλά με τον loser χαρακτήρα που βγάζει, δύσκολα δεν θα πει αντίο και σε αυτό…

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας:

Σάββατο, 12/3

Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον 2-3
(38’ Ζερόμ, 80' Φίλιπς - 21’ Ελμάντερ, 66’ πέν. Ντέιβις 90’ Λι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 2-0
(28' Φάμπιο, 49' Ρούνεϊ)

Κυριακή, 13/3

Στόουκ-Γουέστ Χαμ (16:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ρέντινγκ (18:45)

Έβαλαν 36 τρίποντα! (video)

Γουόριορς και Μάτζικ σκέφτηκαν να κάνουν ξεχωριστή τη χθεσινή συνάντησή τους στην Καλιφόρνια. Με 36 εύστοχα τρίποντα, που αποτελεί ρεκόρ στο ΝΒΑ, δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα.


Οι «Πολεμιστές», που επικράτησαν με 123-120 στην παράταση, είχαν 21/35 προσπάθειες και οι Μάτζικ 15/32. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε από τις 22/1/06 σε Σανς και Σόνικς με 32 εύστοχα τρίποντα.

Δείτε και τα 36 τρίποντα, στο video που ακολουθεί...


Έγινε της… Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε Έλληνες έπαιξαν στο παιχνίδι Σάλκε – Φρανκφούρτη, δύο σκόραραν. Γκολ Τζαβέλλα από τα… 100 μέτρα, «χρυσή» αλλαγή ο Χαριστέας, μπήκε και το… πέταξε!


Το ελληνικό στοιχείο κυριάρχησε στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (σ.σ. 2-1) για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, καθώς στο παιχνίδι έπαιξαν πέντε Έλληνες, ενώ δίχτυα βρήκαν δύο εξ αυτών.

Για την Σάλκε βασικός ήταν για ακόμα ένα ματς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ ο Μάγκατ έριξε τον Άγγελο Χαριστέα στο παιχνίδι στο 83’ και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε. Για την Φρανκφούρτη βασικοί ήταν οι Τζαβέλλας και Αμανατίδης, ενώ ο Γκέκας πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 63’.

Όσον αφορά τους Έλληνες σκόρερ, η αρχή έγινε με τον Τζαβέλλα, ο οποίος στο 70’ με μία μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Γκέκα, αυτός όμως δεν ακούμπησε τη μπάλα… μπέρδεψε άμυνα και τερματοφύλακα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Τελευταίος όμως «μίλησε» ο Χαριστέας, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 83’ και στο 84’ σκόραρε. Έφυγε στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 2-1.









Πήραν τη ρεβάνς οι «μεγάλοι»!

Το πρόγευμα του All Star Game τα είχε όλα! Πειράγματα, εντυπωσιακές φάσεις και σοβαρότητα. Οι U22 ήταν οι μεγάλοι νικητές (69-68), με τον Κώστα Σλούκα να κάνει το repeat στο διαγωνισμό των τριπόντων! Άξιος MVP ο Λίνος Χρυσικόπουλος.
To All Star Game είναι μία ευκαιρία για τους «μικρούς» να δείξουν το ταλέντο τους, αφού οι προπονητές δύσκολα θα δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς. Ο Δημήτρης Ιτούδης που ήθελε να σπάσει την παράδοση των U20 έδωσε εντολή στους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο παρκέ!
Έτσι κι έγινε... οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη! Τα στοιχήματα δεν άργησαν να ξεκινήσουν με τον Γιάνκοβιτς να ποντάρει στον «1», ενώ ο Xρυσικόπουλος είχε στανταράκι την ομάδα του.
Ο νεαρός παίκτης του Άρη μας έδωσε από πολύ νωρίς την πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθούσε στο διαγωνισμό τριπόντων. Ο Χρυσικόπουλος ήταν εντυπωσιακός με 4/4 τρίποντα… αλλά τα ηνία του πρώτου σκόρερ του έκλεψε ο Γιώργος Μπόγρης (15.) του Παναθηναϊκού, στο πρώτο μέρος.
Τα πειράγματα με τη γραμματεία και τους διαιτητές φυσικά δεν έλειψαν! Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε λόγω για «σφαγή», αφού τα σφυρίγματα των γκρίζων λύκων δεν του άρεσαν καθόλου.
Τα βλέμματα πού και πού έφευγαν στις τσίρλιντερ της Κίμκι που έδωσαν ρέστα! Φυσικά δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε το βλέμμα του μάνατζερ του Ηλυσιακού. Κύριου Δούνη, που εντυπωσιάστηκε από τους ρυθμούς Latin δύο χορευτών από τον Πύργο.
Άτυχη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη στο πρώτος μέρος, ο άτυχος παίκτης δέχτηκε ένα χτύπημα στον ώμο. Παρόλα αυτά η κατάσταση του παίκτη του Περιστερίου δεν είναι κρίσιμη.
Διαγωνισμός τριπόντων
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μέχρι εκείνη τη στιγμή έδειχνε ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, αφού είχε 4/4 στο παιχνίδι. Οι Ζούμπος και Σλούκας όμως τον διέψευσαν. Ο 18χρονος άσος του Άρη έμεινε στους 7 βαθμούς με τον συμπαίκτη του στους «κιτρίνους» να κάνει το repeat! Eντυπωσιακός ήταν και ο αντιπρόσωπος του Πύργου. Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος λίγο έλειψε να βρεθεί στον τελικό μαζεύοντας 14 βαθμούς.

Η ρεβάνς!
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδειχναν προσηλωμένες στο παιχνίδι προσφέροντας υπέροχο θέαμα στο κοινό του Πύργου. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μπήκε αγριεμένος. Τα μόλις τέσσερα τρίποντα που έβαλε στον διαγωνισμό φαίνεται πως τσίτωσαν τον παίκτη του Πανιωνίου, που σημείωσε δύο εντυπωσιακά καρφώματα. Οι «μικροί» δυσκόλεψαν αρκετά τους «μεγάλους» που τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 69-68. Mεγάλος πρωταγωνιστής της γιορτής ο Λίνος Χρυσικόπουλος που πήρε δίκαιο το βραβείο του MVP!

Πανσερραϊκός-Ξάνθη 2-1

39ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, ο Πανσερραϊκός με κεφαλιά του Παπάζογλου άνοιξε το σκορ.

44ο λεπτό: Καλό σουτ του Μπόατενγκ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

54ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Γεωργιάδης σέντρα από αριστερά και ο Νταλέ με πλασέ στην κίνηση μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.



75ο λεπτό: Ευκαιρία για την Ξάνθη μετά την εκτέλεση κόρνερ και τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Βασιλακάκης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

77ο λεπτό: Με δέκα παίκτες ο Πανσερραϊκός, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ανάκογλου.

87ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Μαρσελίνιο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καζάκης, μείωσε για την Ξάνθη σε 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.ΓΙΑΧΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Ι.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Κ.ΠΟΝΤΙΚΗΣ


Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός:
Ντάνιελ Φερνάντες, Σέζαρ Κάστρο (72' Σάλες Λεοζίνιο), Γιάννης Βοσκόπουλος, Κώστας Μουσικάκης (60' Ούρος Σίντιτς), Ζορντάο Ντιόγκο, Τάσος Παπάζογλου, Δημήτρης Ανάκογλου, Μπερνάρντ Πάρκερ, Κώστας Τριανταφύλλου, Μορίς Νταλέ (86' Αλέξανδρος Κοντός), Γιώργος Γεωργιάδης

Ξάνθη:
Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, Θανάσης Κωστούλας, Σπύρος Βάλλας, Κιμ Τζάγκι, Ολουμπάγιο Αντεφέμι (51' Θοδωρής Βασιλακάκης), Δημήτρης Κομεσίδης, Τζορτζ Μπόατενγκ, Μάουρο Πόι (56' Κρίστοφερ Κατόνγκο), Δημήτρης Σουάνης, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βλάσης Καζάκης


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος



 



Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

9o λεπτό: Ο Σολάκης γυρίζει και σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

16ο λεπτό: Γκολ για τον Αστέρα: Ο Ουτότζι βρίσκει τον Μπαστία ο οποίος από πολύ κοντά κευραυνοβολεί τον Γιακούποβιτς.

22ο λεπτό: Ο Νέμεθ γυρίζει μέσα στην περιοχή, το σουτ όμως φεύγει πολύ άουτ.

23ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Εξαιρετική σέντρα του Ακόστα, κοντινή κεφαλιά του Σολάκη,1-1

25ο λεπτό: Τετ-α-τετ του Νέμεθ με τον Αναστασόπουλο, νικητής ο δεύτερος.

57ο λεπτό: Μακρινό, συρτό σουτ του Μπαστία, μπλοκάρει ο Γιακούποβιτς.

73ο λεπτό: Ωραίο σουτ του Φρανκού με φάλτσο μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

82ο λεπτό: Καταπληκτικό σουτ του Φρανκού, επεμβαίνει ο Γιακούποβιτς.

84ο λεπτό: Κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού, σουτ του Μπρέσκα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά.

89ο λεπτό: Γκολ για τον Αστέρα. Κεφαλιά πάσα του Ουριμπάρι, νέα κεφαλιά του Μπαρτολίνι, 2-1.

Διαιτητής: Μήτσιος
Βοηθοί: Φαντόπουλος, Σωτηρόπουλος


Συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης:
Νίκος Αναστασόπουλος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος (28' Γκόραν Ρούμπιλ), Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Ρουμπέν Πουλίδο, Μπρούνο Ουριμπάρι, Αντριαν Μπαστία, Αντώνης Λαδάκης, Μάρτινς Ροζέριο (77' Κώστας Φορτούνης), Σαλόζε Ουντόζι (34' Εμανουέλ Φράνκου), Θανάσης Παπάζογλου, Νεμάνια Αρσενίεβιτς

Ολυμπιακός Βόλου:
Έλντιν Γιακούποβιτς, Ζόλταν Σζέλεσι, Χαβιέ Τομάς, Λεάντρο Άλβαρεζ, Πέτερ Ντολεζάι, Νοέ Ακόστα (79' Μάριο Μπρέσκα), Χαβιέ Ούμπιντες, Κάρλος Μπερτόλντι (46' Καλίφα Σανκαρέ), Στάθης Ρόκας, Κρίστιαν Νέμεθ (68' Γιάννης Ζαραδούκας), Ηλίας Σολάκης


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος




Ανάσα μετά τα… 41

Η γεμάτη σεζόν του ΠΑΟΚ με τα 42 επίσημα παιχνίδια επιβάρυνε τους περισσότερους παίκτες της ομάδας όμως ένας, κλήθηκε να παίξει πολλά περισσότερα απ όσα έπρεπε.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που έχει 41 επίσημες συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και βέβαια, κάποιες επιπλέον με την εθνική. Ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε μόνο στον αγώνα της Ισπανίας εναντίον της Βιγιαρεάλ. Από εκεί και πέρα, επιδιώχτηκε να πάρει ανάσες σε κάποια παιχνίδια, όπως αυτό της Νέας Σμύρνης όμως τελικά μπήκε ως αλλαγή και δεν εκμεταλλεύτηκε πλήρως εκείνη την ευκαιρία. Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να τον κρατήσει σήμερα στον πάγκο, ελπίζοντας να μη χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει, κρατώντας τον πιο φρέσκο στον αγώνα με την ΑΕΚ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Εσύ το παράκανες φίλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει και έχουμε δει «βρώμικα» χτυπήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που είδαμε στον αγώνα της Κίτο με την Πενιαρόλ, δεν το έχουμε ξαναδεί!
Εσύ το παράκανες φίλε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τι έκανε λοιπόν ο Ντάριο Ροντρίγκεζ της Πενιαρόλ στον Ερνάν Μπάρκος…

















Τους έκαναν... τσακωτούς!

Ο Ζεράρ Πικέ θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Σακίρα στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, όπου αναχωρούσε για την πατρίδα της και οι Ισπανοί παπαράτσι τους τράβηξαν φωτογραφία!

Δεν ξεχνάει την τέχνη ο Ρομπέρτο Κάρλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τα 38 του χρόνια ο Ρομπέρτο Κάρλος φυσικά και δεν έχει ξεχάσει το τόπι…
Δεν ξεχνάει την τέχνη ο Ρομπέρτο Κάρλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε το γκολ που πήγε να πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ντεμπούτο με την Ανζί στο ματς με την Κράσνονταρ.

















Ο Μαρινάκης φεύγει, ο Πατέρας έρχεται (;)

ΣΚΑΪ... βόμβα; Υπάρχει μια πληροφορία που έτσι και επιβεβαιωθεί, θα προκαλέσει πάταγο! Ο Μαρινάκης φαίνεται να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και τη θέση του να παίρνει ο Πατέρας!
Ο Μαρινάκης φεύγει, ο Πατέρας έρχεται (;)
Μέσα σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει τεράστιο ενδιαφέρον η είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας: Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr, που ασχολείται επισταμένως με τα media, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, όπου είχε ποσοστό μετοχών 20%, κάτι που είχε αφήσει ως ενδεχόμενο σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εισέρχεται στο σχήμα ο μεγάλος αντίπαλός του στα ποδοσφαιρικά (αλλά και προσωπικά), Νίκος Πατέρας και ενδεχομένως απόδειξη της πληροφορίας να αποτελεί ότι στο χθεσινό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ υπήρχαν δύο ρεπορτάζ που αφορούσαν τον Πατέρα. Τη δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία 200.000 ευρώ για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, καθώς και τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Έθνος.
Μάλιστα η αποχώρηση Μαρινάκη είναι πολύ πιθανό να συνδέεται και με το γεγονός ότι ουσιαστικά ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε τον θόρυβο για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, καθώς η δική του κάμερα κατέγραψε όσα δεν έδειξε η κρατική τηλεόραση, γεγονός που δεν άρεσε στον Μαρινάκη.
Επίσης είναι γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού! Μένει τώρα να δούμε αν οι εξελίξεις θα δικαιώσουν τη συγκεκριμένη πληροφορία...
Το ρεπορτάζ, πάντως, σε πρώτη φάση επιβεβαιώνεται κατά το ήμισυ. Δηλαδή κυρίως σε ό,τι αφορά την πλευρά Μαρινάκη που βρίσκεται σε κόντρα με τον μεγαλομέτοχο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο. Για τον Πατέρα οφείλουμε να πούμε ότι φαίνεται αρκετά προχωρημένο το σενάριο, διότι μέχρι τώρα δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να εμπλακεί γερά στα Media. Χωρίς αυτό φυσικά να αποκλείει τίποτα, δεδομένου ότι ο «πόλεμος» μαίνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι συμμαχίες είναι ευμετάβλητες και τα πάντα πιθανά...
Όπως και να 'χει, προσθέτει μία ακόμα διάσταση στη φοβερή κόντρα που έχει ξεσπάσει...
Πηγή: gazzeta.gr

Την πρόκριση στο 90΄!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA CUP, με εκτός έδρας νίκη 3-2, πήρε η Μπόλτον από τη Μπέρμιγχαμ, με τον Ματ Ντάρμπισιρ να αγωνίζεται στα τελευταία εφτά λεπτά της αναμέτρησης.
Την πρόκριση στο 90΄!
Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 21΄ ο Ελμάντερ (1-0), με τον Ζερόμ να ισοφαρίζει στο 38΄ (1-1). Ο Ντέιβις στο 66΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (2-1), με τον Φίλιπς να ισοφαρίζει εκ νέου για τους γηπεδούχους στο 80΄ (2-2).
Η Μπόλτον κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Ντάρμπισιρ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 83΄, στο 90΄ με γκολ του Λι (2-3).

Στη μπάντα, βρέθηκε ο Τσιμπάμπα!

Ο Κογκολέζος δεν έδινε σημεία ζωής για τρεις μέρες, ωστόσο, εμφανίστηκε το Σάββατο. Διαβάστε τι δικαιολογία είχε
Στη μπάντα, βρέθηκε ο Τσιμπάμπα!
Τρεις ολόκληρες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, μην μπορώντας να βρει τον δρόμο του γυρισμού, λόγω κακής ψυχολογικής κατάστασης επικοινώνησε με τους ανθρώπους των «βυσσινί» και τους υποσχέθηκε ότι θα έρθει σήμερα! Ο 22χρονος Κογκολέζος, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε το κινητό τηλέφωνο μαζί του, ήταν χάλια ψυχολογικά και ήθελε να μείνει μόνος για λίγες ημέρες.
ΠΗΓΗ: aelole.blogspot.com

Αμφίβολος για τη ρεβάνς ο Λούσιο!!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο απουσίας του Λούσιο από τη ρεβάνς της Τρίτης με την Μπάγερν, καθώς ο άσος της Ίντερ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπρέσια.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει μυϊκό τραυματισμό, χωρίς πάντως να έχει γνωστή περαιτέρω διάγνωση για το μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα της απουσίας του. Αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος, κάτι που αναγκάζει τον Λεονάρντο να χρησιμοποιήσει έναν από τους Κόρδομπα ή Ματεράτσι δίπλα στον Ρανόκια!

Στα πλέι οφ με Καμπάνταη!

Ο ΟΦΗ έχασε μία... ντουζίνα ευκαιρίες απέναντι στη Δόξα, η μπάλα παραλίγο να τον... τιμωρήσει στο 90', όταν το γκολ του Μαρκόφσκι ακυρώθηκε, όμως τελικά πήρε πανάξια νίκη με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Καμπάνταη!
Στο 7', στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ο Καμπάνταης με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Σερεμέτ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τη Δόξα, και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ. Η συνέχεια ανήκε στους Κρητικούς, οι οποίοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακούμπου βρέθηκε απέναντι στον Σλοβένο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Καμπάνταη που έκανε το πλασέ, όμως ο Χατζηζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 30' ο Αγρίτης επιχείρησε το σουτ πάνω στην κίνηση έξω από την περιοχή, με τον Σερεμέτ να διώχνει σε κόρνερ με δυσκολία, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Δραμινοί έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Γελαδάρης βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Βεζυρίδη, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 55' ο Γιακούμπου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σερεμέτ, ενώ στο 58' ο Ρούσεφ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αγρίτη, όμως και πάλι ο Σλοβένος τερματοφύλακας τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα του ακόμη μία φορά. Στο 80' ο Καμπάνταης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα... έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σερεμέτ. Ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς βγήκε απέναντι από τον Σλοβένο, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 82' ο Τάντιτς έχασε νέα ευκαιρία.

Στο 84' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Τσιμπλίδη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Ρούσεφ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως και πάλι ο Σερεμέτ κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 90' ο Μαρκόφσκι πέτυχε γκολ, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπάνταης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα τελείωσε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ με τη νίκη του εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, τα οποία... αποχαιρέτισε η Δόξα Δράμας.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σερεμέτ, Χατζηζήσης (46' Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64' Χλωρός), Λίμα (46' Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης (78' Γαλανόπουλος), Γιακούμπου (58' Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46' Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν.

"Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες"

Σε ραδιοφωνική συζήτηση σε δημοτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Σωτήρης Βοργιάς υποστήριξε ότι ο Δαλούκας ηχογραφεί τις συνομιλίες του εδώ και 6 μήνες.

"Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται", υποστήριξε ο πρώην διαιτητής στον "FM100". Επίσης καταγγέλθηκε ότι ο "νέος παραγκάρχης" είχε απειλήσει την περασμένη σεζόν ένα πρώην μέλος της ΚΕΔ, τον Παπαδάκο, υπεύθυνο των ορισμών διαιτητών στη Β' Εθνική.

Με παρέμβασή του ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει το υλικό που διαθέτει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο, ωστόσο δε θα το κάνει επειδή η προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μυστική. Τέλος, στην εκπομπή υποστηρίχθηκε επίσης η ύπαρξη μίας τρίτης κασέτας η οποία εμπλέκει και νέα πρόσωπα στην υπόθεση, ενώ τονίστηκε, για ακόμα μια φορά, πως υπάρχουν άλλες 17 κασέτες.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος





Εκτός αποστολής γιατί χτύπησε συμπαίκτη ο Καμαρά

Ο Ανρί Καμαρά δεν θα ενισχύσει τον Ατρόμητο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καθώς στην τελευταία προπόνηση υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τέθηκε εκτός πλάνων!

Αφορμή αποτέλεσε ένα δυνατό μαρκάρισμα του νεαρού Αθανασίου στο οικογενειακό δίτερμα, το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Μάλιστα ο Καμαρά σηκώθηκε και χτύπησε εν ψυχρώ τον συμπαίκτη του! Ήταν μια ενέργεια ασυνήθιστη για τον έμπειρο επιθετικό, η οποία προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της ομάδας δεδομένου ότι στη μέχρι τώρα θητεία του στο Περιστέρι δεν είχε δώσει ανάλογα δικαιώματα. Βέβαια ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να αφήσει ατιμώρητο τον Σενεγαλέζο και με συνοπτικές διαδικασίες τον έστειλε στα αποδυτήρια. Φυσικά του θέματος θα επιληφθεί και η διοίκηση, επιβάλλοντας τσουχτερό πρόστιμο στον παίκτη.

Ως εκ τούτου τη 18άδα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποτελούν οι: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Ολιβέιρα, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καραλής, Καραγκούνης, Αθανασίου.

Δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι, καθώς και ο τιμωρημένος Τάτος.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

 




ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έτσι, ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι της Τούμπας, μετά από απουσία τριών αγώνων της ομάδας του. Στην αποστολή επέστρεψε επίσης ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού εξέτισε την ποινή που του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Αθανασιάδης αλλά και ο Λίνο που ο Χάβος αποφάσισε να τον ξεκουράσει εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ. Πάντως, αξιοσημείωτη είναι η επιλογή του τεχνικού του "Δικέφαλου" να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γεωργίου και έτσι να έχει μόνο μία εναλλακτική για τη θέση των μπακ, αυτή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Απείχε από το πρόγραμμα ο Ίβιτς:

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του για προληπτικούς λόγους το Σάββατο (12/3), αφού το εγχειρησμένο γόνατό του μάζεψε υγρό. Βέβαια, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, για αυτό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Τίποτα απολύτως δεν κάναμε την περασμένη βδομάδα, καί η αλήθεια είναι για να τα λέμε όλα δηλαδή για να μην κοροιδευόμαστε, η στήλη δεν βρίσκεται καί σην πιό καλή της φόρμα εδώ καί καιρό.Ειλικρινά δεν με ανυσηχεί το γεγονός αυτό, υπάρχει ναι μεν σκεπτικισμός από την πλευρά μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας πέρνει από κάτω.Μία πενταδούλα τέτοια να μας καθήσει καί θα είμαστε καλά γιά αρκετό καιρό.Τώρα αν ψάχνετε στάνταρ, σίγουρα, μπετά, καί άχαστα, μπορείτε να απευθυνθεί κάλιστα αλλού.


Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά


Almeria - Atletico Madrid   (2)


Από νίκες προέρχονται αμφότερες καί οι δύο ομάδες.H Almeria κάνει προσπάθεια γιά να αποφύγει τον υποβιβασμό, καί η Atlético Madrid μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής βλέπει φώς γιά έξοδο τουλάχιστον αν τα καταφέρει να βγεί στο Europa League.

Σαφώς ανώτερη αγωνιστικά η Atletico έχει προβάδισμα θεωρώ γιά νίκη απέναντι στην Almería.Η οποία εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ρισκάρει καί να ανοιξει το παιχνίδι της, αν λάβουμε υπόψην τούς επιθετικούς πού έχει η φιλοξενούμενη έχουμε τύχη γιά το διπλό.Αν εκμεταλευτούν βέβαια το σίγουρο αγχος που θα έχουν οι γηπεδούχοι για την ανάγκη της νίκης.Αλλά όπως ξερετε γιά Atlético μιλάμε, έτσι γιά να μην ξεχνάμε το πόσο ανώμαλη ομάδα είναι.

Επιλογή το διπλό της Atletico σε απόδοση (2,20) αζίζει προσοχής.



Ried - Salzburg  (2)

H αλήθεια είναι πως δεν έχει μπεί και πολύ καλά μετά την επανέναρξη η Ried με αποτέλεσμα να έχει απωλέσει πιά καί την πρωτιά.Αρκετά δυνατή στην έδρα της με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια.Η εικόνα της βάση των ρεπορτάζ πού είδα είναι ότι δεν αποδίδει καλά τελευταία καί δείχνει να έχει ένα ξεφούσκωμα ως προς την αποδοσή της.

Δύο σερί νίκες γιά την Salzburg η οποία εκτός από την ήττα με την Neusdant, γενικώς δείχνει να είναι καλά.Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται καί σε σχετική άνοδο.

Διπλό γιά την Salzburg σε απόδοση  (2,45)


Lens - Toulouse  (1)

Παιχνίδι επιβίωσης, τελικό θα χαρακτήριζα το σημερινό μάτς γιά την Lens.Σε άθλια φόρμα γενικώς εδώ καί πολύ καιρό η φιλοξενούμενη Toulouse η οποία έφτασε τις 4 σερί ήττες.Μάλιστα εκτός έδρας προέρχεται απο 5 σερί ήττες Τώρα τι να πω, άν με τέτοια νούμερα καί τέτοιες εμφανίσεις πού πραγμοτοποιεί τελευταία πάει καί βγάλει διπλό μέσα σε μιά πολύ δύσκολη αντικειμενικά έδρα όπως της Lens , ε τότε μαγκιά της καί χαρά της.Μπάλλα είναι βέβαια καί όλα γίνονται.

Επιλογή ο άσος της Lens σε απόδοση (2,50)



Sochaux - Lyon   (2)

Η Sochaux δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο ιδιαίτερο στο παιχνίδι, αλλά όπως καί νάχει με την Lyon  παίζει καί σαφως θα ήθελε την νίκη γιά λόγους περισσότερο γοήτρου.Η Lyon βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την πρωτιά καί τα δίνει όλα πλέον ώστε να πλησιάσει όσο πιό πολύ μπορεί προς την κορυφή.

Δεν έχω σε καμιά ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση την Sochaux.Ανώτερο σύνολο μεγαλύτερη φανέλα καί σούπερ παράδοση η Lyon.

Στις επιλογές μου το διπλό της Lyon σε απόδοση (2,35) αζίζει νομίζω της προσοχή μας.



Cesena - Juventus  (2)

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η Cezena σε σχέση με την Juventus.Τρείς σερί ήττες η Juve χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει τέρμα στα παιχνίδια αυτά.Αυτό καί αν αποτελεί αρνιτικό ρεκόρ γιά τα δεδομένα της.Η Cesena κάνει προσπάθεια για την αποφυγή τού υποβιβασμού, καί η Juventus ίσως σήμερα παίξει τα ρέστα της γιά να πλησιάσει την θέση πού οδηγεί στην Ευρώπη.

Εγώ παιδιά θα επιλέξω το διπλό γιατί θεωρώ ανώτερη ομάδα καί φανέλα την Juventus , καί συν τοίς άλλοις λόγω ότι μού αρέσει η απόδοση στο διπλό.

Στις επιλογές μου το διπλό της Juventus σε απόδοση (2,35)




Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Atletico Madrid - Salzburg - Lens - Lyon - Juventus.







Καλά να είστε, τα σέβη μου ...

Ετοιμάζει πρόταση για Μπάστος η «Γιούβε»


Ακόμα μια ομάδα προστέθηκε στους …ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Μισέλ Μπάστος και αυτή δεν είναι άλλη από την Γιουβέντους!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport», οι «Μπιανκονέρι» έχουν βάλει στο «στόχαστρο» τους τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Λιόν, ο οποίος έχει αρκετούς φαν στο Τορίνο.

Ένας από αυτούς είναι και ο τεχνικός διευθυντής της Γιούβε, Τζουζέπε Μαρότα, ο οποίος έχει λάβει εντολή από την διοίκηση να καταθέσει σύντομα την επίσημη πρόταση στους «λιονέ» για τον ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις των Γάλλων για τον Μπάστος φτάνουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ…

Πάτο-Νιλμάρ θέλει η Μπαρτσελόνα!


Δεν είναι μόνο ο Σεσκ Φάμπρεγκας! Σύμφωνα με την «Sport» η Μπαρτσελόνα έχει στην μεταγραφική της λίστα  - ενόψει καλοκαιριού – κι άλλους ποδοσφαιριστές που θα την απασχολήσουν και δύο από αυτούς είναι οι Πάτο - Νιλμάρ. 

Ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουαρντιόλα, λοιπόν έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του συλλόγου ότι πρώτος στόχος για την ενίσχυση στον χώρο του κέντρου είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί «ψάχνονται» και για άλλες περιπτώσεις και συγκεκριμένα για επιθετικού. Δύο περιπτώσεις που έχει προκρίνει ο Πεπ είναι αυτή του Νιλμάρ και αυτή του Πάτο. Ο φορ της Βιγιαρεάλ φέτος «βγάζει μάτια» στο «Μαδριγάλ» και έχει πολλές συμπάθειες στο «Καμπ Νου». Παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του επιθετικού της Μίλαν, ο οποίος πάντως φέτος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κοντρέρας : «Πάντα κοντά στην εθνική»


Παρών δηλώνει πάντα ο Πάμπλο Κοντρέρας για την εθνική Χιλής και αυτό θα κάνει και τωρα όπως σχολίασε στο «RadioCooperativa» 

Μιλώντας για τον εαυτό του, ο Κοντρέρας τόνισε:

«Έχω κάνει πολλά πράγματα στην καριέρα μου και νιώθω έτοιμος για να κάνω το καθήκον μου και να εκπροσωπήσω τη χώρα μου ξανά. Είμαι100% διαθέσιμος στην εθνική. Είναι χαρούμενο νέο να με επιλέγουν. Είχαμε επαφή με ανθρώπους της εθνικής η οποία για μένα πάντα ήταν απόλαυση. Τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μία νέα περίοδο, στα χέρια του προπονητή, Κλαούντιο Μπόργκι, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο επίπεδο που την είχε ο Μαρσέλο Μπιέλσα».