Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χωρίς Βγενόπουλο το Δ.Σ.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραστεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο στης ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς το χάσμα του με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους μοιάζει αγεφύρωτο.

Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να συγκεντρώσει όλους τους μετόχους, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα είναι αδύνατον. Το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και των αδελφών Γιαννακόπουλων.

Οι δύο πλευρές τα είχαν «σπάσει» από πέρυσι, όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφηνε αιχμές για τη διοίκηση Νικόλα Πατέρα και πλέον η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη όταν ο πρώτος είπε στο τελευταίο Δ.Σ. ότι «ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας χάρηκαν για την ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν είχαν λόγο να έρθουν».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχολιάζοντας το θέμα της παρουσίας του στο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με τους Γιαννακόπουλους έπειτα απ' όλα όσα έχουν συμβεί».

Ο Δημήτρης Γόντικας βλέποντας το χάσμα να μεγαλώνει, θέλει να εξασφαλίσει την ηρεμία της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν και για το λόγο αυτό θα ζητήσει από τους μετόχους να τοποθετηθούν εγγράφως. Αν τελικά δεν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10-12 εκατομμυρίων ευρώ, τότε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα ζητήσει να γραφτεί στα πρακτικά ότι συναινούν οι μέτοχοι να πάει η ομάδα σε πολιτική λιτότητας.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: