Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τρεις υποθέσεις «κλείνουν» στο Λιμάνι!

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των υποθέσεων παραμονής των Κέβιν Μιραλάς, Ούρκο Πάρντο και Ραφίκ Τζιμπούρ βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αφού από εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες των συμβολαίων τους.

Ο μεταγραφικός προγραμματισμός του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι Πειραιώτες είναι σχεδόν σίγουροι πρωταθλητές Ελλάδας της σεζόν που διανύουμε και πλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις ενόψει της επόμενης χρονιάς αλλά και του Champions League. Για αρχή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποθέσεις των Κέβιν Μιραλάς, Ούρκο Πάρντο αλλά και του Ράφικ Τζιμπούρ, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον Κέβιν Μιραλάς το θέμα μπορεί να χαρακτηριστεί και... τυπικό, αφού απομένει να βρεθεί η κοινή φόρμουλα σχετικά με την αύξηση των αποδοχών που ζητάει, με ταυτόχρονη αύξηση της ρήτρας των 4,2 εκατ. ευρώ για να είναι ικανοποιημένη και η ομάδα, τότε θα μπουν σύντομα οι υπογραφές. Παράλληλα, οι ιθύνοντες των Πειραιωτών σύντομα θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Ούρκο Πάρντο, μια και τις επόμενες μέρες καταβληθεί στη Ραπίντ Βουκουρεστίου η προβλεπόμενη ρήτρα των 200.000 ευρώ και ο Βελγοϊσπανός θα γίνει μόνιμος κάτοικος... Λιμανιού.

Τέλος, στην περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ, οι όποιες εξελίξεις θα σημειωθούν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Αλγερινός πάντως έχει προκαλέσει πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στη διοίκηση όσο και στον Ερνέστο Βαλβέρδεν και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη και σε αυτήν την υπόθεση, με τον «τρομοκράτη» να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών πιθανότατα χρόνων με τους «ερυθρόλευκους».


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: