Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Έγινε της… Ελλάδας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε Έλληνες έπαιξαν στο παιχνίδι Σάλκε – Φρανκφούρτη, δύο σκόραραν. Γκολ Τζαβέλλα από τα… 100 μέτρα, «χρυσή» αλλαγή ο Χαριστέας, μπήκε και το… πέταξε!


Το ελληνικό στοιχείο κυριάρχησε στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (σ.σ. 2-1) για την 26η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, καθώς στο παιχνίδι έπαιξαν πέντε Έλληνες, ενώ δίχτυα βρήκαν δύο εξ αυτών.

Για την Σάλκε βασικός ήταν για ακόμα ένα ματς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ ο Μάγκατ έριξε τον Άγγελο Χαριστέα στο παιχνίδι στο 83’ και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε. Για την Φρανκφούρτη βασικοί ήταν οι Τζαβέλλας και Αμανατίδης, ενώ ο Γκέκας πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 63’.

Όσον αφορά τους Έλληνες σκόρερ, η αρχή έγινε με τον Τζαβέλλα, ο οποίος στο 70’ με μία μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Γκέκα, αυτός όμως δεν ακούμπησε τη μπάλα… μπέρδεψε άμυνα και τερματοφύλακα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Τελευταίος όμως «μίλησε» ο Χαριστέας, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 83’ και στο 84’ σκόραρε. Έφυγε στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 2-1.









Δεν υπάρχουν σχόλια: