Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Βαρέθηκε ο Χαβίτο...

Για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τη φανέλα της Λα Κορούνια μίλησε ο Φρανσίσκο Χαβίτο στον ισπανικό Τύπο. Τι είπε για το θέμα με τον Άρη αλλά και τον ίδιο.

Ο Ισπανός άσος μίλησε στη lavozdegalicia υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η παρουσία της οικογένειάς μου με βοηθάει να το ξεχνάω. Στο σπίτι έχω πολλή δουλειά με τις δύο μου κόρες. Δεν μαγειρεύω, αλλά μόνο ότι έχω τις κόρες μου είναι δουλειά. Έχω βαρεθεί να προπονούμαι συνεχώς και να μην παίζω. Το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω πότε θα παίξω. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση, επειδή όλα εξαρτώνται από τη FIFA. Μου προκαλεί εντύπωση που αργεί τόσο η απόφαση από τη FIFA. Ρώτησα τον Άρη και τη Λα Κορούνια αν είμαστε εντάξει. Περιμένω τη FIFA. Αν πει η Ομοσπονδία ότι μπορώ να αγωνιστώ τότε όλα καλά, αλλιώς θα προσφύγω στο CAS. Η πληρωμή δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το θέμα. Είχε γίνει λάθος στα έγγραφα που είχε στείλει ο Άρης και δεν γινόταν να διορθωθεί επειδή το σύστημα είχε κλείσει», σχολίασε ο Χαβίτο εξηγώντας τι συνέβη και πλέον καλείται η FIFA να δώσει λύση στην υπόθεση.

Για το τέλος, τόνισε: «Όσο και αν προπονούμαι δεν μπορώ να είμαι 100% έτοιμος αφού δεν αγωνίζομαι. Είμαι εκτός δράσης ενάμιση μήνα και έχω βγει εκτός ρυθμού».


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: