Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον Κολτσίδα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στην ΠΑΕ, ύψους 3.000 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους τον Γιώργο Κολτσίδα γιατί είχε διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Μάνταλο για την κόκκινη κάρτα του Γιάννη Γιαννιώτα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως «επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Γ. Κολτσίδα την χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων ευρώ και την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες».

Με Γκαρσία, αλλά χωρίς Φωτάκη!

Ο Γιώργος Φωτάκης και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα που είχε και ασκήσεις με μπάλα και δεν ακολούθησε την προπόνηση με τους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος Δώνης προφύλαξε στην σημερινή προπόνηση τους Λάζαρ-Καμαρά για να είναι ετοιμοπόλεμοι στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ. Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν μόνο προθέρμανση και στην συνέχεια αποχώρησαν για να μην επιβαρυνθούν. Ατομικό και για Ολίσε και δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό ματς όπως και οι Χακόμπο, Γεωργιάδης, Σταφυλίδης. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Δώνης έκανε ανάλυση των λαθών που έκαναν οι παίκτες του στο ματς με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην επίσημη ενημέρωση: "Πριν από την έναρξη της προπόνησης υπήρξε ανάλυση του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – μέσω χρήσης βίντεο – με ένα μεγάλο κομμάτι του να αφιερώνεται στα λάθη σε θέματα τακτικής που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όσα σωστά, βάση τακτικής, έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο". Από εκεί και πέρα ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διπλό στο γήπεδο ανάμεσα σε τρεις ομάδες περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που σε διάρκεια δεν ξεπέρασε τα 40 λεπτά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή για τον αγώνα εναντίον της Κέρκυρας και στην οποία επιστρέφει ο Γκαρσία , αλλά και οι Στέφανος Αθανασιάδης, Γιώργος Κατσικάς, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω τιμωρίας από την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αποκλείστηκε ο Φωτάκης που δεν κατάφερε να προπονηθεί και ο τιμωρημένος Κάτσε. Την αποστολή αποτελούν οι:
Στέφανος Αθανασιάδης
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Παναγιώτης Γλύκος
Γιώργος Κατσικάς
Κώστας Κατσουράνης
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Βασίλης Παπαδόπουλος
Δημήτρης Πέλκας
Δημήτρης Πόποβιτς
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Alves Maciel Dorvalino
Abdoul Razzagui Camara
Pablo Garcia
Charles Itandje
Bongani Khumalo
Liam Lawrence
Costin Lazar
Bertrand Robert
Gordon Schildenfeld


πηγή: metrosport.gr
 


Κάζης: «Πολύ νωρίς για να κριθεί ο Δώνης»

Ο τέως αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Αριστείδης Κάζης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε γι? αυτά που άλλαξαν στον ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Σαββίδη αλλά και γι? αυτά που παρέμειναν ίδια. Επίσης αναφέρθηκε στον Δώνη τονίζοντας ότι θα κριθεί στα πλέι οφ και το Κύπελλο.


Γι? αυτά που άλλαξαν στην ομάδα μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα:

«Εγώ σκέφτομαι τι έχει αλλάξει μέχρι στιγμής από την ημέρα που μπήκε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Έβαλε 15 εκατ. ευρώ που «ξαλαφρώνουν» τον ΠΑΟΚ και ήρθε ηρεμία για το μέλλον της ομάδας. Ένα άλλο είναι ότι έγιναν έξι μεταγραφές τον Γενάρη. Εκτός του Κατσουράνη οι άλλες έγιναν με μια σχετική καθυστέρηση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι να προσαρμοστούν στην ομάδα.

Γι? αυτά που δεν άλλαξαν στην ομάδα:

«Το ρόστερ της ομάδας εδώ και πέντε χρόνια που ήταν ο Ζαγοράκης και ο Σάντος είναι το χειρότερο. Εγώ αυτή τη στιγμή δε ρίχνω ευθύνες στον Σαββίδη απλά λέω τι δεν άλλαξε. Ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου και αυτό το είχε αποφασίσει πολύ καιρό πριν. Εάν αυτή την εποχή έβαζε 500.000 ευρώ και έκανε δύο σωστές μεταγραφές, θα περνούσε τη Ραπίντ και θα είχε τα έσοδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Δώνης πήρε μια ομάδα που υπολειπόταν από τις προηγούμενες. Με Γκαρσία και Λίνο πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία. Αν πάρεις τους παίκτες που έφυγαν θα δείτε μια τεράστια διαφορά, Βιτόλο, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι τα θεσμικά όργανα της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ. Δε θα έπρεπε ένα σωματείο σαν τον ΠΑΟΚ να έχει δικούς του ανθρώπους σε αυτά τα όργανα, ώστε να περνάει τις απόψεις του. Είχε ανθρώπους που είτε δεν πήγαιναν ποτέ ή δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Ένας σύλλογος που θέλει να διακριθεί, πρέπει κάτι να κάνει ώστε να έχει τη δική του γνώμη.

Τέλος, για τον Δώνη είπε:

«Είναι ένας προπονητής που είχε τρεις επιτυχημένες τριετίες με Λάρισα και Ατρόμητο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά μιλάει και έχει επιχειρήματα και πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάποιοι εκφράζουν τα παράπονα τους στο πρόσωπο του Δώνη. Στα πλέι οφ και στο Κύπελλο θα κριθεί ο Δώνης όχι από τώρα».
πηγή: metrosport.gr

Ο Μπλάνας στη Φυλή!

Ο Μπλάνας από την Μεσσηνία θα είναι ο διαιτητής της Κυριακάτικης (24/2, 15.00) αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ.

Βοηθοί του ρέφερι θα είναι ο Κωνσταντόπουλος από την Κορινθία και Καραγεώργος από την Αργολίδα.


πηγή: metrosport.gr
 


Φιλίππου: «Δεν μπορούμε να χαρούμε τις νίκες»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και γνωστός καρδιοχειρούργος, Δημήτρης Φιλίππου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης.

Για το πως είναι τα πράγματα για τον κ. Θεοδωρίδη:

«Τα πράγματα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Δίνουμε μια καθημερινή μάχη. Υπάρχει φως ότι μπορούν να αναστραφούν τα πράγματα, πρώτα εμείς το ελπίζουμε και με την βοήθεια της Παναγίας να ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το αν το πρόβλημα υγείας προέκυψε από του πουθενά:

«Όταν ένας άνθρωπος δεν πίνει, δεν καπνίζει και ξαφνικά πέφτει σε έναν σύνδρομο λοίμωξης είναι μεγάλη ατυχία. Δεν ξέρουμε από που απέκτησε αυτή την λοίμωξη. Ακόμα και αυτή την στιγμή δεν την έχουμε προσδιορισμένη. Είναι μια σταθεροποιημένη κατάσταση που ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά για εμάς επίπεδα.»

Για το αν είναι σε μηχανική υποστήριξη:

«Είναι σε μηχανική υποστήριξη εδώ και 12 με 13 μέρες περίπου. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Παλεύουμε όλοι εδώ οι συνάδελφοι να βρούμε την λύση και ευελπιστούμε να μας βοηθήσει και η Παναγία να πάνε όλα καλά.»

Για την ομάδα του Πανσερραϊκού που τελευταία τα πάει πολύ καλά :

«Τα παιδιά είναι φοβερά πειθαρχημένα και δίνουν τα πάντα. Τώρα στις δύσκολες καταστάσεις πετυχαίνουν αυτό που θέλουμε όλοι. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να το χαρούμε. Θα θέλαμε λίγο παραπάνω την στήριξη του κόσμου γιατί η ομάδα τον έχει ανάγκη. Αν ο πρόεδρος ξεπεράσει το πρόβλημα και έχουμε τον κόσμο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.»


πηγή: metrosport.gr
 


Τζιωρτζιόπουλος: «Ο Ηρακλής χρειάζεται στήριξη από όλους για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ»

Ο ποδοσφαιριστής του Θρασύβουλου, Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τον Κυριακάτικο αγώνα μεταξύ Θρασύβουλου και Ηρακλή αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο γηραιός για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ Θρασύβουλου και Ηρακλή:

«Το παιχνίδι της Κυριακής δε θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου και αυτό γιατί ο Ηρακλής έχει δυναμώσει πολύ. Σε αντίθεση με μας που, ναι μεν κάναμε κάποιες προσθήκες, αλλά έχουμε κάποιες αδυναμίες, με πρώτη και καλύτερη αυτή στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Εδώ και ένα μήνα η ομάδα μας δεν έχει γυμναστή λόγω της οικονομικής κατάστασης. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρήματα για τα βασικά τους έξοδα, πχ να πάρουν ένα κουλούρι. Ο Ηρακλής θα έρθει πιο ξεκούραστος και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για εμάς που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταστάσεις».


Για τον Ηρακλή:

«Η εικόνα που έχω δε διαφέρει από αυτή που είχα στον πρώτο γύρο. Έκανε μια κοιλιά της προηγούμενες αγωνιστικές και μετά τη νίκη στο Γάζωρο θα έχει ανάκαμψη. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του έχει καλά δείγματα γραφής. Έχει δυνατότητες να διεκδικήσει την άνοδο. Όποια ομάδα δείξει σταθερότητα από δω και πέρα θα είναι το απόλυτο φαβορί».


Για το αν θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής:

«Μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής. Έχει τη δυνατότητα. Από εκεί και πέρα χρειάζεται στήριξη από όλους τους παράγοντές για να πετύχει το στόχο του. Δεν είναι ωραίο να έχεις ατυχή αποτελέσματα αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και εκεί είναι που πρέπει να υπάρξει στήριξη».


πηγή: metrosport.gr