Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Πήραν τη ρεβάνς οι «μεγάλοι»!

Το πρόγευμα του All Star Game τα είχε όλα! Πειράγματα, εντυπωσιακές φάσεις και σοβαρότητα. Οι U22 ήταν οι μεγάλοι νικητές (69-68), με τον Κώστα Σλούκα να κάνει το repeat στο διαγωνισμό των τριπόντων! Άξιος MVP ο Λίνος Χρυσικόπουλος.
To All Star Game είναι μία ευκαιρία για τους «μικρούς» να δείξουν το ταλέντο τους, αφού οι προπονητές δύσκολα θα δώσουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς. Ο Δημήτρης Ιτούδης που ήθελε να σπάσει την παράδοση των U20 έδωσε εντολή στους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο παρκέ!
Έτσι κι έγινε... οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη! Τα στοιχήματα δεν άργησαν να ξεκινήσουν με τον Γιάνκοβιτς να ποντάρει στον «1», ενώ ο Xρυσικόπουλος είχε στανταράκι την ομάδα του.
Ο νεαρός παίκτης του Άρη μας έδωσε από πολύ νωρίς την πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθούσε στο διαγωνισμό τριπόντων. Ο Χρυσικόπουλος ήταν εντυπωσιακός με 4/4 τρίποντα… αλλά τα ηνία του πρώτου σκόρερ του έκλεψε ο Γιώργος Μπόγρης (15.) του Παναθηναϊκού, στο πρώτο μέρος.
Τα πειράγματα με τη γραμματεία και τους διαιτητές φυσικά δεν έλειψαν! Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε λόγω για «σφαγή», αφού τα σφυρίγματα των γκρίζων λύκων δεν του άρεσαν καθόλου.
Τα βλέμματα πού και πού έφευγαν στις τσίρλιντερ της Κίμκι που έδωσαν ρέστα! Φυσικά δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε το βλέμμα του μάνατζερ του Ηλυσιακού. Κύριου Δούνη, που εντυπωσιάστηκε από τους ρυθμούς Latin δύο χορευτών από τον Πύργο.
Άτυχη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη στο πρώτος μέρος, ο άτυχος παίκτης δέχτηκε ένα χτύπημα στον ώμο. Παρόλα αυτά η κατάσταση του παίκτη του Περιστερίου δεν είναι κρίσιμη.
Διαγωνισμός τριπόντων
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μέχρι εκείνη τη στιγμή έδειχνε ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, αφού είχε 4/4 στο παιχνίδι. Οι Ζούμπος και Σλούκας όμως τον διέψευσαν. Ο 18χρονος άσος του Άρη έμεινε στους 7 βαθμούς με τον συμπαίκτη του στους «κιτρίνους» να κάνει το repeat! Eντυπωσιακός ήταν και ο αντιπρόσωπος του Πύργου. Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος λίγο έλειψε να βρεθεί στον τελικό μαζεύοντας 14 βαθμούς.

Η ρεβάνς!
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδειχναν προσηλωμένες στο παιχνίδι προσφέροντας υπέροχο θέαμα στο κοινό του Πύργου. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μπήκε αγριεμένος. Τα μόλις τέσσερα τρίποντα που έβαλε στον διαγωνισμό φαίνεται πως τσίτωσαν τον παίκτη του Πανιωνίου, που σημείωσε δύο εντυπωσιακά καρφώματα. Οι «μικροί» δυσκόλεψαν αρκετά τους «μεγάλους» που τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 69-68. Mεγάλος πρωταγωνιστής της γιορτής ο Λίνος Χρυσικόπουλος που πήρε δίκαιο το βραβείο του MVP!

Δεν υπάρχουν σχόλια: