Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Στα πλέι οφ με Καμπάνταη!

Ο ΟΦΗ έχασε μία... ντουζίνα ευκαιρίες απέναντι στη Δόξα, η μπάλα παραλίγο να τον... τιμωρήσει στο 90', όταν το γκολ του Μαρκόφσκι ακυρώθηκε, όμως τελικά πήρε πανάξια νίκη με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Καμπάνταη!
Στο 7', στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ο Καμπάνταης με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Σερεμέτ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τη Δόξα, και έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ. Η συνέχεια ανήκε στους Κρητικούς, οι οποίοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιακούμπου βρέθηκε απέναντι στον Σλοβένο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Καμπάνταη που έκανε το πλασέ, όμως ο Χατζηζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 30' ο Αγρίτης επιχείρησε το σουτ πάνω στην κίνηση έξω από την περιοχή, με τον Σερεμέτ να διώχνει σε κόρνερ με δυσκολία, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Δραμινοί έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Γελαδάρης βρέθηκε στη μικρή περιοχή του Βεζυρίδη, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 55' ο Γιακούμπου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σερεμέτ, ενώ στο 58' ο Ρούσεφ έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Αγρίτη, όμως και πάλι ο Σλοβένος τερματοφύλακας τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έσωσε την ομάδα του ακόμη μία φορά. Στο 80' ο Καμπάνταης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα... έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι του Σερεμέτ. Ένα λεπτό αργότερα ο επιθετικός του ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία καθώς βγήκε απέναντι από τον Σλοβένο, όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 82' ο Τάντιτς έχασε νέα ευκαιρία.

Στο 84' οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Τσιμπλίδη, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Ρούσεφ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, όμως και πάλι ο Σερεμέτ κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 90' ο Μαρκόφσκι πέτυχε γκολ, το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπάνταης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα τελείωσε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ με τη νίκη του εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, τα οποία... αποχαιρέτισε η Δόξα Δράμας.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σερεμέτ, Χατζηζήσης (46' Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64' Χλωρός), Λίμα (46' Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης (78' Γαλανόπουλος), Γιακούμπου (58' Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46' Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: