Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτα η πρόκριση, μετά η Μίλαν!

Απόλυτα προσηλωμένος στο παιχνίδι με την Κλουζ για το Γιουρόπα Λιγκ είναι ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι, αφήνοντας στην άκρη το Κυριακάτικο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Πρώτα η πρόκριση, μετά η Μίλαν
Έχει πάρει ένα σαφές προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν επαναπαύεται. Το 2-0, με το οποίο η Ίντερ νίκησε την Κλουζ στο Σαν Σίρο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, δεν δίνει τις απαραίτητες εγγυήσεις στον Αντρέα Στραματσόνι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα με τους Ρουμάνους.

«Στη Ρουμανία θα διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο ενός αγώνα που διαρκεί 180 λεπτά. Μέχρι τώρα είμαστε μπροστά στο σκορ με 2-0. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο, από το ό,τι έχουμε ένα προβάδισμα και μόνο αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να βρεθούμε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση πρόκριση. Το ματς αναμένεται δύσκολο και χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Θέλουμε να πετύχουμε ένα γκολ, το οποίο θα απλοποιήσει την κατάσταση», είπε ένας… προσγειωμένος Στραματσόνι.

Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός τεχνικός δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τη Μίλαν που ακολουθεί. «Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Ας πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι», σημείωσε ο προπονητής της Ίντερ.

Συνεπώς δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ροτέισον στο αποψινό ματς. «Υπάρχει έλλειψη παικτών, ειδικά στην επίθεση. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές, άρα θα αγωνιστούν αυτοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, αλλά με την Κλουζ θα παίξουν οι βασικοί», ξεκαθάρισε ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: