Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.

Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Τίποτα απολύτως δεν κάναμε την περασμένη βδομάδα, καί η αλήθεια είναι για να τα λέμε όλα δηλαδή για να μην κοροιδευόμαστε, η στήλη δεν βρίσκεται καί σην πιό καλή της φόρμα εδώ καί καιρό.Ειλικρινά δεν με ανυσηχεί το γεγονός αυτό, υπάρχει ναι μεν σκεπτικισμός από την πλευρά μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας πέρνει από κάτω.Μία πενταδούλα τέτοια να μας καθήσει καί θα είμαστε καλά γιά αρκετό καιρό.Τώρα αν ψάχνετε στάνταρ, σίγουρα, μπετά, καί άχαστα, μπορείτε να απευθυνθεί κάλιστα αλλού.


Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά


Almeria - Atletico Madrid   (2)


Από νίκες προέρχονται αμφότερες καί οι δύο ομάδες.H Almeria κάνει προσπάθεια γιά να αποφύγει τον υποβιβασμό, καί η Atlético Madrid μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής βλέπει φώς γιά έξοδο τουλάχιστον αν τα καταφέρει να βγεί στο Europa League.

Σαφώς ανώτερη αγωνιστικά η Atletico έχει προβάδισμα θεωρώ γιά νίκη απέναντι στην Almería.Η οποία εκ των πραγμάτων θα πρέπει να ρισκάρει καί να ανοιξει το παιχνίδι της, αν λάβουμε υπόψην τούς επιθετικούς πού έχει η φιλοξενούμενη έχουμε τύχη γιά το διπλό.Αν εκμεταλευτούν βέβαια το σίγουρο αγχος που θα έχουν οι γηπεδούχοι για την ανάγκη της νίκης.Αλλά όπως ξερετε γιά Atlético μιλάμε, έτσι γιά να μην ξεχνάμε το πόσο ανώμαλη ομάδα είναι.

Επιλογή το διπλό της Atletico σε απόδοση (2,20) αζίζει προσοχής.



Ried - Salzburg  (2)

H αλήθεια είναι πως δεν έχει μπεί και πολύ καλά μετά την επανέναρξη η Ried με αποτέλεσμα να έχει απωλέσει πιά καί την πρωτιά.Αρκετά δυνατή στην έδρα της με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια.Η εικόνα της βάση των ρεπορτάζ πού είδα είναι ότι δεν αποδίδει καλά τελευταία καί δείχνει να έχει ένα ξεφούσκωμα ως προς την αποδοσή της.

Δύο σερί νίκες γιά την Salzburg η οποία εκτός από την ήττα με την Neusdant, γενικώς δείχνει να είναι καλά.Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται καί σε σχετική άνοδο.

Διπλό γιά την Salzburg σε απόδοση  (2,45)


Lens - Toulouse  (1)

Παιχνίδι επιβίωσης, τελικό θα χαρακτήριζα το σημερινό μάτς γιά την Lens.Σε άθλια φόρμα γενικώς εδώ καί πολύ καιρό η φιλοξενούμενη Toulouse η οποία έφτασε τις 4 σερί ήττες.Μάλιστα εκτός έδρας προέρχεται απο 5 σερί ήττες Τώρα τι να πω, άν με τέτοια νούμερα καί τέτοιες εμφανίσεις πού πραγμοτοποιεί τελευταία πάει καί βγάλει διπλό μέσα σε μιά πολύ δύσκολη αντικειμενικά έδρα όπως της Lens , ε τότε μαγκιά της καί χαρά της.Μπάλλα είναι βέβαια καί όλα γίνονται.

Επιλογή ο άσος της Lens σε απόδοση (2,50)



Sochaux - Lyon   (2)

Η Sochaux δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο ιδιαίτερο στο παιχνίδι, αλλά όπως καί νάχει με την Lyon  παίζει καί σαφως θα ήθελε την νίκη γιά λόγους περισσότερο γοήτρου.Η Lyon βρίσκεται 5 βαθμούς μακριά από την πρωτιά καί τα δίνει όλα πλέον ώστε να πλησιάσει όσο πιό πολύ μπορεί προς την κορυφή.

Δεν έχω σε καμιά ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση την Sochaux.Ανώτερο σύνολο μεγαλύτερη φανέλα καί σούπερ παράδοση η Lyon.

Στις επιλογές μου το διπλό της Lyon σε απόδοση (2,35) αζίζει νομίζω της προσοχή μας.



Cesena - Juventus  (2)

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η Cezena σε σχέση με την Juventus.Τρείς σερί ήττες η Juve χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει τέρμα στα παιχνίδια αυτά.Αυτό καί αν αποτελεί αρνιτικό ρεκόρ γιά τα δεδομένα της.Η Cesena κάνει προσπάθεια για την αποφυγή τού υποβιβασμού, καί η Juventus ίσως σήμερα παίξει τα ρέστα της γιά να πλησιάσει την θέση πού οδηγεί στην Ευρώπη.

Εγώ παιδιά θα επιλέξω το διπλό γιατί θεωρώ ανώτερη ομάδα καί φανέλα την Juventus , καί συν τοίς άλλοις λόγω ότι μού αρέσει η απόδοση στο διπλό.

Στις επιλογές μου το διπλό της Juventus σε απόδοση (2,35)




Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Atletico Madrid - Salzburg - Lens - Lyon - Juventus.







Καλά να είστε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: