Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Σεσκ, δεν σε θέλουν στην Μαδρίτη!


Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έριξαν… μαύρο στον Σεσκ Φάμπρεγκας! Αυτό τουλάχιστον δίνουν οι αριθμοί καθώς σε δημοσκόπηση που δηενήργησε η «Marca» οι «Μερένγκες» ψήφισαν πως δεν θέλουν τον Καταλανό στα …πόδια τους.
Το συγκεκριμένο γκάλοπ της «Marca» ρώτησε λοιπόν: Η Ρεάλ πρέπει να αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας ;
Από τους 50.000 φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης που πήραν μέρος , το 56,6 (28.059 ψήφοι) απάντησαν όχι! Το υπόλοιπο 43,4 (21.525 ψήφοι) έδειξε θετικό στο να φορέσει ο Καταλανός τα «λευκά» της «βασίλισσας».
Να θυμίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο πλάι του Τσάμπι Αλόνσο στο κέντρο της ομάδας και πρώτος στόχος είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μπόρχα Βαλέρο (Βιγιαρεάλ), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα) και Χάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), τρεις ποδοσφαιριστές που είναι σαφώς πιο αγαπητοί στο κοινό της «βασίλισσας» από τον Σεσκ.
Το αποτέλεσμα αυτής της δημοσκόπησης βγάζει ότι ο Φάμπρεγκας πληρώνει ουσιαστικά τα όσα έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, ότι δηλαδή μόνο η Μπαρτσελόνα υπάρχει για αυτόν πέρα από την Άρσεναλ. Και επίσης ότι είναι γέννημα θρέμμα Καταλανός και παιδί της «La Massia»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: